Spotřebováno za LEDEN :)

by - 8:30

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat svojí kosmetickou spotřebu za měsíc leden. Tentokrát se mi zdá, že je produktů málo, což může být způsobeno i tím, že přes Vánoce jsem hodně času trávila u rodičů a používala kosmetiku, kterou mám tam. 



Vlasy
Syoss suchý šampon pro mastné vlasy- suchý šampon jsem vyhrála na stránkách Dm, ale moc mě nezaujal. Vlasy skoro vůbec neodmastil a ještě na nich udělal takový divný povlak a vlasy byly hrozně hrubé na dotek. Suchý šampon bych si určitě znovu nekoupila. V tubě bylo 250 ml. 


Odličování, čištění a péče o pleť
Garnier dvoufázová micelární voda 3v1 (recenze)- micelární voda má průhlednou složku a pak žlutou olejovou. Před použitím je třeba lahvičkou zatřepat, aby došlo ke smíchání složek. Když se smíchají, naleju micelárku na tamponek a můžu odličovat. Na odličování mi vyhovuje, používám ji ale hlavně na oči, protože na pleti mi vadí mastný povlak. Už mám i další balení a určitě ne poslední. Líbí se mi i velké balení 400 ml a cena 150,- v akci. Díky tomu vychází mnohem lépe, než jiné oční odličovače. 

Salthouse pleťová maska s výtažky z moře- masku jsem našla v adventním kalendáři a byla jsem na ni opravdu zvědavá. Měla krémovou konzistenci šedé barvy a ještě obsahovala nějaké částečky, asi sůl. Na pleti lehce štipkala, ale dalo se to vydržet a moc mi to nevadilo. Po zaschnutí jsem ji klasicky smyla. Nejsem si jistá (neumím německy), ale měla by mít čistící účinek. V pytlíčku bylo 10 ml a vydržela mi na 2 použití. 


Tělo, ruce, nohy
Ziaja peeling s citrusovými plody- peeling nebyl moc hrubý, takže ani moc neobrousil pokožku. Byl to vlastně řidší gel s obrovským množstvím částeček. Vůbec mě nezaujal a ještě jsem měla pocit, že trochu obarvil kůži do zelena. Vyšel mi asi na 4 použití, protože jsem zjistila, že je prošlý a chtěla ho co nejdříve spotřebovat. 

Kneipp sůl do koupele citrón a slunečnice (recenze)- sůl do koupele měla svítivě žluté krystalky a udělala i žlutou vodu, což se mi na pohled moc nelíbilo. Měla i hodně výraznou vůni, která mi bohužel také nebyla nejpříjemnější, takže jsem ve výsledku nebyla úplně spokojená. V Dm jsem si ještě pořídila sadu těchto solí do koupele, kde jsou 4 varianty a doufám, že mi ty ostatní sednou více. Má 60 gramů a stojí kolem 40,-.

Balea bomby do koupele (recenze)- měla jsem je v roce 2015 v adventním kalendáři a až teď je spotřebovala. Ve vaně podle mě neudělaly vůbec nic kromě toho, že tam plaval bordel. Vzpomínám si, že jsem měla ještě jednu tuhle bombu předtím a ta mi po vaně dělala hrozně umaštěnou pokožku, tak nevím.


Freeman zpevňující tělové mléko kokos a guava (recenze)- mléko jsem dostala na Vánoce a hodně se na něj těšila. Mělo mít tónovací účinek, ale ten jsem nezaznamenala. Docela dobře hydratovalo, ale při roztírání jsem měla problém, protože mléko dělalo šmouhy. Znova bych si ho už asi nekoupila, ale jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela. Bylo ho 400 ml a cena je kolem 150,-.

Balea tekuté mýdlo na ruce s vůní dračího ovoce a kokosu- tohle mýdlo má růžovou barvu a má úplně krásnou vůni. Ruce trochu vysušuje, ale u mýdla na ruce mi to zase tolik nevadí. Tohle balení je určeno jako náplň do dávkovače. Má 500 ml a stojí kolem 20,-.

Indulona krém na ruce s měsíčkem- toto je asi úplná klasika co se týče krémů na ruce. Je to hutnější a mastnější krém, ale tím, že jsem ho používala před spaním, tak mi to nevadilo. Hydratace je dobrá a používala jsem krém i na chodidla. Nebyl špatný a zase ho určitě někdy budu používat. Měl 100 gramů. 



Dekorativní kosmetika
Loreal makeup True Match- na makeup jsem už několikrát chtěla napsat recenzi, ale pokaždé jsem na to zapomněla nebo se mi podařilo fotky smazat. Makeup jsem měla v odstínu 1N Ivory. Byl to nejsvětlejší odstín v jejich neutrálních podtónech. Odstín to byl opravdu hezký, souhlasila bych s tím, že by neutrální a navíc byl krásně světlý. Konzistence podle mě taky nebyla špatná a měl takové střední krytí, ale i tak bylo nutné použít korektor. Abych řekla pravdu, na mě to krytí bylo moc, mám ráda lehoučké makeupy pro lehké sjednocení, takže jsem ho míchala. Celkově mi na něm vadilo, že mi zvýrazňoval šupinky a suchá místa na pleti, na které opravdu trpím. Ve výsledku moc nevím, co si o něm myslet a asi ho už nekoupím. Měl 30 ml a běžná cena se pohybuje kolem 300,- až 400,-, což je podle mě na makeup dost. 

Rimmel korektor Match Perfection (recenze)- korektor jsem z počátku ráda neměla, pak si oblíbila. Kryl spíše lehce a hlavně oční okolí rozjasnil. Určitě bych ho nepoužívala na pupínky a to kvůli nízkému krytí a rozjasňujícímu efektu. Aplikoval se štětečkem v balení, ale pak ho bylo třeba zapracovat něčím jiným. Poslední dobou jsem ho používala jen abych ho spotřebovala a když se dívám na fotky v recenzi, tak mi od té doby docela změnil odstín a jsem ráda, že už došel. Znova bych ho asi nepotřebovala, mám raději ten tekutý korektor od Catrice. Měl 7 ml a cena je asi 129,-. Měla jsem ho ve světlejším odstínu 010 Ivory a prodává se i v tmavším odstínu.

Estyle lesk na rty (recenze)- lesk jsem kdysi dostala k recenzi a testovala ho, ale odstín více slušel mojí mamce, tak jsem jí ho dala. Ovšem ona dekorativní kosmetiku téměř nepoužívá a stalo se, že lesk se jí zkazil. Byl v odstínu 03 Frosty Pink. Měl 7 ml.



Vůně a tělové spreje
B.U. antiperspirant active release- tento antiperspirant byl jako dárek k nějakému časopisu. Nosila jsem ho v kosmetické taštičce všude sebou, protože měl super mini balení. Bohužel mě ale nezaujal a to hned z několika důvodů-  vůně nebyla nic moc, moc nebránil pocení, při nastříkání v mém okolí udělal bílý oblak a ještě mě hrozně dráždil v krku a dusil. Měl 50 ml a myslím si, že se normálně nedá pořídit.



Ostatní a vzorečky
Colgate ústní voda Herbal Fresh- normálně bych vám produkt tohoto typu ani neukázala, ale tahle ústní voda mi učarovala. Měla úplně boží bylinkovou chuť a s přítelem jsme si ji opravdu oblíbili. Určitě si ji koupím znova, až natrefím na nějakou super akci. Měla 250 ml a v 50% slevě jsem ji sehnala za 60,-.

Calypso houbičky- jsou úplně skvělé a měla jsem už několik balení. V balení jsou 2 houbičky a používám je na sundávání pleťových masek. Toto balení stojí kolem 20,- a určitě si je koupím znovu. 

Caterine odličovací tamponky s aloe vera- kupovala jsem je v Kauflandu, nevím zda se dají sehnat i jinde. Zaujalo mě, že by měly obsahovat i aloe vera, které při používání ale nejde poznat. I tak jsou tamponky super, nerozpadají se, jsou na pleti příjemné a nijak nedráždí. Kupovala jsem si jich už několik balení a koupím si určitě i další, protože stojí jen 18,- a je jich 120 kusů.

Co jste za poslední dobu spotřebovaly vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? Je tady nějaký produkt, který si kupujete pořád znova? Jaké odličovací tamponky máte nejraději? :)

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)