Houbička na makeup ze stránky postovnezdarma.cz

by - 8:15

Dnes si dáme recenzi na další houbičku na makeup, kterou jsem vyzkoušela. Houbičky používám dá se říct denně, protože mi hodně vyhovují na makeup. Z toho důvodu jsem se rozhodla vyzkoušet další v rámci spolupráce se stránkou postovnezdarma, se kterou jsem spolupracovala už i v minulosti. Tak jdeme na to :)
Jak už jsem psala výše, houbičky používám téměř denně. Vyzkoušela jsem jich už několik a aktuálně je mou nejoblíbenější fialová houbička od Oriflame a pak černá houbička od Ebelin, která byla součástí nějaké limitky. Obě tyto houbičky jsou krásně měkké a produkt se s nimi lehce zapracuje. Bohužel tato mi tolik nevyhovuje a hned vám vysvětlím proč. :(
Na eshopu houbičku nabízí ve 2 tvarech- válec nebo kapka. Já si vybrala kapku, protože díky špičce se s ní lépe nanáší makeup kolem nosu nebo korektor pod oči. Barvu posílají náhodně, takže to ovlivnit nejde. 
Houbička mě trochu zklamala už hned po rozbalení (byla zabalená jen v průhledné fólii, nic speciálního), protože je na dotek docela tvrdá. S tou houbičkou od Oriflamu se to nedá ani trochu srovnat. I tak jsem si ale řekla, že ji vyzkouším používat. Nejprve jsem ji musela vyprat, protože lehce zapáchala. Při nanášení makeupu je poznat, že je tvrdší, ale makeup se s ní zapracovat dá. Musím se přiznat, že když mám čisté ty moje oblíbené houbičky, tak sahám po nich a když ne, tak po této, takže mi určitě jen tak neleží ladem. 
Musím na ní ale ocenit, že je do špičky, protože se mi díky tomu dobře zapracovává korektor pod oči. 
Jak už to tak u houbiček bývá, tak i tato se velmi rychle zašpiní. Já je vždycky čistím vodou v kombinaci se šamponem a pomůckou na čištění štětců, o které jsem vám psala už tady. Nejdou vyprat tak dokonale, aby vypadaly jako nové, ale trochu makeup pustí. 
Pokud by vás tato houbička zaujala, tak si ji můžete pořídit zde. Aktuálně je ve slevě za pouhých 49,- z původních 139,-, což je fajn. Já mám už i větší oblíbence, ale nedá se říct, že by používat nešla. 

Také jste tak propadly trendu zapracovávání makeupu houbičkou? Jaká je ta vaše nejoblíbenější? Máte zkušenost s tou od Oriflame? Na co dalšího podobné houbičky používáte, kromě na nanášení makeupu? :)

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já jsem právě naopak propadla štětcům :D, ale přemýšlím, že bych si houbičku opět koupila a dala jí tak druhou šanci.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na makeup 2 oblíbené štětce, ale poslední dobou stejně spíše sahám po houbičkách :D Přijde mi to takové rychlejší a jednodušší.

      Vymazat
  2. Mě mrzí, že na té stránce je vše z ebaye, ale mají to tam nejméně o 60 kč né-li o víc dražší. Každopádně pro ty co nemají pay pal nebo nevlastní kartu je to asi nejlepší volba jakou si můžou zvolit. Tuhle houbičku jsem ještě do nedávna měla druhou a paráda. Jenže pes mi jí rozkousal :D a já přešla na štětec a teď jsem z toho v celkem v háji. Houbičky zapáchají protože přece jen Čína takže jakmile mi došla šla hned vyprat a stejně smrad ještě cítit šel. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)