Spotřebováno za ZÁŘÍ a ŘÍJEN :)

by - 12:03

Minulý měsíc jsem článek o spotřebovaných produktech nevydávala,takže tohle vydání spotřebovaných produktů bude hodně plné. Takže se na to připravte! :)


Vlasy
Gliss Kur dvoufázový kondicionér ve spreji- tento kondicionér jsem měla už po několikáté vždy v jiné variantě. Tento měl hodně specifickou vůni, která se nelíbí úplně všem, ale mi se líbila. Sprej se po smíchání složek nastříkat do vlasů, aby je zjemnil. Je dobré ho nestříkat k pokožce hlavy, protože tam by vlasy mohl mastit. Jinak vlasy nechá hezky jemné. Sprej měl 200 ml a cenu si nevzpomínám. 


Odličování, čištění a péče o pleť
Maybelline doufázový odličovač očí (recenze)- odličovač jsem měla poprvé a opravdu mi vyhovoval. Oči krásně odlíčil a neštípal v nich, akorát po něm byl mastný povlak v očním okolí, takže jsem ty místa musela přejet ještě micelární vodou. V lahvičce bylo 125 ml a nevím, jestli se dá sehnat i samostatně, protože zatím jsem ho viděla akorát v sadě s Maybelline řasenkou. 

Yves Rocher hydratační micelární voda (recenze)- tuhle micelárku mám moc ráda. Nejprve jsem ji měla v miniaturce a zaujala mě, takže jsem si ji pořídila hned v tom největším 390 ml balení. Má úžasnou vůni, bez problému odličuje makeup z pleti, nevysušuje a nezanechává lepkavý pocit. Opravdu jsem na ni nenašla žádný negativ a měla jsem ji moc ráda. Teď používám micelární vodu od Nivey, ale pak mám v zásobě další lahvičku této. Dá se sehnat v této velikosti anebo v menší 200 ml lahvičce. Tato velká stojí kolem 200,-, ale dá se sehnat i levněji v akci. 

Oriflame pleťový peeling s meruňkama (recenze)- peeling byl součástí ovocné sady miniatur od Oriflame. Celá sada stála zhruba 100,- a byla jsem na ni opravdu zvědavá, protože všechno, co je s ovocem musím mít! Peeling byl asi nejlepší z celé sady a používala jsem ho ráda. Částeček měl akorát, byly trochu hrubší, ale to se mi líbilo, a měl krásnou vůni. V tubě bylo 30 ml a kdyby se dal koupit i normálně, klidně bych po něm ještě sáhla. 

Oriflame pleťová maska s borůvkama (recenze)- Na masku jsem taktéž byla velmi zvědavá, protože má hrozně hezký obal a nádhernou vůni. Bohužel mě šíleně zklamala. S pletí téměř nic neudělá a nejhorší je, že mě po celých 10 minut působení na pleti hrozně pálí a pak mám pleť zarudlou. Tuba měla 30 ml a už bych masku určitě nechtěla. 

Oriflame pleťový gel s melounem (recenze)- A pleťový gel pro mě také byl zklamáním. Opět měl nádherný obal a vůni. Na pleti mě lepil, skoro nehydratoval, ale alespoň příjemně chladil. Abych ho spotřebovala, tak jsem na pleť nanášela velkou vrstvu místo masky. Při tomto použití mě na pleti hodně pálil. Tubě měla 30 ml a jsem fakt ráda, že už je po gelu :D

Yves Rocher opravná vyživující maska (recenze)- masku jsem měla doma už docela dlouho a měla jsem ji ráda. Pleť opravdu hezky hydratovala a měla příjemnou hydratační vůni. Bohužel je její cena vyšší, za tubu 75 ml zaplatíte kolem 300,-. No a právě z toho důvodu nemám v plánu si ji znova pořídit, ale jinak byla super. 

Balea čistící pleťová maska- přišlo mi, že maska nic nedělala, takže bych si ji znova určitě nekoupila. Jediné pozitivum je, že mi nevyvolala alergickou reakci. 


Tělo, ruce, nohy
Dermacol sprchový gel Irský káva- sprchový gel byl naprosto super a moc bych si ho chtěla někdy pořídit znovu. Měl hrozně příjemnou vůni, nevysušoval pokožku a dělal hezkou pěnu. V tubě bylo 250 ml a jeho cena mohla být kolem 50,-.

Palmoliv sprchové mléko Calming Care- toto mléko bylo super. Fungovalo normálně jako sprchový gel, ale konzistence byla taková krémová a měla za úkol hydratovat. Je pravda, že jsem po použití neměla vysušenou pokožku, ale to mám opravdu málo kdy. Hlavně jsem si ho oblíbila kvůli krásné vůni. Měl 250 ml a v budoucnu bych si chtěla koupit i jiný sprchový gel/mléko této značky.

Balea sůl do koupele s granátovým jablkem- Sůl do koupele jsem dostala už loni a pořád jsem na ni tak nějak zapomínala. Nedávno jsem si konečně vzpomněla, že ji mám a rozhodla se ji použít. Vanu hezky obarvila do červena a provoněla. I tak jsem si ale k ní přidala pěnu do koupele jiné značky, abych ve vaně měla bublinky. Sůl se mi líbila a klidně bych si ji pořídila znovu. Měla 80 gramů.

Freeman tělový peeling s granátovým jablkem- tento peeling mě naopak moc nezaujal. Jeho částečky byly hrubé, ale hrozně rychle se rozpouštěly, takže jsem po chvíli neměla na kůži skoro nic. Mám raději peelingy, které se rozpouští pomalu. Jeho konzistence byla hodně hustá, byly to prostě jen částečky, nebyly ani v žádném gelu nebo oleji, takže se při nanášení drolily do vany. Navíc i jeho vůně byla divná. Bylo ho 150 ml a kdybych ho nekoupila ve výprodeji za pár kaček, tak budu naštvaná. 

Avon tělové mléko Little Black Dress- toto mléko jsem měla už podruhé a myslela jsem si, že jsem na něj recenzi psala, ale bohužel. Jeho vůně je moc příjemná, ale silná, tak jako samotný parfém ve stejné vůni. Na tělo se trochu hůř roztírá, takže to zabere trochu času, ale výsledek za to stojí, protože krásně hydratuje. Mělo 150 ml. 

Oriflame obnovující tělový krém- krém jsem začala používat na konci léta a brzo se z něj stal můj oblíbenec, protože na těle krásně chladilo. V mléku byly zelené částečky, ale ty se při roztírání rozpustily a nebylo po nich ani památky. Mléko hezky hydratovalo a klidně bych si ho pořídila znovu. Mělo 200 ml. 

Botanico pleťový krém s růží- ano je to pleťový krém, ale než jsem ho stihla začít používat, tak prošel expirací. Abych ho nevyhodila jen tak, tak jsem ho používala na chodidla. Měl výraznou vůni, hodně hutnou konzistenci, která vytvářela mastnou vrstvu, ale za to hezky hydratoval. Nejsem si ale jistá, zda by mi při používání na pleť vyhovoval právě kvůli té konzistenci. Měl 50 ml a měl by stát do 100,-.


Dekorativní kosmetika
Rimmel Match Perfection makeup (recenze)- toto bylo mé poslední balení tohoto makeupu a jsem z toho smutná. Už v minulém vydání spotřebovaných produktů jsem spotřebovala tmavší odstín 103, teď mi došla i ta 100 Ivory. Byl to můj nejoblíbenější makeup ze všech, ale bohužel mu změnili složení a mě už tolik nevyhovuje. Tento byl krásně lehký, tekutý a hezky sjednotil pleť. Ten inovovaný je nějaký hustší, změnili odstíny a celkově mě nezaujal. Bohužel se už nedá sehnat, takže si ho pořídit nemůžu, takže aktuálně spotřebovávám ostatní makeupy, co vlastním a pak budu hledat nějakou náhradu. Měl 30 ml. 

Essence transparetní pudr- pořád jsem na něj chtěla napsat recenzi, až se mi povedlo ho spotřebovat. Pudr byl super a zase bych si v budoucnu chtěla koupit. Pleť hezky zmatnil, ale zároveň jeho efekt nebyl přehnaný. Už jsem ho měla minimálně 1 balení v minulosti a myslím si, že v budoucnu si ho koupím zase. Měl 8 gramů a stál do 100,-.

Yves Rocher řasenka Sexy Pulp- řasenku jsem dostala jako dárek nákupu, když jsem se značkou Yves Rocher začínala. Bohužel jsem z ní nadšená nebyla a i přesto, že v ní pořád něco je, tak ji vyhazuju. Byla na mě vždycky hrozně mokrá a řasy mi slepovala, takže jsem ji nepoužívala a nechávala ji vyschnout. Teď jsem se k ní zase vrátila a nutila se ji používat, abych ji spotřebovala. Pak mi začala vyhovovat, ale chvíli na to se to opět pokazilo a začala se mi drolit a opadávat pod oči. Z toho důvodu ji vyhazuju. Měla 9 ml a její plná cena se pohybuje kolem 300,-.

Essence řasenka Multi-Action- řasenka dělala moc hezké řasy a já ji používala ráda, ale bohužel se hrozně drolila pod oči. Zkoušela jsem ji používat v kombinaci s jinými řasenkami a to pak opadávání nebylo tak hrozné, takže jsem ji spotřebovala. Myslím, že už se nedá koupit, protože jsem ji kupovala ve výprodeji. 

Oriflame balzám na rty s olivou- tenhle balzám jsem také chtěla zmínit v recenzi, ale už jsem to nestihla. I tak přemýšlím, že bych recenzi ještě napsala, protože vlastním všechny 3 produkty z této řady. Balzám byl super, krásně voněl a nádherně hydratoval. Na rtech byl taky hrozně příjemný. Má 4,5 gramů a cenu si nevzpomínám, protože jsem ho kupovala v sadě s dalšími produkty. 

Nehty
Rimmel lak na nehty v odstínu 400 Blue Vogue- tento lak na nehty jsem dostala jednou od kamarádky, ale teď už po něm nesahám a je ho jen zbyteček, takže letí do koše. Už si moc nevzpomínám, jaký byl. Měl 12 ml a už by se určitě neměl dát sehnat v drogerii. 

Maybelline lak na nehty Colorama v odstínu 288 (recenze)- lak na nehty už mám také hrozně dlouho a měla jsem ho strašně ráda. Má úplně úžasný odstín, šedá krémová barva. Bohužel už mi došel, takže lahvičku musím vyhodit. Vím, že jsem byla spokojená i s výdrží a stál jen nějakých 50,-.


Vůně a tělové spreje
Balea toaletní voda Scent of Magic- toaletní voda se normálně neprodává, byla součástí Balea adventního kalendáře v loňském roce. Vůně byla hodně sladká, ale nevydržela moc dlouho. Měla 10 ml a myslím, že se běžně nedá sehnat. 

Avon tělový sprej s kokosem a karambolou (recenze)- sprej byl úžasný v létě, protože krásně svěže voněl a dokázal perfektně osvěžit. Vůně sice nevydržela dlouho, ale i tak bych si ho koupila znova. Měl 100 ml a měla jsem ho ze sady ještě dalších 2 produktů. 

Rexona Maximum Protection antiperspirant (recenze)- před rokem jsem z něj byla hrozně moc nadšená, teď už mi to tak nepřijde, ale pořád souhlasím s tím, že funguje. Nanáším ho večer, protože mi to ranní nanášení přestalo vyhovovat. Během dne se i přes antiperspirant trochu potím, ale to se dá čekat, protože do školy chodím pěšky zhruba 20 minut, spěchám a ještě k tomu jsem navlečená. Když pominu to chození do školy a ze školy, tak se potím úplně minimálně. Tohle byla verze Everyday Fresh, která byla příjemná. V balení bylo 45 ml. Plná cena by měla být kolem 150,-, já ho kupovala někdy loni v akci 1+1.


Ostatní a vzorečky
Go&Go šampon na vlasy- měla jsem ho z vinted, takže jsem ho raději používala na štětce a ne na vlasy. Na štětce byl fajn, hezky je vyčistil a nevysušoval je. Měl 250 ml a cenu nevím.

Signal bělící pasta White Now- zubní pasty běžně neukazuju, ale tuhle jsem musela. Koupila jsem si ji, abych zjistila, jestli opravdu bělí zuby anebo ne. Bělícího efektu jsem si teda nevšimla, ani při dlouhodobém používání 2x denně. Jediné, co jsem zaznamenala byla zvýšená citlivost zubů, ale fakt hodně. Měla 75 ml a kupovala jsem ji v akci 1+1, takže mě vyšla na 40,-.

Ophthalmo- Septonex oční kapky- kapky jsem kapala do očních stínů, abych z nich vytvořila kašičku a mohla je používat jako oční linky. Na tohle byly fajn, ale už je mám dlouho, takže jsem se rozhodla je vyhodit. Měly 10 ml. 

Frotto vlhčené ubrousky Meloun- ubrousky krásně voněly a na kůži nijak nedráždili. V balení bylo 15 ubrousků a stály kolem 10,- v akci. 

Odličovací tamponky Linteo a Erita- tamponky taky běžně neukazuju, ale tyhle 2 byly opravdu fajn, tak jsem si říkala, že je musím v článku zmínit. Oboje byly ze 100% bavlny. 

Yves Rocher kosmetická taštička- tahle taštička byla součástí setu miniatur, kterou jsem si loni koupila. Taštičku jsem nosila v kabelce a měla v ní věci, které prostě potřebuju mít u sebe každý den. Jenomže se po docela krátké době hrozně odřela a dokonce se mi pokazil i zip, takže letí do koše.

Vzorky:
Avon tělový krém Nutra Effect Velvet Soft Moisture- těchto vzorečků jsem měla celkově 7, všechny jsem si je vytlačila do větší dózy, aby se mi krém lépe používal. Byl naprosto skvělý a v budoucnu ho prostě potřebuju! Měl krásnou vůni, takovou středně hutnou konzistenci a nádherně hydratoval. 
Avon tělové mléko Nutra Effect Deep Nourishment- bylo naprosto super, opět krásná vůně, super hydratace. Tohle mléko bych si také chtěla někdy pořídit :)
Avon tělové mléko Nutra Effect Ultimate Moisture- tohle mléko mi naopak přišlo trochu horší, než to předchozí. Jako bylo fajn, ale hydratace nebyla tak velká, takže bych si ho v plném balení nekoupila. 
Just Pedi Cream- od Justu jsem skoro nic nevyzkoušela, ale tento krém mě hodně překvapil. Byl hutný, hustý, smrděl mi, ale hydratoval skvěle. Nohy jsem po něm měla hebké jako dětskou prdelku, takže jsem se koukala i po plném balení. Akorát stojí kolem 350,- a to se mi za něj moc nechce dávat :(

No a to by bylo všechno, bylo toho dost co? :D
Co jste za poslední dobu spotřebovaly vy? Jaký produkt vás nejvíce zaujal a mrzelo vás, že vám došel? A naopak, u jakého produktu jste byly šťastné, že je konečně po něm? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ty jo, obdivuji tolik vzorku. Ty ja nejsem schopna, mam plnou krabici, ale prijde mi, ze pak zanedbavam beznou spotrebu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám většinou, když mi dojde plné balení. Jakoby v pauze mezi nimi :)

      Vymazat
  2. Já jsem včera dopotřebovala sprchový gel Balea. Produktů jsi spotřebovala hodně i ty vzorečky, to je super. Já jsem za vzorečky ráda, ale mám je v takové malé krabičce a občas nějaký otevřu, ale moc se mi do nich vždycky nechce, ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky hromadí, ale poslední dobou se opravdu snažím na ně myslet a používat je :)

      Vymazat
  3. Taková hromada, spotřebovala jsi toho hodně:-) Já jsem tu pleťovou masku a gel z toho setu od Oriflame nakonec vyhodila nedopotřebované, byly to otřesné výrobky, jediné co se povedlo byla vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nerada vyhazuju produkty, takže jsem se prostě nutila a spotřebovala je :D

      Vymazat
  4. Wau, krásná spotřeba! Já se v poslední době taky snažím spotřebovávat a docela mi to jde :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)