Zimní DM box :)

by - 8:30

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat DM box, který se mi konečně podařilo získat. Nikdy dřív jsem to štěstí neměla, takže jsem byla opravdu hrozně zvědavá, jaký box bude. 


Jako první věc mě hrozně překvapil obal. Krabička je opravdu krásná a plánovala jsem si ji na něco nechat, ale bohužel je hodně z měkkého materiálu, takže nevím jestli si ji nechám. Po sundání víčka obsah vypadal takto:

Po rozvázání mašle na mě vykoukl dopis, který vypadal stejně jako samotná krabička.

Dopis obsahoval seznam všech produktů, které popíšu blíže v následujících chvílích. 

No a produkty v krabičce vypadaly na první pohled takto:

A teď už koukneme na všechny produkty jednotlivě. Překvapilo mě, že v boxu bylo 13 produktů, protože jsem čekala, že jich bude méně. 

1. Dermacol dlouhodržící intenzivní oční stíny a linky v 1- odstín je to číslo 06 a moc se mi líbil, používala bych ho na linky. Takže jsem ho otevřela, ale bohužel jsem zjistila, že aplikátor není ideální na linky, takže je spíše pošlu dál. 
2. Linziclip skřipec do vlasů midi- skřipec má hezký design, ale nevím jestli ho využiju. Doma nosím vlasy sepnuté a většinou si dám prostě gumičku. Taky je na obale napsané, že je určený pro středně husté a husté vlasy, což já určitě nemám. Moje vlasy jsou hrozně jemné. 
3. Kamil krém na ruce a nehty (75 ml)- krémy na ruce používám hodně, takže jsem ta něj ráda. Tuhle značku jsem ještě asi nikdy nevyzkoušela, takže jsem zvědavá. Sice bojuje proti stárnutí, ale tak snad to nebude vadit. 
4. Balea balzám na rty Cherry Dream (4,8 gramů)- balzámy na rty od Baley mě nikdy moc nezaujaly, ale tento by mohl mít super vůni, tak uvidím, jak mi sedne. 

5. Emco tyčinka 100% ovoce (30 gramů)-  tahle tyčinka už byla myslím v Bradnoozboxu a jsem za ni ráda. Podobné tyčinky mám ráda, takže se opravdu nebojím, že bych ji nesnědla. 
6. May Sport snídaňové pyré (200 ml)- tohle pyré jsem taky nikdy neměla ale vypadá fakt dobře. Jediné, co se mi na něm nelíbí je ten obal, protože přes něj nejde vidět a vždycky se bojím, že tam bude třeba plíseň. 
7. Pantene pěnový balzám na vlasy (50 ml)- na tento produkt jsem koukala jako blázen, protože jsem o takové konzistenci balzámu na vlasy ještě neslyšela. Jsem na něj mega zvědavá!

8. Weleda univerzální výživný krém (30 ml)- tento krém je pro mě opět novinkou a nikdy jsem ho nezkoušela. Celkově značku Weleda nemám vůbec prozkoumanou. Může se použít na jakoukoliv část těla- takže balzám a rty, na chodidla, na ruce, na obličej jako krém ale i maska. Hodně mě zaujal a opět jsem velmi zvědavá.
9. Neutrogena čistící pleťový gel (200 ml)- od Neutrogeny mám vyzkoušených jen pár produktů, takže bych ráda zkusila další, ale nejsem si jistá jestli to mám zkoušet. Primárně je totiž určený na mastnou pleť a to já opravdu nemám, tak ještě uvidím. 
10. Nivea antiperspirant (150 ml)- antiperspiranty od Nivey opět nemám vyzkoušené a sama si je nekupuju, ale zkusím ho ráda. Zrovna v zásobě žádný nemám, takže se mi opravdu hodí. :) 

A jsou tady poslední 3 produkty. 
11. Balea šampon a balzám s medem a chia semínky (300 ml)- Balea šampony si sama taky obvykle nekupuju, ale tenhle šampon vypadá dobře. Líbí se mi i jeho vůně. 
12. Balea sprchový gel Sweet Wonderland (300 ml)- je to limitovaná edice a voní opravdu božsky. Už se hrozně těším až ho začnu používat. 
13. Nivea Care krém (50 ml)- krém se mi taky moc líbí, opět je to univerzální kousek na obličej, ruce i tělo. 

No a úplně na dně balíčku byl vzorek nového makeupu od Rimmel. Ten makeup mě hrozně láká, takže se nemůžu dočkat až ho vyzkouším, i když se trochu bojím odstínu. 

Jak se vám box líbil? Já musím říct, že jsem nadšená. Byla jsem mile překvapená množstvím produktů a pak i těmi jednotlivými kousky. Podle mě je hezky poskládaný. :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. U tohoto boxu lituji, že jsem nevyhrála, z obsahu bych totiž nadšená, využila bych úplně všechno. Speciálně by mně zajímal ten pěnový balzám od Pantene a balzám na rty Balea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z něj taky nadšená, zatím jsem akorát otevřela ty linky a stíny v jednom, ale díky aplikátoru si je nechávat asi nebudu a pak jsem zkusila snídaňové pyré a nejsem si jistá, jestli bych si ho sama koupila díky tomu kolik stojí. :/

      Vymazat
  2. Já bych nejvíce ocenila produkty od Balea..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já kosmetiku nakupuji od určité doby výhradně na internetu. Už ani nevím, kdy jsem tomu propadla, ale do obchodu chodím fakt výjimečně. Bude to asi způsobeno slevovými kódy, které na http://www.kuponozdroj.cz získávám. Zkuste taky. Ušetřila jsem hodně penízků.

    OdpovědětVymazat
  4. Takový zimní box bych taky brala, ale protože jsem musela teď neplánovaně koupit použité zimní pneu, protože mi nějaký chytrák propíchal na parkovišti kola (To fakt nepochopíš tohle to), tak máme asi utrum. Ale tak do práce jezdit musím a potřebuji hlavně soukromé auto i v práci, tak člověk nemá na výběr.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)