Zpevňující tělové mléko kokos a guava od Freeman

by - 21:27

Toto mléko jsem dostala v roce 2015 na Vánoce a až teď jsem ho spotřebovala, protože mám fakt velké zásoby. Z mléka jsem byla hodně nadšená, protože jsem ho do té doby nikdy neviděla a těšila jsem se až ho začnu používat. 


Obal tělového mléka se mi moc líbí. Je hezky barevný a v poličce nejde přehlédnout. Líbí se mi, že má na obale i ovoce, po kterém voní, působí to tak "lahodně". Na zadní straně je nálepka s popisem produktu:

Mléko se mi docela dobře dávkovalo, neměla jsem s tím velký problém až ke konci balení, tam jsem musela lahvičkou trochu bouchat, aby mléko steklo k hrdlu. Mléko má takovou klasickou konzistenci, ani hustou ani moc řídkou, ale zvláštní je, že i při této konzistenci dělá na těle při aplikaci takové ty šmouhy. Já to nemám ráda, protože pak mám tendenci mléko pořád roztírat a ve výsledku je to ještě horší. Nakonec jsem to začala ignorovat a po namazání akorát tak minutku počkala než jsem se začala oblékat do pyžama. 
Detail dávkování:

Na obale píší, že by mléko mělo zpevňovat pokožku, tónovat ji a zlepšovat elasticitu. Zpevnění pokožky jsem si nevšimla a to jsem ho používala pravidelně. Upřímně jsem tomu ani moc nevěřila a spíše jsem tuto funkci přehlížela. Dále mělo tónovat pokožku, toho jsem se nejprve bála, ale ve výsledku nic takového nedělalo a to jsem nejbělejší bledule. No a elasticity jsem si přímo nevšimla, ale pokud mléko hydratuje, tak by pokožka měla být více elastická než vysušená popraskaná kůže, ne? V tom případě bych řekla, že elasticita pokožky byla lepší. Pokud pominu to dělání šmouh, tak se pak delší dobu vstřebávalo, ale i tak efekt hydratované pokožky nevydržel dlouho a ráno bych se klidně mohla znova mazat. Jinak musím vyzdvihnout jeho vůni, ta byla boží. 

Složení:

Když si vezmu v úvahu všechno, co jsem výše popsala, tak si úplně nejsem jistá, jestli bych mléko chtěla znovu, je to takové sporné. Má své plusy i mínusy a díky tomu se nedokážu rozhodnout. V tubě bylo 400 ml a mléko mi vydrželo docela dlouho, na internetu se dá pořídit za cenu okolo 150,-. Asi bych si ho už znovu nekoupila, určitě se dají sehnat lepší mléka za podobnou cenu. 

Máte s ním nějakou zkušenost? Věděly jste o tom, že Freeman má v nabídce i jiné kosmetické produkty než jen na pleť? Vyzkoušeli jste od této značky něco? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Od Freeman mám vyzkoušené jen masky a ty mi přijdou bezedné, mám je už dlouho a ne a ne je spotřebovat :D, ale tak po tvojí recenzi se do ničeho jiného než do masek asi pouštět nebudu.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako můžeš zkusit, každý má preference trochu jinde, ale já už tak nějak nemám chuť něco zkoušet. Vím, že z masek jsem měla okurkovou a ta mi nepřišla špatná, pak ještě avokádovou. No a teď jsem si vzpomněla, že z tělové kosmetiky jsem měla ještě tělový peeling a ten mi také nesedl. Ale u toho mě to tolik neštvalo, protože jsem ho měla z výprodeje asi za 50,-.

      Vymazat
  2. Kéž by tak existovalo nějaké mléko, které by vážně pokožku zpevnilo :D ani si je už nekupuji, protože jsem stejně líná se s nimi mazat, zvlášť když vím, že to nepomůže. Tohle má dost zajímavou lahvičku (tvarově), asi bych si ho pořídila jen kvůli čichání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama na to taky nevěřím, dostala jsem ho od ségry na Vánoce a podle mě ho koupila kvůli obalu a vůně :D

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)