Odlakovač od Cien + Čistící roztok na nehty od Essence :)

by - 6:30

Opět jsem tady s hromadnou recenzí a to i přesto, že tyto recenze píšu nerada. Nakonec jsem se rozhodla, že dvojitá recenze bude lepší.

Odlakovač od Cien
Odlakovač jsem si koupila ze 2 prostých důvodů. Za prvé kvůli tomu, že mi docházel můj předešlý odlakovač a zrovna jsme byli nakupovat v Lidlu. A za druhé, že se mi hrozně líbil způsob dávkování odlakovače a také jsem si myslela, že toto dávkování bude velmi praktické, ale bohužel tomu tak není. Ptáte se proč? Na dávkovači nepřekousnu to, že když chci odlakovače vypumpnout jen malé množství, do kterého bych pak namočila vatovou tyčinku a odstranila tak chyby při lakování, tak to nejde. Odlakovač se vždy rozstříkne všude okolo.. Také mi vadí, že když odlakovač mám v šuplíku uložený naležato, tak ho občas trocha vyteče. Co se týče vlastností odlakovače, ty jsou v pořádku. Je bez acetonu, nehty nevysušuje,  celkem příjemně voní a dobře odlakovává. 
Měl 200 ml a kupovala jsem ho za 35,-.
Odlakovač bych si asi znova nekoupila a to kvůli balení.

Čistící roztok Get Nails At Home od Essence
Tento roztok jsem si pořídila jen díky výprodeji, kde byly zlevněné produkty, které se měly vyřadit ze stálého sortimentu. Nemám gelové nehty, ale i tak jsem roztok chtěla vyzkoušet a musím říct, že jsem ráda, že jsem si ho koupila. Lak používám po každém odlakování nehtů abych je zbavila přebytečné mastnoty. Roztok Vám neodstraní lak a ani zbytky laku na nehtech, pouze je odmastí. Připadá mi, že díky roztoku pak laky o něco lépe drží na nehtech :) Vůně roztoku je příjemná, ale je z ní také dost cítit alkohol. Konzistence je podobná odlakovačům.
Balení má 120 ml produktu a cenu už si přesně nevzpomínám, ale mám pocit, že se pohybovala kolem 30,-.
Roztok bych si znova asi nepořídila, protože se bez něj obejdu. Ale když ho doma mám, tak ho používám. V mé lakovací rutině není nenahraditelný :)

Jaký je Váš nejoblíbenější odlakovač? Máte gelové nehty? Používáte nějaký produkt z řady Get Nails At Home od Essence?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já mám hodně ráda odlakovač od Essence, takový modrý. Teď mám zelený od Isany a také není špatný. Gelové nehty jsem nosila asi 3-4 roky, ale zhruba před rokem a půl jsem je sundala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj nejoblíbenější odlakovač je růžový Ebelin :-)

      Vymazat
  2. já jsem si dnes koupila ten odlakovač od Cienu, ta pumpička se mi líbí a už od nich mám i pleťovou vodu s touto pumpičkou a jsem nadšená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)