Nákupy LISTOPAD 2014 :)

by - 6:30

Dnes tu máme první článek v měsíci proto přináším článek o kosmetických nákupech za uplynulý měsíc :) Tentokrát toho vůbec nemám hodně, sama jsem si nekoupila téměř nic. Jdeme na to :)


Od mojí mamky jsem dostala tělové mléko Little Black Dress, které je od parfému Little Black Dress. Moc krásně voní a už se těším až ho začnu používat :) V zásobě jsem měla pouze 1 kondicionér a tak když jsem v Dm uviděla kondicionér regenerace a péče od Shaumy za 29,-, nemohla jsem ho tam nechat :) Mamka mi z nějakého eshopu objednala kondicionér pro dlouhé vlasy od Nivey, ale bohužel netuším kolik stojí.

Dochází mi už pleťová voda a protože jsem v zásoě žádnou neměla, poprosila jsem mamku, aby mi nějakou koupila. Vybrala mi zklidňující pleťovou vodu od Nivey. Díky spolupráci s eshopem http://postovnezdarma.cz se ke mě dostala sada 4 štětců s bambusovou rukojetí, na kterou jste už mohli vidět recenzi. Se štětci jsem spokojená :) Určitě jste zaznamenali, že v Rimmel vydal nový makeup, který je v odstínu 010 Light Porcelain! Bledulky určitě jásají, protože je to asi jediný světlý makeup u nás v drogerii. Já jsem totální bledule a makeup v drogerii, který by mi seděl i v zimě neseženu, proto jsem si toužila koupit tento. Kamarádka mi na něj navíc dala slevový kupónek, takže mě vyšel na krásných 111,-. Určitě na něj bude recenze :) Dostal se ke mě ještě jeden makeup a to novinka od Gabrielly Salvete. Tento makeup jsem vyhrála, ale jaké zklamání to bylo jakmile mi makeup přišel. Dostala jsem odstín 05 Chocolate. Tento odstín snad nikdy nebudu moct nosit, protože se nemám šanci tak moc opálit. Rozhodla jsem se si ho ještě nechat, protože moje sestra se opaluje dobře a mohla by ho v létě používat třeba míchání makeupu. Ale opravdu nechápu, proč teď v zimě uvedou na trh nový makeup v tak šíleně tmavém odstínu. Většina žen je u nás bledá, takže to fakt nechápu. 

Co jste si tento měsíc pořídili vy? :) Máte s nějakým produktem zkušenost? Taky Vás tak štve, že u nás nejsou světlé makeupy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tak odstín č. 05 Chocolate mě opravdu dostal. To musí být hrozně tmavé! Jinak po tom Rimmelu jsem pokukovala, ale nakonec jsem vzala lanýže od Dermacolu, jednička je také hodně světlá, musela jsem si vzít dvojku a to je co říct :)

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup od Rimmelu si určitě pořídím, ale asi až po Vánocích (bledá jsem pořád, takže.. :D). Jinak jsem taky v listopadu skoro vůbec nenakupovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)