Swap balíček :)

by - 6:30

Toto byl můj druhý swap, o prvním jste si mohly počíst zde. Tentokrát jsme se domluvily s kamarádkou Nelou (odkaz na její blog). :) Většinou spolu swapy dělají neznámí lidé a snaží se koupit produkt podle zpráv, které si spolu vymění, ale já bych do takového swapu asi nešla. Zdá se mi to lepší, když mě ten druhý člověk zná delší dobu a tím pádem je schopný lépe odhadnout, co mám ráda a líbí se mi :)

S kamarádkou jsme se domluvili na částce 400,- a také jsme se domluvily, že v balíčku bude 1 nekosmetická věc. Jdeme na obsah balíčku :) Nekosmetická věc v mém balíčku byl přenosný hrníček. Nějaký takový thermo hrníček jsem si už dlouho chtěla koupit a pořád jsem o tom říkala kamarádce, takže jsem ráda, že si vzpomněla a pořídila mi ho :) Má krásný desing a jsem z něho nadšená, už jsem ho měla párkrát sebou ve škole :)
Po otevření krabičky na mě vykoukla obálka, ve které byl vzkaz ať si balíček užiju. :)
 V balíčku byly tyto produkty a každý měl u sebe drobný vzkaz :)
Kromě hrníčku v balíčku bylo duo krému na ruce a mýdla na ruce v levandulové vůni. Asi bych byla raději za jinou variantu, ale i tak tu sadu spotřebuju. Obě tubičky mají strašně krásné obaly! :) Dále v balíčku byly zebří linky ve fixe od Demacolu. Ty jsem zkoušela jen čárnout na ruku a moc se mi líbí, mají skvělou pigmentaci :) Tyčinka do koupele od Baley s vůní vanilky naprosto skvěle voní, hned po otevření krabičky mě zaplavila vanilková vůně :) Ještě jsem ji nezkoušela a nejspíš si ji nechám až půjdu k příteli. Na nehty jsem v balíčku měla 2 produkty. 1 byl lak na nehty od Rimmelu z kolekce Rita Ora v odstínu 880 Port-a-loo-blue. Odstín se mi moc líbí, ale také jsem ho ještě nevyzkoušela. Posledním produktem je olejíček na nehty a nehtové kůžičky od Sally Hansen. Také jsem ho ještě nezkoušela, takže můžu o něm říct jedině to, že je úplně bez vůně.
Obsah balíčku, který jsem připravila kamarádce si můžete prohlédnout zde. Kamarádka článek zveřejnila o pár dní později, takže jsem tento odkaz přidávala až pár dní po vydání článku :)

Jak se vám líbí obsah balíčku? Byly by jste spokojené? Máte s nějakým produktem zkušenost? A co říkáte na balíček, který jsem já připravila kamarádce? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Krásný balíček! Ten hrneček vypadá hezky :) těším se na recenze - hlavně ten lak na nehty a olejíček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super balíček. Mám ty linky od dermacolu a jsou fakt skvělé, snad s nimi budeš i ty spokojená.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že jo, ale ještě jsem neměla linky s takovým hrotem, tak uvidím, jak se mi s nima bude pracovat :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)