Nákupy za prosinec 2016 :)

by - 8:30

Ahoj, ahoj!
Dneska bych vám chtěla ukázat své nákupy za minulý měsíc. Sama jsem si toho nekupovala moc, protože jsem věděla, že něco určitě dostanu na Vánoce. V tomto článku budou mé nákupy, ale i ty kosmetické produkty, které jsem pod stromečkem našla a hned na úvod prozradím, že tvoří většinu dnešního článku :) Tak jdeme na to!


Nejprve bych začala svými nákupy. Snažím se utrácet málo, protože mám hodně zásob, ale pár produktům jsem neodolala. Začala nám už docházet ústní voda, takže jsem se v Dm po nějaké dívala. Jenomže jsem pořád nevěděla, kterou vybrat, protože jsem nechtěla, aby měla podobnou chuť jako ústní voda Listerine. Ty totiž nesnáším, hrozně mi vadí jejich zápach, přijde mi to jak nějaká guma nebo pneumatika, fuj. No a tak jsem sáhla po nějaké dětské, protože by měla mít příchuť ovoce. Je to ústní voda Junior od Dontodent. Má 500 ml, stála 35,- a dokonce je vegan. Dále jsem si koupila i pěnu do koupele od Baley, protože mi moje docházely. Tahle je s růží a arganovým olejem, v lahvičce je 750 ml a stála také 35,-. U Baley jsem sáhla i po mýdle na ruce, které se lije do lahvičky. Mám teď verzi s papájou a bambuckým máslem a je super, takže jsem si vybrala další voňavou verzi a to pitayu a kokos. Sáček má 500 ml a stál jen 20,-. A poslední produkt od Baley jsou vitamínové odličovací ubrousky, které měli za 27,-, takže jsem si řekla, že je zkusím. Odličovací ubrousky jsem nepoužívala už nějakou dobu, tak je aspoň můžu zase vyzkoušet. V balení je 25 kusů. 

Další produkty jsem získala z vinted a jeden produkt mi dala kamarádka. Z vinted jsem si od jedné slečny vybrala hned 3 produkty- gel na intimní hygienu od značky Chilly, pak linky ve fixe od Avonu a bronzer od značky Gabriella Salvete. Gel na intimní hygienu jsem ještě nezkusila a jsem na něj zvědavá, protože od jakživa používám ten od Avonu. Normálně stojí kolem 80,- a má 200 ml. Linky jsem už vyzkoušela a jsem z nich na první použití hodně nadšená, ale uvidíme, jak budou fungovat dál. Při prvním vyzkoušení na ruku mi totiž držely i 2 dny po vyzkoušení a to jsem si normálně myla ruce a tak dál. No a bronzer jsem taky vyzkoušela, má docela hezký odstín a třpytky, takže si myslím, že bude fajn. Je v odstínu 1 a má 8 gramů. Poslední produkt jsem dostala od kamarádky, je to šampon pro objem vlasů od Schwarzkopf. Má 250 ml a stojí kolem 120,-.

No a teď už jdeme na vánoční dárky. Je jich docela hodně a všechny jsou z pečující kosmetiky. Začneme s vlasy. Dostala jsem 2 balení suchých šamponů od Batiste a to ve verzi Cherry a Oriental. Zkusila jsem už v minulosti oba a vyhovaly mi, takže jsem za ně ráda. Jedno balení má 200 ml. Od Yves Rocher jsem dostala další 2 balení šamponů na vlasy pro objem. Už jsem je taky měla a byly fajn, takže snad mi budou i nadále vyhovovat. Jedno balení má 300 ml. Další šampon jsem nikdy nevyzkoušela, je regenerační s kofeinem a keratinem od Bione. Od téhle značky jsem měla jen pár produktů, takže jsem na šampon zvědavá. Má 260 ml. 

 Tělových produktů tu mám také několik. První je sprchový gel s peelingem od Yves Rocher s vůní manga a koriandru. Tuhle verzi jsem ještě neměla, ale malinová byla super, i když to byl spíše sprchový gel, protože částečky neobrušovaly moc. Ale voní naprosto krásně a má 200 ml. Další voňavý kousek je sprchový gel od Palmolive, který je v obrovském balení s 500 ml. Vůně je moc příjemná, ale budu si na něj muset počkat, protože jich teď mám v zásobě hodně. Další kousek jsem už viděla různě na youtube a blozích a líbil se mi, takže jsem ráda, že jsem ho našla pod stromečkem. Jedná se o tělové mléko od Dove z řady Derma Spa. To má 200 ml. Mažu se hodně, takže jsem ráda i za tělové mléko s třpytkama a vůní vanilek od Yves Rocher. Nechám si ho na léto právě kvůli třpytek, protože se mi hrozně líbí jak se třpytky na sluníčku třpytí. :) Má 200 ml. A poslední věcí na fotce je tělové máslo od značky Alverde, které má vůni brusinek. Zatím jsem ho nezkoušela, ale myslím si, že jeho vůně bude super. Má taktéž 200 ml a moc se mi líbí ten vánoční obal. 

Od mamky jsem pak dostala další tělový sprej Victoria Secret a tentokrát ve verzi Sheer Love. Někdy v srpnu jsem si sama pořizovala 3 tyto spreje, v průběhu času jsem jeden dala pryč a zůstaly mi 2, takže s tímto mám opět 3. Chtěla bych na všechny napsat  recenzi, takže se máte na co těšit :) Sprej má 250 ml. Dále jsem dostala 2 produkty na odličování- dvoufázovou micelární vodu od Garnier a micelární vodu od Yves Rocher. Obě mám už odzkoušené a mám je moc ráda, takže jsem ráda za další balení do zásoby, protože jsem už žádné lahvičky v zásobě neměla. A úplně poslední věcí je dezinfekční gel na ruce ve verzi Strawberries and Cream od značky I love... Zatím jsem si k němu akorát čichla a voní opravdu krásně. 

Tím bych dnešní článek už ukončila, doufám, že se vám líbil a těšte se na další články, protože jich mám hodně v plánu :) Přemýšlela jsem, že bych mohla vytvořit i nějaké články zaměřené i na oblečení, ale uvidíme, jak to vymyslím. 
Máte s nějakým produktem zkušenost? Dostáváte pod stromeček taky nějakou kosmetiku? Jaký kosmetický produkt vám udělal největší radost? Jaký produkt vás v poslední době nejvíce překvapil? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Batiste suché šampony používám nejraději. Od Alverde jsem toto máslíčko měla je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda to je produktů, já si vždycky řeknu že měsíc nic nekoupím, ale za týden už mám třeba 3 nové produkty - achjo. Ráda bych vyzkoušela tu micelárku od Garnier :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárka je super, určitě ji zkus :) Jinak s nenakupováním se docela držím, tak jsem ráda.

      Vymazat
  3. Mne tiež vyhovujú šampóny Yves Rocher, mala som zatiaľ ten na farbené vlasy a teraz skúšam ovsený a zdá sa, že mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď ještě zkouším 2 hluboce čistící, protože máme tvrdou vodu a ta mi postupem času začala hrozně mastit vlasy.

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí Tvé vánoční dárky. Hlavně tělový sprej VS, sucháče Batiste, tělové mléko Dove a dezinfekční krém na ruce I love..já už jsem tuhle značku okukovala a určitě mám v plánu si nějaké produkty pořídit. Ale to až výhledově, protože teď po Vánocích toho mám všeho strašně moc a nemám to už kde skladovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, taky mám velkou krabici, která je plná kosmetiky a pomalu se tam nechce vejít. Ale na druhou stranu jsem za ty dárky ráda, protože za ně aspoň nebudu muset utrácet :)

      Vymazat
  5. Mám zkušenost akorát se suchými šampony od Batiste. Ten cherry jsem si dost oblíbila. Hlavně tu jeho vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji mám ráda a líbí se mi právě i ta Oriental, celkově mi sedly všechny asi až na Original, ta je divná. :)

      Vymazat
  6. Já se přiznám, že spotřebovávám různou kosmetiku z Avonu a chci dojít k tomu, že doma nebude nic. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych asi nezvládla :D Já vždycky musím mít nějaké to balení v zásobě, jinak jsem nervózní. Navíc ne vždycky mám čas si jít něco koupit v ten den, kdy mi to dojde :) Ale držím palce!

      Vymazat
  7. Když dostanu kosmetiku, tak z ní mám velkou radost protože to jsou věci které vždycky ráda vyzkouším. Já jsem zrovna tentokrát dostala ten šampon s kondicionerem od Bione. Od Bione mám konopná šampon a jsem spokojená, tak uvidím jak obstojí tento další. Chilly gel je fajn a mám po něm pocit čistoty, mám ráda i ten zelený. Od VS mám jeden tělový sprej a určitě si na léto pořídím další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Bione ještě nikdy žádný šampon neměla, takže to u mě bude premiéra. Jen jsem mohla dostat na jiný typ vlasů, ale tak snad to nebude vadit. Na Chilly gel jsem zvědavá, protože odjakživa používám ten bez vůně od Avonu a trochu mi to začíná vadit, ráda bych zkusila s nějakou vůní.

      Vymazat
  8. Ty suché šampony od Batiste vypadají krásně, bohužel já vždycky sucháč sptrašně rychle spotřebuju, vydrží mi tak na dvě použití, takže už je ani nekupuji. Yves Rocher docela závidím, tato řada je super:) Já k Vánocům snad poprvé nedostala žádnou kosmetiku, kromě tří výrobků, o které jsem si sama řekla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nikdy nepoužívala na kolik použití je mám já, to musím schválně zjistit :D

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)