Odvaž se s červenou linkou!

by - 8:30

Dnes si dáme trochu jiný článek, tak jsem zvědavá, jak se vám bude líbit. Bude se jednat o líčení s červenou linkou. 

Nedávno jsem si v Rossmannu koupila ve slevě paletku od Makeup Revolution s názve Run Boy Run. Tuto paletku znám už hodně dlouho a vždycky se mi hrozně líbila, nejenom kvůli písničce Run Boy Run, ale celkově i kvůli barev. V Rossmannu jsem ji našla za 150,- a to už jsem neodolala :) Na paletku sice bude recenze až později, ale tady je aspoň ukázka stínů, které obsahuje. 
Nevím jak vám, ale mi se její složení hrozně líbí. Má 12 třpytivých nebo lesklých stínů a pak 6 matných, což je ideální na každodenní líčení. Totálně jsem se zamilovala do (světe div se) červeného třpytivého odstínu s názvem BREAK OUT FROM SOCIETY a právě díky tomuto stínu vznikl dnešní článek. Já nosím na očích jen neutrální odstíny, proto je pro mě velmi neobvyklé, že jsem si zamilovala tak výrazný stín. Na celé víčko jsem ho nezkoušela (na to jsem až moc konzerva), ale místo linky je úžasný a právě takto ho teď nosím velmi často. 
Možná, že se někdo z vás nebojí toto nosit běžně, ale pro mě je to docela velká změna a hrozně se mi to líbí. Je to výraznější než moje klasické denní líčení, ale zároveň to pořád vypadá decentně. Co myslíte vy? :)

Pokud by to někoho zajímalo, tak na líčení jsem použila tyto produkty:
PLEŤ: 
- Dermacol Imperial Makeup v odstínu 1 Pale
- Gabriela Salvete konturovací paletka
- Catrice Camouflage tekutý korektor v odstínu 010 Porcellain
- Maybelline Affinitone korektor v odstínu 02 Natural
- Dermacol transparentní fixační pudr 

OČI:
- Catrice báze pod oční stíny Prime Fine 
- Makeup Revolution paletka očních stínů Run Boy Run
- Essence qutro očních stínů v odstínu 
- Dermacol oční linky ve fixe Precise Black
- Alverde gel na oboří v odstínu 02 Braun

Líbily byse vám další podobné články? Dejte mi určitě vědět! :) Jakou věc (trend) v líčení nebo nějaký kosmetický produkt jste si zamilovaly v poslední době?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Líčení se mi líbí. Červenou linku ani stíny nemám, ale mám jich pár s červenými podtony. Hezky zvýrazní modrou barvu očí
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi složení paletky líbí a líbí se mi i červená linka na oku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta červená linka vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, jemné a decentní líčení. Já si sama oční linku moc namalovat neumím, ale líbí se mi, tak přemýšlím, že si nechám udělat takovéto permanentní linky. Moc by mě zajímalo, jak by to vypadalo. Dáša

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)