Nákupy za posledních pár měsíců- 1. díl :)

by - 8:30

Koukala jsem, že poslední nákupový článek byl o novinkách za listopad. Od té doby jsem si toho nakoupila určitě hodně, ale bohužel si nevzpomínám, co všechno. Snažila jsem si rozvzpomenout na co nejvíce produktů, ale je mi jasné, že vám stejně neukážu všechno. A dalším problém je, že si asi ani nevybavím všechny ceny produktů. :)
Všechno pohromadě to vypadá nějak takto, ale nebojte, následují fotky jen s pár kousky, aby to bylo přehlednější. Původně jsem myslela, že všechno dám do 1 článku, ale bylo by to moc dlouhé, takže udělám 2 články :)



Začneme s produkty na vlasy. Úplně vlevo jsou 2 šampony od Yves Rocher. První je z řady I love my planet a měl by být přírodní. Spotřebovala jsem ho už 2 balení a moc mi vyhovoval, takže jsem si koupila další. Stál kolem 80,- v akci. Hned vedle něj je šampon určený pro objem vlasů. Ten používám aktuálně a pořád nevím, co si o něm mám myslet, takže se více dozvíte až v recenzi.
Dále je na fotce velký šampon Balea, který jsem si koupila na čištění štětců. Vůně je z lahvičky příjemná, ale z houbiček na makeup mi trochu vadí, takže příště sáhnu po jiné variantě. Štětce mi umyje dobře a navíc je ho velké množství za velmi nízkou cenu. Zkoušela jsem ho jednou na vlasy, ale tam mi vůbec nevyhovoval.
Před šamponem je vlasová voda s růží od Botanica. Tu jsem dostala od kamarádky a brzo ji asi začnu používat, protože díky stresu z maturity mi zase začaly padat vlasy, takže bych jim měla dopřát péči.
Na fotce dále jsou 4 balení suchých šamponů Batiste. Ano, až tak je miluju :) Nejprve jsem si koupila ten růžový ve verzi Blush normálně v Douglasu, kde stál kolem 120,-. Další 3 šampony jsem koupila na stránce vmd drogerie, kde je měli (a pořád ještě mají) v akci kolem 95,-. To je skvělá cena, takže jsem obvolala kamarádky a udělaly jsme velkou objednávku. Navíc tam prodávají i věci do domácnosti a podobně, takže jsme s mamkou objednaly i nějaké další produkty. Zatím jsem vyzkoušela jen ten Fresh, ale určitě se o všech dozvíte časem v nějakém článku.

Při další návštěvě obchůdku Yves Rocher jsem si pořídila další balení odličovače. Tento mi vyhovuje a už jsem ho měla několik balení, takže tohle bude taky super. Ten stál kolem 100,-.
V Avonu jako novinku představili hydratační sprej na obličej a já neodolala. Zatím jsem ho ještě vůbec nezkoušela, nechám si ho až bude větší teplo, ale snad bude dobrý. :)
Cien pleťovou vodu jsem měla díky výměně na vinted. K ní jsem měla ještě čistící mléko, ale to už mám spotřebované, takže jsem ho sem ani nedávala. Pleťová voda se mi zdá v pohodě a nemám s ní žádný problém.
Díky jiné výměně jsem získala pleťovou vodu ve spreji od Yves Rocher. Tu jsem ještě nezkoušela, ale aktuálně používám micelární vodu ze stejné řady a ta není špatná, ale vadí mi lepivý pocit na pleti.
Díky další výměně (ano, na vinted měním opravdu ráda) mám Nivea micelární vodu. Té jsem měla už asi 2 balení a je super, takže si jsem jistá, že bude taky super. :)
Od výše zmiňované kamarádky jsem také dostala růžovou vodu od Purity Vision, ale zatím jsem ji ještě nezkoušela.

Z vinted mám také denní pleťový peeling od Neutrogeny. Abych řekla pravdu, není to ani trochu peeling. Je to čistící krém s částečkami, které se vůbec nerozpustí a ani pleť neobrousí. Už ho mám téměř spotřebovaný, ale znova si ho určitě nekoupím.
V Tescu jsem narazila na slevu u Freemana a sehnala tam avokádovou pleťovou masku asi za 70,-. Zatím jsem ji vůbec nezkoušela, takže jsem na ni zvědavá.
V Avonu jako další novinky uvedli pleťový peeling a čistící gel na pleť. Zatím jsem ani jedno nezkoušela, ale micelární voda ze stejné řady mě moc nenadchla. :/

Z vinted jsem si na výměnu vybrala Avon Summer White Sunset toaletní vodu. Má 50 ml a voní moc příjemně, super bude na léto. Další vůni z Avonu mám od sestry a konkrétně se jedná o Secret Fantasy Midnight taky od Avonu. Sestře nevoněla, tak mi ji dala a mi se vůně líbí. Používám ji teď denně, ale moc nevydrží, takže se rychle spotřebuje. Má také 50 ml.
V Dm jsem si musela koupit další balení čističe na štětce od Ebelin, protože je super. Krásně voní a rychle čistí. Stál kolem 100,-.
Na aliexpressu jsem si objednala Brush egg. Nevím, jestli to znáte, ale je to pomůcka na čištění štětců. Vyšla mě asi na 30,-, takže jsem si vzala rovnou 2 kusy. A musím říct, že mě díky tomu více baví čištění štětců, protože to jde mnohem rychleji.
V Oriflame jsem si asi za 60,- koupila další houbičku na makeup. Je fajn a za tu cenu mi vyhovuje. Je lepší než houbičky, které jsem objednávala třeba z aliexpressu.
No a vzadu jde vidět houbičky Calypso, které miluju třeba na sundávání pleťových masek nebo gelů z obličeje. Toto balení 2 houbiček stojí asi 20,-. Dají se koupit v Dm, Rossmanu, ale já je tentokrát koupila na stránce vmd drogerie.

Mám tady 2 pudry. První je ten klasický sypký od Dermacolu. Vždycky mě od něj odrazovala cena, protože stojí snad více než 200,-, ale přes vinted jsem si ho na výměnu vzala. Musím se přiznat, že mě hodně překvapil a je to jeden z nejlepších pudrů, co jsem měla. Určitě na něj chci napsat recenzi. :) Další super pudr je od Essence. Je to klasicky transparentní pudr, který je slisovaný. Taky mi hodně vyhovuje, dokonce to je už jeho druhé balení, co mám. Stojí kolem 100,- a je fakt super.
Z vinted mám také třpytivý bronzer od Catrice a gel na obočí od Alverde. Bronzer je moc hezký, třpytky na obličeji vidět moc nejsou, ale zatím se s ním učím zacházet, protože jsem nikdy bronzer nepoužívala. :) Gel na obočí už jsem zkoušela v blonďaté variantě, protože jsem se bála, že ten hnědý bude moc tmavý. Ale můžu ho normálně používat. :) Líbí se mi, že má v balení i kartáček na pročesání obočí.
V Avonu je další novinkou tekutý korektor. Objednala jsem si ten světlejší a odstín vypadá dobře, ale zatím jsem ho ještě na pleť nezkoušela.
Další 3 věci mám také z vinted. Balzám na rty od Oriflame v kalíšku jsem zatím nezkoušela. Ale naopak balzám na rty v testerovém balení od Clarins ano. Voní jako bonbony, ale jinak se mi nezdá, že by se nějak lišil od balzámů jiných značek. :) A poslední věcí je lesk na rty od Oriflame. Lesky moc nemusím, ale tenhle má vůni černého rybízu a to jsem prostě musela mít. Voní božsky, ale ještě jsem ho taky nevyzkoušela. :)


A to by bylo pro dnešní díl všechno :) Brzo se tady na blogu objeví druhá část mých obrovských nákupů.

A co jste si za poslední dobu koupily vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? :) Určitě napište do komentářů. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Fakt moc jsem se těšila, až budeš publikovat nákupy, ty mám u Tebe spolu se Spotřebovanými nejraději:-) Jinak, zkušenost mám se suchými šampony Batiste, zatím žádný, co jsem měla nezklamal a lepší suchý šampon snad ani neexistuje:-) Mrknu se na vmd, děkuji za tip:-) Pak odličovač YR a ten je bezvadný, stejně jako můžu chválit pudry od Dermacolu a Essence a čistič štětců Ebelin, všechno to jsou mé stálice. Těším se na druhou část nákupů:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, jsi moc milá. :) Mi od Batiste nevyhovoval akorát ten na hnědé vlasy, ale jinak si nemůžu stěžovat.

      Vymazat
  2. Páni tolik nákupů! :D Já si za poslední měsíce skoro nic nekoupila, spíš jen věci co potřebuju.. No ale teď se chci odměnit za maturitu tak snad něco :D Zaujala mě ta hydratační voda ve spreji od Avonu, myslela jsem, že to je nějaký nový tělový sprej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si něco kupuju pořád, hlavně v průběhu školy jsem se musela odměňovat za to úsilí, co do přípravy vkládám! :) A taky mě překvapilo, že něco takového v Avonu mají a hned, jak jsem zjistila, že to není tělový sprej, tak jsem si to musela objednat :D

      Vymazat
  3. Taky bych teď potřebovala udělat větší nákup, ale stále s tím otálím. Čekám, jestli se někde neobjeví nějaká slevička nebo slevový kupon, který by mi to trochu zlevnil. Přeci jenom v téhle době nechci utrácet zbytečně moc peněz za věci, které vysloveně nepotřebuji... Ale už jsem na ně tak nějak zvyklá, takže bych se o ně nerada ochudila. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)