Opravná vyživující maska od Yves Rocher

by - 8:00

Tuhle masku už mám delší dobu a až teď přicházím z recenzí. Kupovala jsem si ho z jednoduchého důvodu- chtěla jsem nějakou pořádnou hydrataci a péči pro svou pleť. Byla jsem v prodejně Yves Rocher a tam mi do oka padla tato maska, navíc jsem měla i nějaký slevový kupón, takže to byla výhodná koupě. :)
Jako vždy začnu obalem. Ten mi přijde takový jednoduchý, je tam pár nápisů, takže to na mě nepůsobí přeplácaně. Na zadní straně tubičky najdete český popis produktu, jak se má maska používat, složení a další podobné věci, které se vyskytují na všech kosmetických výrobcích.
Samotné složení si můžete prohlédnout zde:
Dávkuje se stejně jako všechny tubičkové balení a toto dávkování mi vyhovuje, protože se maska dobře dostává ven a zároveň můžu hezky korigovat množství produktu, který vymáčknu. 

Maska je určená pro suchou pleť a měla by ji zbavit pocitu pnutí a navodit takový příjemný stav. Myslím si, že by mohla být vhodná i pro mastnější pleť, protože  i mastná pleť potřebuje hydratovat. Navíc tato maska není nijak přemaštěná, takže by nemusela dělat neplechu.. Má spíše hutnější konzistenci a lehce oranžovou barvu. Na pleť se nanáší hezky a dobře se roztírá. 

Jak je psáno v návodu, měla by se nanést na pleť a nechat působit 5 minut. Za tu dobu se vám vstřebá skoro celá do pleti a pak pleť stačí otřít ubrouskem. Já nemám ráda, když obličej po masce neopláchnu, ale zároveň s ní nechci pracovat jinak než je uvedeno v návodu, protože by mohla mít trochu jiný účinek. Proto k ní používám vždy takovou tu houbičku Calypso- navlhčím ji a otřu s ní obličej. Předejdu tak lepkavému pocitu na pleti a také vysušení obličeje po styku s vodou. 

Celkově jsem s maskou moc spokojená, protože pleť hydratuje a její vůně ve mě vyvolává relaxaci. Tato maska má 75 ml, takže vydrž dlouhou dobu a její cena se pohybuje kolem 300,-, což mi přijde trochu moc. V té akci mě vyšla asi na 250,-, což také nebylo nejlevnější, ale prostě jsem ji chtěla vyzkoušet. Rozhodnutí zda si ji koupit nebo nekoupit nechám na vás (vzhledem k ceně), ale já jsem s ní moc spokojená :)

Máte s touto maskou zkušenost? Co vy a pleťová kosmetika od Yves Rocher? Máte u této značky svého oblíbence? Jaká je vaše nejoblíbenější pleťová maska, na kterou nedáte dopustit? :)

You May Also Like

1 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)