Jemný čistící pleťový kartáček

by - 8:15

Po dlouhé době tady mám zase recenzi na produkt, který jsem dostala v rámci spolupráce se stránkou poštovnézdarma.cz . Tentokrát jsem si vybrala jemný čistící pleťový kartáček a dnes bych vám ho chtěla ukázat. :)


Kartáček je vhodný pro všechny typy pleti a měl by pleť zbavit veškerých nečistot. Jeho štětinky jsou krásně jemné a součástí kartáčku je i praktický stojánek. 

Kartáček vypadá na pohled docela zvláštně, ale velmi mile mě překvapilo, jak jemné a husté štětinky má. Jsou takové lesklé a hrozně jemné, myslím si, že asi budou z nylonu. Na pleti jsou příjemné a heboučké, takže ji nijak nedráždí. 

Celkový tvar kartáčku je podle mě taky super, protože se s ním dobře manipuluje. Líbí se mi i plast, ze kterého je vyrobený, protože je pevný a při krouživých pohybech po pleti se rukojeť nijak neprohýbá. 

Dobře se s kartáčkem manipuluje i kvůli tomu, že má krásně rovně střižené štětinky. 

Aktuálně ho používám v kombinaci s čistícím pleťový krémem od Nivey (recenze), který sám o sobě nepění, takže pěnivost nezajistí ani tento kartáček. Každopádně se mi používá dobře a je to s ním příjemné, akorát to podle mě není něco, co by nutně museli mít všichni. Zkoušela jsem ho použít i v kombinaci s pleťovým peelingem, ale na to mi moc nevyhovoval, protože všechny zrníčka jakoby zalezly mezi štětinky a na pleti jsem tak žádné necítila. 

Takže když to shrnu, kartáček bych klidně doporučit mohla, protože je na pleti příjemný a dobře se používá, ale není pro vaši rutinu v péči o pleť nutností. Ani při delším používání jsem si nevšimla, že by pleť byla v lepším stavu, takže si úplně nejsem jistá, že by pleti nějak speciálně pomáhal. Tady ho můžete sehnat za 175,-, což není úplně špatná cena. Celkově je v nabídce ve 3 barvách- modrá, růžová a bílá. 

Používáte nějaké čistící kartáčky? Jsou pro vás nutností anebo po nich saháte jen občas? :)

Děkuji stránce poštovné zdarma za poskytnutí jemného čistícího kartáčku k recenzi.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tena mě se vůbec nelíbí ten design, ale jinak je určitě fajn.
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž o voucher na 700 Kč!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to chápu, nevypadá zrovna nejlépe, ale zase ten tvar umožňuje dobrou manipulaci. :)

      Vymazat
  2. Vypadá zajímavě, já mám elektronický kartáček od Lirene, ale nepoužívám ho úplně pravidelně, jen občas :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v minulosti jeden elektrický kartáček měla, ale nepoužívala jsem ho, tak šel dál. :(

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)