Zklidňující pleťové tonikum od Dermacolu

by - 9:27

Dnešní článek bych chtěla věnovat toniku, které se aktuálně stalo součástí mé každodenní rutiny v péči o pleť. Na jejich oficiálních stránkách jsem ji nenašla (nevím proč), ale určitě se dá sehnat na internetu. 
Začala bych jako vždy obalem. Je celý z plastu a je úplně jednoduchý. Má trošku nešikovné dávkování, na které je třeba si zvyknout, abyste produktem zbytečně neplýtvaly. Samotné tonikum má stejnou konzistenci jako voda, taktéž je i bezbarvé a bez vůně. Obsahuje D- panthenol a výtažky ze zeleného čaje, které mají zklidňující účinky a zabraňují vysušování pleti. S tím musím naprosto souhlasit, protože tonikum vůbec nevysušuje. Je na pleti opravdu příjemné a nezanechává pleť ulepenou. Používám ho na ranní očištění pleti před nanesením pleťového krému a moc mi vyhovuje. 
V lahvičce je 200 ml tonika a cena za tuto lahvičku se pohybuje kolem 100,-. Tonikum bych mohla určitě doporučit a to i starší věkové kategorii (vyzkoušeno mojí maminkou).

Popis na zadní straně a složení:

Používáte tonika nebo pleťové vody? Jaký produkt vám zatím nejvíce sedl? Máte zkušenost s tímto tonikem nebo nějakým jiným podobným produktem od Dermacolu? :)

You May Also Like

1 komentářů

  1. Taky jsem ho měla, a není špatné.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/nakupy-novinky-srpen-zari.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)