Spotřebováno za ČERVENEC :)

by - 8:30

Dnes si dáme článek o spotřebovaných produktech za uplynulý měsíc. Jako vždy, zase mi ten měsíc nějak rychle utekl a už je tu srpen. :) Mám toho teď opravdu hodně, takže mi čas utíká hrozně rychle, protože se většinou od rána do večera nezastavím. Možná vám o tom časem prozradím i něco více, ale zatím to nechci přímo vysvětlovat. :)
Spotřebu tentokrát mám minimální, možná je to i tím, že se moc nelíčím (do práce je to zbytečné) a také hodně nocí trávím u přítele, takže k němu nechci tahat celou svou kosmetickou výbavu. 

Odličování, čištění a péče o pleť
Nivea zklidňující čistící micelární voda (recenze)- tato micelárka je super. Měla jsem jí už v několika baleních a určitě si pořídím i další. Krásně pleť odličuje, ale na oči ji nepoužívám, akorát s ní přejedu 1x oči, abych je zbavila mastného pocitu od očního odličovače. Líbí se mi, že nemá žádnou výraznou vůni a na pleti mě nelepí. Má 200 ml a vždycky ji seženu v akci za cenu kolem  .

Tělo, ruce, nohy
Balea sprchové gely- tyto miniatury jsem měla z adventního kalendáře Balea. Oba původně hezky voněly, ale ten vanilkový ve sprše změnil vůni a byl spíše nepříjemný. Oba lehce vysušovaly pokožku, ale jiný problém jsem s nimi neměla, protože hezky pěnily a fungovaly jak měly. Každá lahvička měla 50 ml. 

Cien pleťový krém pro smíšenou pleť- měla jsem ho z vinted a bála se ho používat na pleť, takže jsem ho spotřebovala na mazání chodidel. Byl fajn, ale hydratace nebyla nijak úchvatná. Vůni měl příjemnou, dále měl zelenou barvu a gelovo-krémovou konzistenci. 

Avon tělový krém Volcanic Iceland (recenze)- tento krém byl naprosto skvělý! Měl úžasnou svěží vůni, která byla trochu jako pánská, ale já si ji zamilovala maximálně. Navíc byl krásně hutný, takže skvěle hydratoval a docela rychle se vstřebával. Byl opravdu úžasný, klidně bych si ho koupila znova. :) V kelímku bylo 200 ml krému a stál kolem 130,-. 



Dekorativní kosmetika
Dermacol sypký fixační pudr- nestihla jsem na něj ještě napsat článek, ale byl super a už mám další balení koupené. Hezky matuje, na pleti nedělá žádné fleky, nevysušuje, je transparetní a pleť hrozně krásně zjemní. Podle toho, že už mám v zásobě další balení je vám asi jasné, že s ním jsem spokojená. :) V balení je 13 gramů, ale cena se bohužel pohybuje kolem 200,-, což je jediná věc, co se mi na něm nelíbí.

Gabriella Salvete makeup Brilliance skin (recenze)- tento makeup jsem v poslední době měla moc ráda. Používala jsem ho tak často, že jsem se dostala téměř na dno, ale bohužel se mi ten zbytek zkazil. Nějak se rozdělily složky a nemá celistvý odstín, takže ho raději vyhazuju. Na pleti byl hodně lehký a nezatěžoval ji, také ji zbytečně nemastil a dělal hodně přirozený efekt díky nízkému krytí. Mě vyhovoval, obzvlášť teď v létě byl super. :) Další balení si zatím nekoupím, protože ve své sbírce mám ještě makeupů několik, ale vlastním ho ve tmavším odstínu. Ten bohužel zatím používat nemůžu, protože nejsem vůbec opálená. :) Měl 30 ml a jeho cena se pohybuje kolem 150,-. A ještě jsem si vzpomněla na 1 věc, která se mi na něm nelíbila a tou je obal- ten potisk byl tak nekvalitní, že se mi skoro celý sloupal a na lahvičce už nepřečtu ani odstín.



Ostatní a vzorečky
Gillette Satin Care gel na holení- tento byl příjemný. Krásně voněl, zjemnil chloupky a nevysušoval mi pokožku. Ani nevím odkud jsem ho měla, protože to byla miniatura s 75 ml.

Rexona antiperspirant Maximum Protection (recenze)- zpočátku jsem se po ní nepotila skoro vůbec, ale s delším používáním se trochu potím, ale pořád funguje super. Tahle vůně mi byla příjemná a celkově jsem antiperspirant používala ráda. Nejvíce se mi osvědčilo ho používat každý večer před spaním, protože když mi náhodou zašpiní pyžamo, nevadí mi to tolik, jako když mi zašpiní tričko na ven. Každopádně bych si ho klidně koupila znova. :) Měl 45 ml a kupovala jsem ho už před nějakou dobou v akci za 70,-, jinak stojí kolem 150,-.

Tak už jsme na konci a já se vás ještě chci na něco zeptat. Jak na vás působí fotky pořízené i s bleskem? Vadí vám to anebo je to v pohodě? Pro mě je focení s bleskem jednodušší, protože můžu fotit kdykoliv a nemusím čekat na dobré světlo. Ve chvílích, kdy je světlo fajn většinou nebývám doma a nemůžu fotit, kdežto s bleskem můžu kdykoliv. Tak mi určitě napište dolů do komentáře svůj názor, budu moc ráda za zpětnou vazbu. :)

A jako vždy- máte s nějakým produktem zkušenost? Jak jste byly spokojené vy? Je vaše spotřeba kosmetiky teď v létě taky nižší (třeba kvůli cestování)? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Jsem asi jedina, kdo si ten pudr Dermacol nezamiloval :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Mně fotky s bleskem nevadí, na produkty vidím a to je důležité. Jinak mám zkušenost s Rexonou MP, bez té se teď neobejdu, pak tělový krém z Avonu, ten si budu pořizovat znovu a Dermacol pudr, ten jsem teď vypotřebovala, ale náhradu za něj nemám, protože čekám na nějakou akci, za běžnou cenu ho odmítám kupovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti fotky s bleskem nevadí. Pro mě by bylo jednodušší nahrávat takové fotky, než čekat na dobré světlo.

      Vymazat
  3. Myslím, že moje spotřeba za léto určitě nižší není, spíš i pociťuju, že je vyšší :). Fotky s bleskem se mi líbí, jsou pěkně jasné :)
    Micelárku od Nivey jsem měla už nejspíš 4x a vyhovovala mi jak na odličování očí tak i na pleti, koupila bych si ji klidně zas, ale ráda zkouším pořád nový a nový věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla v červenci malou spotřebu, ale myslím si, že v srpnu bude větší :) Jsem ráda za pozitivní ohlas na fotky s bleskem, děkuji :)

      Vymazat
  4. Zdravím, děkuji za článek. Hodí se mít přehled, co kdo nakupuje a jak je spokojený. Pak se mi lépe vybírá, většinou už jdu podle osvědčených tipů! Zajímalo by mě, zda zkoušíte třeba nějakou kosmetiku, která se neprodává klasicky v drogeriích, co třeba tahle: http://www.misshashop.cz/? Máte ji vyzkoušenou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S touto kosmetikou bohužel žádnou zkušenost nemám. :(

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)