4 různé produkty na pleť- Avon a Oriflame

by - 8:30

Ahojky všichni, na blog mi poslední dobou vůbec nezbývá čas, takže článků je pořád méně. Psaní mě ale moc baví, takže se i tak budu snažit pořád přispívat, snad by mi to mohlo vycházet vydat článek alespoň 2x týdně. 
Dnešní článek bych chtěla věnovat péči o pleť, mám tady 4 produkty, které aktuálně používám. 


Oriflame čistící pleťový krém oliva

Z této olivové řady od Oriflame jsem měla sadu 3 produktů- čistící krém, pleťový krém a balzám na rty. Balzám na rty jsem už spotřebovala, ale byl naprosto skvělý. Pleťový krém pořád mám a chtěla bych se o něm na blogu ještě zmínit v jiném článku a poslední produkt vám představím dnes. Původně jsem si myslela, že je to produkt klasicky na mokré čistění pleti, ale to jsem se mýlila. Krém se má nanést na tamponek a opakovaným přejížděním se má pleť čistit. Viz nápisy na obale. 


Já ho nanesu na pleť, chvíli s ním pleť masíruju a poté setřu kapesníčkem nebo tamponkem. Pleť odlíčí, ale ne úplně dokonale, takže je lepší ji ještě přejet micelárkou. Na oči by se používat neměl, ale já to zkoušela a pokud se ho nedá moc, tak oči nedráždí. Bohužel si ale moc dobře neumí poradit s řasenkou a její odličení tak docela dlouho trvá. Svým způsobem je to možná trochu zbytečný krok při odličování, protože i tak pužívám micelární vodu, ale celkově je mi jeho používání příjemné a masírování pleti si užívám hlavně teď v zimě. Tento krém je určený pro suchou pleť, což můžu potvrdit, protože nevysušuje, ale pleť je po něm trochu ulepená. 

Složení:

Krém jsem si už pořídila i další do zásoby, akorát z jiné řady. Není to něco, co byste hned teď museli mít doma, ale je fajn. Má 125 ml a plná cena se pohybuje kolem 150,-.


Avon hluboce čistící pleťová maska s jílem

 Pleťová maska má opět krásný obal a hrozně hezky voní po bylinkách. Má zelenou barvu, která pak při schnutí na pleti bledne. Nanáší se na odlíčenou pleť a nechává se uschnout, poté zbývá ji jen smýt. Bohužel jsem si u masky moc nevšimla žádného efektu po použití. Pleť je trochu hebká, ale nevidím menší póry ani nic podobného, takže podle mě nic nedělá. 


Jako určitě je příjemná, tak jako každá maska a třeba když si dám plnou vanu s pěnou a chci si odpočinout, tak si ji na pleť dám. Ale určitě to není něco, co bych musela mít znovu. 

Složení:

Pleťová maska je z řady Planet Spa, která má plno produktů ve stejné vůni anebo má taky plno jiných parfemací, takže bych doporučila sáhnout po něčem jiném. Má 75 ml a normálně stojí kolem 150,-, v akci se dá sehnat i za 70,-.

Avon rozjasňující pleťová masážní maska

Tento produkt bych určitě neoznačila jako masku. Má se nanášet na navlhčenou pleť, kde se má masírovat a pak setřít vlhkou houbičkou nebo ubrouskem. Díky tomuto použití bych řekla, že se jedná spíše o čistící pleťový krém. 


Má krémovou konzistenci a obsahuje částečky. Moc nechápu jejich význam, protože částečky na pleti pomalu nejdou ani cítit. Použití je příjemné a pleť to určitě osvěží, ale nedá se říct, že by byla vidět úžasná změna. Bohužel mi tento produkt také moc neučaroval. 

Složení:

Příště bych sáhla po jiné pleťové masce, která se bude používat tím běžným způsobem. Maska má taktéž 75 ml a normálně stojí kolem 150,-, v akci i 70,-.


Avon jemný pleťový peeling 3v1

Peeling v katalogu není moc dlouho a po dobré zkušenosti s pleťovým gelem ze stejné řady jsem na něj byla opravdu zvědavá. Má moc hezkou příjemnou vůni a obsahuje 2 typy částeček. Jsou tam malé průhledné, které by měly pleť obrousit, ale jsou až tak jemné, že mojí pleti nic moc nedělají. Mám ráda hrubší. Druhý typ částeček je o dost větší a ty na pleti nedělají vůbec nic a při smývaní mizí v odpadu. Podle mě to asi možná budou chia semínka, protože tahle řada pleťové kosmetiky je v Avonu hodně propaguje. 


Samotné používaní peelingu je příjemné, ale pleť mi neobrousí, protože jsou částečky moc jemné. Po použití je pleť trochu hebčí, ale bohužel na sušších místech je trochu napnutá a má tendenci tvořit šupinky. Z toho asi soudíte, že mi peeling moc nesedl a bohužel to tak je. 

Složení:

Znovu bych si ho už nekoupila, mnohem raději bych sáhla po pleťovém gelu ze stejné řady. Má 100 ml a plná se pohybuje kolem 150,-, v akci se dá sehnat i za 80,-.

Máte s nějakým produktem zkušenost? Jak sedl vám? Jaký je váš neoblíbenější pleťový peeling? Používáte pleťové masky? Jaký typ produktu na odličování máte nejraději? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Zkušenost nemám s žádným z produktů, ale pleťové masky Planet Spa od Avonu jsem dřív hodně používala, ale přijde mi, že vesměs nemají takový účinek, jak bych chtěla, takže zkusím jiné značky. Teď jsem si pořídila ty plátýnkové masky od Garnier, jsem zvědavá jaké budou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poslední době jsem vyzkoušela akorát pár od Avonu, tak nevím, jak na tom budou ty masky z jiných řad. Každopádně ty nové Garnier mě hodně lákají :)

      Vymazat
  2. Peelingy od Avonu - hlavně tělové - mi vyhovují. A většinou i překrásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za super srovnání, nakonec jsem dala i na doporučení mojí kamarádky a objednala přes https://avonstart.cz/ peeling od Avonu, uvidíme jak bude mě konkrétně vyhovovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)