Šampon Aussome Volume od Aussie

by - 6:30

Tento šampon jsem vám už ukazovala v posledním díle spotřebovaných produktů, ale recenzi jsem na něj ještě nepsala, tak jdeme na to :)
Obal tohoto šamponu se mi moc líbí a nejlepší jsou na něm detaily klokanů okolo hrdla produktu. Jedinou výtku mám, když šampon docházel, tak šel špatně dostávat ven. Jinak jsem s dávkováním neměla žádný problém. Jeho vůně je trochu chemická, ale každopádně mi nijak nevadila a byla příjemná. Konzistence byla gelová, trochu hustší než obvykle, a měl růžovou průhlednou barvu. Byla jsem moc zvědavá, jak na mých vlasech bude fungovat a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Šampon vlasy opravdu důkladně umyl a trochu dělal takový ten "vrzavý pocit", což úplně nevyhledávám, ale překousla jsem to. Po umytí jsem vlasy měla příjemné na dotek a nemastily se tak moc. Zpočátku jsem ho používala samotný, později jsem ho střídala s jiným šamponem od Garnier. Každopádně mi moc vyhovoval a používala jsem ho moc ráda. :)
V lahvičce bylo 300 ml a jeho cena se pohybuje kolem 160,-. Určitě bych ho mohla doporučit, ale zatím si ho neplánuju kupovat, protože mám ještě jiné kousky v zásobě :)

Složení a popis na lahvičce:

Máte s tímto šamponem zkušenost? Jak vám vyhovoval? Máte nějakého oblíbence na vlasy u značky Aussie? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. S tímto šamponem zkušenost nemám, ale mám od Aussie šampon Take The Heat a ten je skvělý!

    Rimmel Wonder'full Wake Me Up

    OdpovědětVymazat
  2. musím vyskúšať, lebo ak by vlasy naozaj neboli hneď mastnejšie, tak by mi to veľmi vyhovovalo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus :) jinak je taky skvělý šampon, který nemastí vlasy, od Garnier v červeném obalu. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)