Nákupy za únor a bžezen 2017 :)

by - 8:30

Opět jsem nestihla vydat článek a úplně jsem zapomněla napsat článek o nákupech, tak ho zveřejním dnes a přidala jsem do něj i nákupy za březen. Snažím se nakupovat málo, ale i tak je tu tentokrát dost produktů, tak jdeme na ně :)



Začneme s produkty na pleť a jediným produktem na vlasy. Jako úplně první věc tady mám čistící pleťovou masku s marockým jílem od Avonu. Dostala jsem ji od mamky, ale ještě jsem ani nevyzkoušela, takže se o ní dozvíte více až později. Na vinted jsem u jedné slečny kupovala 2 věci, jednou je paletka NYX, která bude níže a pak tento pleťový krém od Biotherm. Nevím, jak je to možné, ale slečna tento krém prodávala úplně za pár korun, tak jsem si řekla, že ho zkusím. Bohužel mě nezaujal a dělá takový ten vyhlazený silikonový povrch, co nemám ráda, takže ho pošlu dál. V Rossmannu jsem sháněla pleťový peeling a padl mi do oka právě tento od Isany a to protože stál jen nějakých 40,-. Vyzkoušela jsem ho zatím jen jednou a musím říct, že mě zaujal, tak uvidíme co v budoucnu. V minulosti jsem na pleť měla ráda čistící pleťové mléko od Avonu, tak jsem se rozhodla ho znovu vyzkoušet. Ještě jsem ale nepoužila a vyšel mě na nějakých 40,-. Jediná věc na vlasy je kondicionér od Timotei a ten jsem taky ještě nezkoušela.

Díky počasí venku mám hrozně vysušené ruce, takže jsem potřebovala doplnit zásobu kosmetiky o krémy na ruce. Mám tu jeden od značky Vakavo, kterou vůbec neznám, ale dala mi ho mamka. Ten už používám a není nejvíce hydratační, ale vyhovuje mi. Další krém je od Avonu a je to opravdu hutný kousek s mateří kašičkou. Konzistenci má podobnou jako trochu hustší med, takže je opravdu hodně mastný a výživný. Poslední 2 kousky jsem ještě nevyzkoušela, jeden je od Essence a druhý od Himalaya Herbals. Sehnala jsem je ve výprodeji v Tescu asi za 25,-/kus.

Už jen poslední várka nudnějších produktů a jdeme na dekorativku. Vezmeme to zleva, můžete vidět tělový sprej se zeleným čajem a verbenou od Avonu, který jsem dostala v rámci výměny na vinted. Voní opravdu krásně a moc se mi líbí. Jednoho dne jsem šla na pohovor ohledně brigády a doma jsem si nestihla odlakovat oprýskaný lak na nehty, takže jsem využila času před pohovorem a v tescu si koupila tamponky a nějaký obyčejný odlakovač. No jo, musela jsem si jít na záchody odlakovat nehty, to se nepodaří každému. :D Každopádně obojí posloužilo jak mělo.

Dekorativky mám tentokrát docela dost a to proto, že mi začaly docházet makeupy. Rychle jsem se proto snažila si nějaké sehnat na vinted a podařilo se. Samozřejmě to ale nezůstalo jen u makeupu a koupila/vyměnila jsem si i jiné produkty. Úplně vlevo můžete vidět tekutou rtěnku od značky Colourpop, ale můj pejsek mi ji vzal a zoubky sedřel nápis. Je v odstínu Solow a použila jsem ji zatím asi jen 2x, takže o ní můžu říct maximálně to, že má krásný odstín. Hned vedle je tekutý matující makeup od Avonu, který jsem vyzkoušela snad jednou a stejně je to i u matujícího makeupu od Makeup Revolution a Wake up makeupu od Rimmel. Avon má odstínu Bright Quartz, Makeup Revolution je v odstínu Ivory a Rimmel v 100 Ivory. Naopak bázi pod oční stíny od W7 jsem už vyzkoušela a moc nadšená z ní nejsem. Linky od Avonu už používám a zatím nemám nic proti nim a posledním produktem je konturovací paletka od Freedom, která mě moc nezaujala odstínem.

Aby makeupu nebylo málo, tak jsem v Avonu chtěla vyzkoušet makeup z řady Colortrend, který jsem měla v minulosti ráda a rovnou si k němu přihodila i bb krém. Makeup je v odstínu Ivory beige a bb krém v odstínu Light. Oba jsem vyzkoušela asi jednou a stály 50,-. Z Avonu tady mám ještě řasenku Big & False lash, kterou jsem vyzkoušela opět jen jednou. A úplně poslední produkt je paletka butt "naked" eyes od NYX, kterou mám z vinted asi za 100,-. Byla v top stavu, téměř netknutá a nejlepší na ní je, že má stíny na oči a zároveň i bronzer, tvářenky a rozjasňovače. Tuhle paletku jsem si zamilovala a používám ji na líčení v 90% případů.

Co jste si za poslední dobu koupily vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? Jaký je váš oblíbený makeup? :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Moc hezké nákupy:-) Ten BB krém od Avonu jsem si taky koupila, za tu cenu jsem ho chtěla zkusit. Zkušenost nemám jinak s ničím, snad jen s tím tělovým sprejem se zeleným čajem a verbenou, ale ten mi tak moc nevoněl, že jsem ho podarovala mamce:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si momentálně udělala radost hlavně nekosmetickými nákupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Teda takových nových kousků! :) supe, že sis udělala radost!

    OdpovědětVymazat
  4. páni,krásný =) hlavně ty make upy...poslední dobou ujíždím na dekorativce ale mega moc :D

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To sis udělala fajn nákup :) Musím přidat komentář k tomu pleťovému peelingu od Isany, který používám už celkem dlouho a strašně si ho pochvaluju, takže myslím, že ho budeš používat i v budoucnu :) Jinak odlakovače a tamponky kupuju pravidelně přes iBody.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké shrnutí, chtělo by to přidat další nové recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Téda, nakoupila sis pěkně:) Já jsem si teď také nedávno za pomocí tohoto webu dokázala nakoupit docela dost a to jen proto, že tam mají veliké množství letáků a různých slev. Tak, jestli bys na to měla čas, hoď okem, protože si myslím, že je to po dlouhé době projekt, co má fakt smysl.

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou pěkné a kvalitní produkty. Já mám hodně oblíbené produkty od firmy Nuskin. Hlavní důvod toho, proč je ale využívám je tato <a href="http://www.hackni-svuj-zivot.cz/recenze-produktu/nuskin-galvanicka-zehlicka-na-oblicej-recenze/>galvanická žehlička</a> od téže firmy. Díky ní produkty fungují snad ještě lépe. Zmizely mi černé tečky, když se mi udělá akné, tak galvanic spa (asi jako galvanická lázeň) všechno zahojí prakticky během několika hodin. Po akné nezůstávají navíc jizvičky. Vždycky nahodím vhodný krém a pak se chvíli "napařuji", jak já tomu říkám a ten krém dělá to co má, jen v lepší kvalitě. Třeba i krém proti vráskám a na vytažení pleti. Nebudu si sice v padesáti letech nalhávat, že vrásky nemám, ale rozhodně si myslím, že by to bylo bez této žehličky o hodně horší. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. No udělala jsi docela velký nákup :) Některé produkty znám, jiné jsem v životě neviděla, ale vypadají dost zajímavě. Nechtěla bys vyzkoušet nějaké produkty odtud? Prodávají hlavně přírodní kosmetiku, takže by to určitě byla zajímavá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky časem jsem podstoupila tento zákrok . Pokud se mi pořádně nezhojí, měla bych používat kvalitní pleťové krémy a gely. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)