Brandnoozbox za říjen 2015 :)

by - 6:30

Minulé pondělí mi opět přišel můj oblíbený box s jídlem. Rozhodla jsem se, že o něm článek napíšu i přesto, že už to hodně jiným blogerek a youtuberek udělalo, protože tenhle box je opravdu mega povedený. Je to podle mě jeden z nejlepších boxů poslední doby. :)
Jak sami můžete vidět, tak obsahoval opravdu hodně produktů!

Jako první tady máme produkty určené na pečení. Moje mamka peče ráda a často, takže je určitě využijeme. Navíc se blíží i čas vánoc a pečení cukroví. :) 
Jako první produkt na fotce vidíme Babiččinu volbu hladkou mouku na pečení křehkého pečiva. Je vhodná na pečení cukroví, sušenek a dalších křehkých drobných tvarů. Má klasicky 1 kg a stojí 22,- . Vedle ní Sušené pekařské droždí a pak Cukr s rumovou příchutí od Vitany. Tyto pytlíky se při pečení využijí určitě. Droždí má 8 g, cukr má 20 g a oba stojí 6,-. Poslední na této fotce je Hera s máslovou příchutí. Hodí se do těsta i do různých krémů. 250 g stojí 26,-.

Dále tady máme alkoholické nápoje. Úplně vlevo můžete vidět 2 menší láhve piva s příchutí tequily Desperatos. Toto pivo v boxu už bylo a mám pocit, že mi chutnalo, ale nejsem si jistá. Každopádně se mi moc líbí ta velikost lahví, protože každá má jen 150 ml. V této velikosti se normálně nedají koupit, ale jejich plná cena za 330 ml je 25,-. Dále tam jsou opět panáky, ale tentokrát to je mandlový rum Božkov. Myslím si, že je vhodný jak na pečení, tak i do čaje anebo jen tak na zahřátí. Opět je v neprodejném balení, ale plné balení (0,5l) se prodává za 145,-. Úplně vpravo na fotce je cider Strongbow s příchutí medu. Už jsem ho ochutnala v létě na dovolené a byl dobrý, ale zároveň mi jeho chuť přišla nejhorší z těch, co nabízí. I tak si ho určitě dám a bude mi chutnat, ale mám prostě oblíbenější příchuti. 330 ml stojí 19,-.

Velkou radost mi také udělaly Chio Popcorners! Tyhle trojúhelníčky mám moc ráda a kupuju si je i normálně. V boxu byly opět v neprodejných baleních. Ze sladkého tentokrát byly v boxu 2 produkty. Prvním je tyčinka Jsem višňová od Chocoland. Od této značky už byly v boxu asi 2 jiné tyčinky a obš mi chutnaly, takže si myslím, že mi i tato sedne. Má 31 g a stojí 10,-. Corny big white je pro mě novinka a moc ráda ji chutnám. Má 40 g a stojí 15,-.

No a jsme téměř u konce, máme tu 3 poslední produkty. První je směs na boloňské špagety od Maggi. Tyto instantní směsi nevyhledávám a moc se mi nelíbí, protože nikdy nechutnají tak dobře, jako když si člověk to jídlo uvaří sám. Asi to ochutnám, ale není to produkt, ze kterého bych byla nadšená. 57 g stojí 35,-. Už začíná být docela chladno, takže čajík se určitě hodí. Tento je od Saga a mám příchuť švestky a skořice, což já mám ráda. 30 g stojí 26,-. No a poslední produkt je časopis F.O.O.D, který ani nebyl uvedený v dopise. Nevadí mi, že se tam objevil, ale slyšela jsem, že někteří lidé moc nadšení nebyli, protože si ho už sami koupili. Toto bylo opět starší číslo, konkrétně ze září letošního roku. 

Jak se vám obsah tohoto boxu líbil? Který produkt je podle vás nejlepší a naopak, který produkt by podle vás v boxu vůbec nemusel být? Máte s nějakým produktem zkušenost? :)

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)