Spotřebováno za DUBEN a KVĚTEN :)

by - 9:08

Máte tady konec měsíce a já přicházím se spotřebovanými produkty! Tyto produkty jsem sbírala asi od půlky března do konce května. Od června už zase budu zveřejňovat spotřebované produkty po 1 měsíci. :)
Jinak, omlouvám se trochu za pozadí, ale mám přestěhovaný pokoj a snažím se najít ideální místo na focení. 

Vlasy
Yves Rocher regenerační šampon na poškozené vlasy- byl určený na suché vlasy, což není můj typ vlasů, ale i tak jsem ho používala. Nebyl špatný, ale mastil mi více vlasy, protože byl určený na suché vlasy a ty já nemám. Vlasy po něm byly krásně hebké a měl příjemnou vůni. Znova si ho určitě nekoupím, protože nebyl určený na mé vlasy. Měl 300 ml a v akci se dá sehnat za 99,-. Jo a ještě jsem zapomněla říct, že neobsahuje silikony, parabeny ani barviva. 

Balea šampon na vlasy s mandlí a vanilkou- nejsem si jistá a neumím německy, ale myslím si, že byl určený taktéž na suché a poškozené vlasy. Nejvíce se mi na něm líbila vůně, protože voněl jako vanilkový jogurt, což bylo boží. Jinak mi ale nesedl, protože vlasy hodně mastil, ale jak už jsem říkala, nejspíš to bude tím, že nebyl určený pro můj typ vlasů. Bylo to cestovní balení z Balea adventního kalendáře. Měl 50 ml a nejsem si jistá, zda se v této velikosti dá koupit, ale v plném 300 ml balení by měl být k sehnání. 

Sensitive bezoplachový balzám na vlasy- měla jsem ho z vinted, ale vůbec mi nesedl. Měl příšernou odpornou vůni, která jako naschvál držela ve vlasech jako klíště. Na používání byl hrozně nepříjemný právě kvůli té vůni.. Jinak nebyl špatný, ale opravdu jsem ho neměla ráda. Nakonec jsem ho spotřebovala na holení místo gelu. Už nikdy více si ho nepořídím. Měl 250 ml, ale netuším jeho cenu. 

Odličování, čištění a péče o pleť
Nivea micelární voda (recenze)- tuhle micelární vodu mám moc ráda. Je mi sympatická samotná značka Nivea, ale i produkt je naprosto skvělý. Krásně odličuje pleť, nedráždí ji, můžu klidně přejet i přes oči a nepodráždí je. Mám už snad 2 nebo 3 balení, ale určitě není poslední. Má 200 ml a dá se sehnat kolem 100,-.

Avon micelární čistící pleťová voda- tahle micelárka mi naopak moc nesedla. Myslím si, že to bylo hlavně kvůli té hrozné vůni (spíše smradu). Pleť odličovala docela dobře, ale ta vůně mě obtěžovala a byl nutné se vyhýbat očím, protože v nich pekelně štípala. Nakonec jsem používala ráno místo pleťové vody, abych ji spotřebovala, ale znova si ji určitě nekoupím. Měla 200 ml a v akci jsem ji kupovala asi za 100,-.

Yves Rocher micelární voda- měla hrozně příjemnou vůni, hezky odličovala a neměla jsem s ní žádný problém. Měla 50 ml a kupovala jsem ji v nějakém setu mini balení produktů na pleť asi za 80,-. 

Nivea oční odličovač očí (recenze)- tohoto odličovače tu mám hned 2 balení, ale nemyslete, že s odličovačem nějak plýtvám. Potřebovala jsem si zase přelít nějaký odličovač, abych si ho mohla donést k příteli. Tento odličovač je skvělý, moc mi vyhovuje a určitě to nebylo mé poslední balení. :) V lahvičcce je 125 ml a cena se pohybuje kolem 100,-.

Cien jemné čistící pleťové mléko- používala jsem ho každý večer na očištění pleti po odlíčení. Nejprve jsem nanesla mléko jen na pleť a masírovala a pak stačilo pleť jen opláchnout. Mělo příjemnou vůni a taky se mi na něm líbilo, že po použití pleť nebyl vysušená. Nevím, jestli si ho koupím znova, protože mléka na pleť moc nemusím, ale určitě nebyl špatné. Mělo 250 ml a cenu netuším, protože jsem ho měla z vinted.

Neutrogena peeling pro každodenní použití- tento produkt bych určitě nenazvala peelingem, protože to byla taková krémová hmota s velkými částečkami. Ovšem ty částečky ani po styku s vodou, ani masírování na pleti nic nedělaly. Byly měkké, takže pleť neobrousily a ani nic jiného neudělaly. Spotřebovala jsem ho, protože jsem ho nechtěla vyhodit, ale už bych ho znova nechtěla. Měl 150 ml a cenu bohužel nevím.

Avon hluboce čistící peeling- tento peeling už byl opravdu peeling. Ovšem u něj mi vadila ta divná vůně, která mi připomínala nějaký produkt na neštovice. Byla to taková bílá krémová hmota s velkým množstvím tvrdých modrých kuliček. Obrousil pleť, ale nijak nadšená jsem z něj nebyla. Nakonec jsem ho spotřebovala na tělo. Jo a z té tubičky šel špatně ven, hlavně ke konci balení. Měl 125ml a stál kolem 90,-.

Bioderma hydratační sérum na pleť- tohle sérum bylo opravdu moc příjemné a používala jsem ho ráda. Mělo příjemnou vůni a velmi rychle se vstřebávalo, takže jsem téměř okamžitě mohla nanést pleťový krém. Zatím si ho pořizovat nebudu, ale časem třeba ano. Mělo 15 ml a měla jsem ho z nějakého setu miniatur, který jsem dostala na Vánoce.

Lancome Energie de Vie- tento produkt jsem moc nepochopila. Původně jsem si myslela, že to je krém, ale když jsem ho chtěla poprvé použít, tak jsem zjistila, že je hrozně tekutý (jako voda) a používala jsem ho jako sérum pod pleťový krém. Nevšimla jsem si, že by to byl nějak skvělý produkt, bez kterého bych nemohla žít, takže si ho určitě kupovat nebudu. Měl 5 ml.

Yves Rocher pleťový krém Hydra Vegetal- tento krém jsem vám ukazovala už v minulém díle spotřebovanců a to v pytlíkovém vzorku. A mám na něj pořád stejný názor. Na pleti je takový hodně silikonový a klouzavý a to mi není příjemné. Jinak byl fajn, ale hydrataci bych ocenila také vyšší. Měl 10 ml a měla jsem ho z toho setu Yves Rocher, který jsem zmiňovala už výše.

Balea denní a noční krém s koenzymem Q10- tyto krémy byly určené na starší pleť a tak mě velmi překvapilo, když ani mi jejich hydratace nestačila. Ten noční krém mi nechával trochu mastný pocit na pleti. Jejich vůně byla zvláštní a každý měl 5ml. Měla jsem je z Balea adventního kalendáře.

Avon oční krém Hydra Beyond (recenze)- bylo fajn, že byl určený na hydrataci očního okolí a ne na vrásky jako většina takových krémů. Z počátku jsem ho měla moc ráda a vyhovoval mi, ovšem teď ke konci balení mi začal dráždit oči. Raději jsem ho už vyhodila, abych si nepřivodila nějaké problémy. Měl 15 ml a kupovala jsem ho asi za 60,-.

Balea pleťové masky- obě jsem zatím zkoušela jen z půlky a nepřijdou mi nijak super. Divila jsem se, že mi ani jedna nedráždí pleť tak, jako to dělaly všechny předchozí masky od Baley, ale jinak z jejich účinku unesená nejsem.

Tělo, ruce, nohy
Yves Rocher sprchový gel hruška v karamelu- byl naprosto skvělý, používala jsem ho hlavně přes Vánoce a na toto období byl ideální. Krásně voněl, hydratoval, perfektně pěnil a byl hrozně příjemný. Měl 750 ml a určitě se už nedá koupit, protože to byla limitovaná edice o Vánocích 2014.

Dermacol sprchový gel Aroma Rituals- měl vůni mandarinek, která byla úplně boží. Měla jsem ho opravdu moc ráda, protože nevysušoval, hodně pěnil a krásně voněl. Určitě si zase nějaký sprchový gel od Aroma Rituals pořídím. :) Měl 250 ml a v akci se dá sehnat i za 40,-.

Avon tělové mléko Naturals s vůní borůvek a orchideje- mléko bylo lehoučké, takže nezanechávalo na pokožce mastnotu a rychle se vstřebávalo. Vůně byla moc příjemná a celkově jsem toto mléko používala moc ráda. Určitě si zase nějaké koupím, ale asi sáhnu po jiné vůni, abych zase vyzkoušela něco jiného. Mělo 200 ml a dá se sehnat kolem 80,-.

Fennel tělové mléko s kozím mlékem- tohle mléko mě naopak nezaujalo. Mělo hrozně divnou vůni, která se mi nelíbila. Konzistence byla spíš hutnější a špatně se roztíralo, takže to chvíli zabralo. Hydratace byla fajn, ale od takové konzistence bych čekala něco více. Mléka od Fennel jsou oblíbená, takže mi tohle možná nesedlo jen kvůli té variantě s kozím mlékem.. Mělo 200 gramů a cenu netuším.

Oriflame krém na ruce s třešní- kupovala jsem si ho někdy před rokem do zásoby a během začátku letošního roku jsem ho začala používat a nosila ho v pouzdře do školy. Tento krém byl hrozně fajn. Byl sice hodně tekutý, ale ta vůně byla neodolatelná a několikrát jsem měla nutkání ho ochutnat. Ruce lehce z hydratoval a ihned se vstřebal, takže byl ideální do školy. Měl 75 ml a teď někdy jsem ho ještě zahlídla v katalogu asi za 50,-.

Bath and Body works dezinfekční gel na ruce- když už jsme u těch rukou, tak rovnou vezmu dezinfekční gel na ruce. Voněl naprosto skvěle a obsahoval drobné modré částečky, které se hned rozpustily. Měla jsem ho od přítele z Ameriky, u nás se bohužel dají sehnat jen na internetu :/ Měl 29 ml.

Avon osvěžující krém na nohy s ananasem (recenze)- krém jsem měla už podruhé a byl fajn. Hrozně krásně voní po ananasu a tím, že má spíše gelovou konzistenci, tak nohy skvěle osvěží a "probudí". Asi si ho budu muset pořídit zase na léto, protože by mohl být super. Měl 75 ml a stojí kolem 70,-.



Dekorativní kosmetika
Essence transparentní pudr- na tento pudr se u mě na blogu ještě objeví recenze, protože jsem si už koupila další balení. Je opravdu fajn a stojí pár kaček. 8 gramů pudru se prodává asi za 100,-.

Avon řasenka Super Shock (recenze)- tuhle řasenku tu ukazuju snad pořád, protože je úplně boží. Více si můžete přečíst v recenzi, už asi není třeba, abych ji znova vychvalovala. :) Měla 10 ml a kupovala jsem ji asi za 60,-.

Gabriella Salvete lesk na rty- není na něm už žádný nápis se značkou ani odstín, takže vám k němu nic víc nemůžu říct. Každopádně začal nějak moc lepit a mám pocit, že i voněl jinak, takže letí pryč.

Alpa balzám na rty s vůní višně a švestky- balzámek jsem nosila také v pouzdře do školy a měla ho moc ráda. Bohužel jsem ale zjistila, že mi na jedné straně prasklo balení, takže jsem se rozhodla ho vyhodit. Voněl hrozně hezky a stál jen pár kaček, myslím si, že jsem za něj dala maximálně 40,-. Ale opravdu byl moc fajn :)

Nivea máslo na rty s vůní vanilky a makadamiového oříšku- myslela jsem, že jsem na máslo psala už recenzi, ale bohužel ne. Bylo naprosto skvělé, krásně hydratovalo a bylo ideální na takovou tu noční péči o rty. Nikam jsem ho nenosila sebou kvůli balení, nechtěla jsem do něj sahat, když jsem nebyla doma. Bohužel se mi už zkazil :/ Bylo ho 19 ml.

Regina jelení lůj s banánovou příchutí a vůní- tento balzámek jsem nosila všude s sebou, protože krásně voněl a byl fajn. Jediné, co bych mu vytkla je, že nebyl normálně na šroubování, ale po sundání víčka už byl rovnou holý balzám. Naštěstí jsem ho nezlomila ani nic takového. Ještě ho mám v pomerančové a melounové variantě. Kupovala jsem je všechny 3 v sadě asi za 60,-.



Vůně a tělové spreje
Adidas antiperspirant Protect- hrozně hezky voněl a byl super. Přijde mi, že antiperspiranty ve spreji od Adidas fungují nejlépe a proto jsem jim už nějakou dobu věrná. Vždycky si koupím jinou vůni a jsem si jistá, že budu spokojená. Měl 150 ml a stál kolem 70,-.



Ostatní a vzorečky
Gillette gel na holení- ukazuju ho skoro pokaždé, takže se nebudu rozkecávat. Je super, ale poslední dobou ho docela nahradily kondicionéry, které mi na holení také moc vyhovují. Měl 200 ml.

Calypso houbičky- jsou super na sundávání masek nebo peelingu z obličeje. Pořád si je kupuju dokola. V balení jsou 2 kusy a jedno balení stojí kolem 20,- :)

Štětec na pudr- štětec pochází z této sady, na kterou jsem před rokem psala recenzi. Tím pádem mi vydržel více než rok. Ze začátku jsem ho používala na makeup, ale nakonec jsem si oblíbila na pudr a nosila ho sebou v kabelce. Bohužel se mi teď při jednom mytí pokazil, lepidlo se nějak poškodilo a začaly z něj vypadávat všechny chlupy... V původním článku jde vidět, že je rovně střižený a teď už opravdu není.

Vzorky:
Yves Rocher noční sérum- bylo hutné, což mě u séra překvapilo. Jinak nebylo špatné, ale ani mě nezaujalo tak, že bych si musela jít koupit plné balení.
Nuxe multifunkční olejíček- ten mi teda nesedl. Samotný produkt byl fajn, ale ta vůně byla příšerná.. Hrozně mi to připomínalo nějaký sirup nebo sprej, co se musí používat, když je člověk nemocný, takže mi používání nepřišlo ani trochu příjemné. Zkoušela jsem ho akorát na obličej a tam mi hrozně nevyhovovala ta přehnaná parfemace.
Ziaja oční krémy s olivou- zatím jsem je vyzkoušela jen párkrát a zdá se mi, že mám po nich hrozně podrážděné oči. Ale musím je ještě důkladně vyzkoušet. Mám je přelité v jiné nádobce, aby se mi nezkazily otevřené.

Tak to by bylo vše. U mě tento měsíc převažují produkty na pleť.
Jaká je vaše spotřeba za poslední dobu? Máte s nějakým produktem, který jsem spotřebovala, zkušenost? Došel vám nějaký produkt, u kterého vám to bylo fakt líto? :)

You May Also Like

20 komentářů

  1. To je poradna hromada, hlavne tech odlicovaku. Me treba micelarky vubec neubyvaji. Tu od Avonu mam zatim v zasobe a doufam, ze oci budou v pohode. Od YR mi moc nesedla, oci odlicovala zle.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě poslední dobou připadá, že micelárky spotřebovávám pořád.. :D No nevím, mě z té od Avonu tak pálily oči, že to jsem ještě nezažila.. :/ A možná mi ta YR vyhovovala proto, že jsem ji nepoužívala primárně na odličování očí.

      Vymazat
  2. To je pořádné spotřebováno. A tolik inspirace. Hodně produktů znám. Calypso houbičky jsou nejlepší na odlíčení, já mám už snad sté balení :D Ha ha :-) Krémy na ruce Mám ráda od Avonu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch houbiček už jsem taky spotřebovala hrozně moc.. Používám je snad už 3 nebo 4 roky :D A krémy na ruce od Avonu jsou taky fajn, zrovna jeden používám :)

      Vymazat
  3. Tak to je spousta věcí a sama jsem z nich vyzkoušela jen pár :-) Energie de vie teď má reklamnu na netu a já si říkala, co to asi bude. A vypadá to, že to bude nějaká předražená voda :-) Slavný olejíček Nuxe jsem také měla jen ve vzorku a ten smrad byl strašný, jako něco prošlého, co používala babička. Jsem ráda, že někdo dává do spotřebováno i štětce, že v tom nejsem sama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu reklamu jsem zaznamenala a vzorek se díky mě dostal díky facebookové stránky, kde jsem se přihlásila o vzorek. :) O tom Nuxu mi ani nepovídej, bylo to příšerné! A štětce moc často nevyhazuju. Většinou je dávám dál a jen málo kdy se mi nějaký zničí.

      Vymazat
  4. Micelárka od Avonu mně zklamala, oči jsem s ní odličovat nemohla vůbec, taky mně v nich štípala. Ale ta od Nivei je fajn. Pudr od Essence je moje stálice. Ten krém na nohy od Avonu krásně voněl, ale moje suché nohy moc nehydratoval, v katalogu už ho nevídám, teď jsem si kupovala jinou sadu, myslím, že byla s limetkou a cukrovou třtinou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já micelárky na odlíčení očí nepoužívám, takže to moc nedovedu posoudit, ale s tou od Avonu jsem jen přejela přes oči a byla to hrůza.. Já ten krém na nohy měla ještě v zásobě, moc si na mazání chodidel nepotrpím, takže mi trvá než nějaký krém spotřebuju. :)

      Vymazat
  5. Tělová mléka od Avonu jsou super. Mají skvělou konzistenci a nádherné vůně :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky mám moc ráda ty sprchové gely a tělové spreje z řady Naturals. :)

      Vymazat
  6. Varianta orchidej a borůvka voní krásně :). Máslíčko od Labella mám úplně stejné a používám ho hrozně ráda, už jsem se dostala na dno. A micelárku Nivea jsem měla už 4x :D odličuje prostě parádně, neštípe a i na pleti je příjemná, nelepí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho taky měla moc ráda, na noc nebo přes dny, kdy jsem byla doma bylo super. :) Aspoň nejsem sama, kdo má tu micelárku tak rád! ;)

      Vymazat
  7. To je pořádná hromada:-) Spoustu jich znám, ale spoustu vůbec, např. houbičky na smývání madky, ty mě zaujaly.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty houbičky jsou skvělé :) Pokud tě taky tak otravuje smývání masek, tak si je určitě kup, protože stojí málo (cca 20,-) a odvedou super práci ;)

      Vymazat
  8. Tedy tolik produktů vypotřebovat za 1 měsíc :D Nicméně ten lip butter od Nivei mám malinový, ale moc mě nenadchl
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to jeden a půl měsíce :D S malinovým zkušenosti nemám, ale ten můj makadamiový byl fajn :)

      Vymazat
  9. Moc mě zaujal ten šampón od Yves Rocher. :) Micelárku od Avonu jsem taky zkoušela a ta byla hrozná. Možná tak maximálně na dočištění pleti.
    Ten krém od Oriflamu na ruce jsem taky měla a byl super. ♥ Po čase mi ale trochu začala vadit parfemace.
    A ten krém na nohy od Avonu byl boží. ♥ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta vůně bavila celou dobu, protože jsem ten krém střídala ještě s jinými, takže jsem ji nečichala pořád :)

      Vymazat
  10. Tak ten balzám vypadá dobře, jen tedy nevím, jestli tahle značka je schopná zachránit opravdu zničené a poškozené vlasy, spíše bych řekla, že asi ne a pokud to už není možné žádnými jiným způsobem napravit, šla bych asi v těch extrémních případech do tohoto. Podle mě vše ale závisí i na tom, jak se člověk o vlasy stará v průběhu celého života a kolik péče jim věnuje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)