Úlovky z aliexpressu- 1. díl

by - 8:30

Přemýšlela jsem, co bych na blog mohla nového zavést, aby to bylo pro čtenáře zajímavější a napadlo mě, že bych mohla psát články o produktech, které jsem si pořídila na aliexpressu. Vždy bych ukázala pár kousků, co jsem si pořídila a něco o nich řekla. Objednávala jsem si od tamtud i nějaké kryty na mobil a pár nekosmetických věcí, ale to by vás asi nezajímalo. Pokud ano, tak mi napište do komentáře a můžu to vytvořit a taky mi určitě napište, zda se vám tento formát líbí a mám v něm pokračovat :)
Dnes bych vám tedy chtěla ukázat pomůcku pro čištění štětců Brushegg a pak jednu sadu štětců.

Sada štětců
Tato sada obsahuje celkem 10 štětců- 5 je na tvář a 5 na oči. Vybrala jsem si je v bílo zlatém designu, protože se mi moc líbil, ovšem po rozbalení jsem byla trochu zklamaná. Čekala jsem, že budou mít klasickou velikost, kterou ty na oči mají, ale na tvář jsou jakoby v cestovní velikosti. Možná, že to tam u toho měli psané, ale to si už zpětně nejsem jistá, každopádně jsem to nečekala. Samy můžete vidět na fotce, že štětce na tvář jsou menší než ty na oči.
Líbí se mi, že štětce na tvář mají stejný tvar jako ty na oči. 

Nejprve se koukneme na ty štětce na tvář. 
Jak už jsem psala, tak mají menší rozměr než jsem čekala a dokonce mají i menší plochu chloupků. Díky tomu je pro mě vyloučené použití třeba na pudr nebo makeup. Abych řekla pravdu, tak je skoro vůbec nepoužívám, až teď jsem je začala zkoušet na konturování a na to se použít dají, ale nekupovala jsem tuto sadu z důvodu, abych měla tolik štětců na konturování, takže mě to zklamalo. Když pominu to, tak jsou příjemné na dotek, ale pokud byste s nimi chtěly nějaký produkt "zaťupat do pleti", tak sem tam píchnou. Jinak jsou tak akorát husté, nepouští chlupy a jen jeden z nich měl vadu a to 1 delší chloupek. Díky té světlé barvě je rukojeť hodně rychle špinavá. 
Jak asi vidíte tak první štětec je do kulata střižený, druhý rovně, třetí rovně a šikmo, čtvrtý je do špičky a poslední je kulatě a šikmo. 

Teď přichází na řadu ty na oči. 
S těmi jsem se sžila více a používám je častěji. Mají znatelně méně chloupků, ale díky tomu, že 4 z nich střídavě používám na blending stínů v záhybu, tak mi to nevadí. Na víčku mě neštípou a nanášení stínu s nimi není nepříjemné. Chloupky z nich taky nepadají, což je super. A taktéž se jejich rukojeť hodně rychle zašpiní.
První štětec je do kulata střižený, druhý rovně, třetí rovně a šikmo, čtvrtý je do špičky a poslední je kulatě a šikmo.

Celkově mě štětce na tvář zklamaly, ale ty na oči jsou fajn. Určitě to nejsou ale ty štětce, co bych používala denně a milovala je. Jsem ráda, že je mám, ale obešla bych se bez nich. Nevzpomínám si přesnou cenu, ale mám pocit, že mě tato sada vyšla do 250,- nebo 300,-. Nebudu sem přidávat odkaz, protože už nevím, odkud jsem je přesně objednávala.

Brushegg
Jak už jsem psala v úvodu Brushegg je pomůcka pro čištění štětců. Já nemám ráda praní štětců, protože mě nebaví to kroužení po dlani štětcem. Nebaví mě to a připadá mi, že to trvá hrozně dlouho. Proto jsem si rozhodla objednat tuto pomůcku. Shora je takto obyčejná, ale zespoda má takové výstupky, které super čistí štětce.
Dále tam je otvor, do kterého vy vlastně dáte 2 prsty a můžete začít čistit. Klasicky navlhčíte štětec vodou, nanesete šampon a krouživými pohyby přejíždíte přes výstupky a díky tomu se čistění hodně urychlí. Je to možná zbytečnost, ale já jsem za to fakt ráda :)
Pomůcka je z gumy a dá se sehnat v opravdu hodně barevných variantách. Já si vybrala černou, aby se nijak neušpinila od stínů nebo jiných kosmetických produktů. Rovnou jsem si koupila 2, protože jedna mě vyšla ani ne na 20,-, což je super. :)

Líbí se vám tento nový typ článku? Mám pokračovat i dalšími díly?
Máte zkušenost s aliexpressem? Objednáváte často? Jak jste spokojené s výrobky této stránky? :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Tyhle štětce jsem si objednala v černostříbrné barvě a jsou super. Dva z nich občas použiju i na make-up, jeden mám na konturování a další na zapracování korektoru nebo pudru kolem očí :) Za mě teda velká spokojenost. Pokud bys chtěla větší, zkus na ebay Jessup štětce - kvalita jako Sephora štětce a 10 jich stojí kolem 350 Kč. Jen si dej pozor na to, od kterého prodejce je kupuješ, protože by ti mohly přijít nekvalitní.

    Brush egg vypadá zajímavě, používám něco podobného, akorát to původně nebylo na štětce, ale na čištění obličeje :D

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych byla radši, kdyby prostě byly větší no..

      Vymazat
  2. Zrovna včera jsem si z Aliexpressu objednala plavky a jsem zvědavá, jestli mi budou :D.
    Jinak právě tyto štětce jsem ségře objednávala, pár mi jich dala, a musím říct, že se mi s nima pracuje krásně a jsou hodně příjemný takže i já si z Aliexpressu pak štětce objednám.
    A ještě si chci objednat takovou tu černou masku na vytahování černých teček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plavky bych si tam asi neobjednala, ale kdo ví, jaké budou :) Tu masku bych taky chtěla zkusit!

      Vymazat
    2. Masku mám doma taky a vůbec mi nefunguje :D Třeba asi záleží jak komu, četla jsem na ni celkem dost pozitivních recenzí, těšila jsem se na ni, ale jsem teda docela zklamaná :/

      Vymazat
    3. Já jsem právě hodně zvědavá, protože jsem jednak viděla fotky a jednak i video a ten úbytek černých teček tam byl vidět, tak já na ni určitě taky pak plánuji natočit video :)

      Vymazat
    4. A plavky mě vyšly nějak na 100 Kč a právěže tam byla reálná jejich fotka na slečně, která si je taky objednala a vypadaly pěkně :)

      Vymazat
  3. Štětce z Aliexpressu mám taky a jsem s nima spokojená, přijdou mi skvělé a stejné jako třeba nějaký za 2000.. :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kdybych si je neobjednala v tak malé velikosti, tak bych byla asi spokojenější. :)

      Vymazat
  4. Škoda, že jsou ty štětce tak malinké, jinak totiž vypadají moc hezky
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště si možná zkusím objednat nějaké jiné a třeba budou větší a tím pádem mi budou více vyhovovat :)

      Vymazat
  5. Štětce mám a jsem celkem spokojená :) Poslední dobou teda pozoruji různý nedostatky a mám od toho jiný očekávání, ale co bych od štětců za 200 taky měla chtít, žejo :D Plánuji si koupit nějaký kvalitnější, ale pořád nevím pro který se rozhodnout :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě v tomto formátu pokračuj :) Jinak štětce z aliexpressu vlastím taky a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)