BRANDNOOZBOX SOUBOJ: Červenec nebo srpen?!

by - 8:30

Za červenec jsem tak nějak nestihla zveřejnit článek a už je tady i srpnové vydání. Kvůli tomu, jsem se rozhodla tyto 2 články spojit dohromady a také jsem se snažila to pojmout trochu jinak. Uděláme z toho takové srovnání obou boxů a nakonec zhodnotím, který se mi líbil více a proč. 



Brandnoozbox za měsíc červenec
Při prvním pohledu do obsahu krabičky jsem byla docela zklamaná, protože mi přišlo, že je produktů uvnitř nějak málo, ale projdeme si obsah spolu. 

Nestlé Golden Minis- toto jsou cereálie s příchutí sušenek. Nápad se mi zdá dobrý, ale sama bych si je asi nekoupila. Doma se určitě spotřebují, ale dokázali bychom se obejít i bez nich. Balení má 375 gramů a prodává se ta 90,-, což mi přijde jako vysoká cena. 

Oreo Chocolate Creme- Oreo by měla být světově nejprodávanější sušenka a i já sama si je občas koupím, myslím tu klasickou verzi s bílou náplní. Naopak po této s kakaovou náplní bych nesáhla, protože obecně nemám ráda kakaovou příchuť. Sestra je už ale ochutnala a podle ní jsou moc dobré. 176 gramů stojí 35,-. 

Milka Sensations- jsou křupavé sušenky s jemnou čokoládovou náplní a kousky Milka čokolády. Tato sladkost mě také nezaujala, protože je opět s čokoládovou náplní, ale myslím si, že se to u nás doma taky s ní. Takže jo, je to využitelný produkt. 156 gramů stojí 40,-.


Tuc Sweet Chili- Tuc mám obecně ráda, moje oblíbená příchuť je se slaninou, ale bohužel ani tímto se mi netrefili do vkusu, protože nemám ráda pálivé příchutě. Možná to někdy ochutnám, ale opět, sama bych si to nekoupila. 100 gramů stojí 20,-. 

Maggi Dobré polévky- Maggi přichází hned se 4 příchutěmi- cibulová, fazolová, bramboračka a knedlíčková. My máme bramboračku a ta je fajn, hlavně jsem ráda, že nemáme třeba fazolovou, protože ty nemám ráda. Polévku jsem ještě nezkoušela, ale nechám si ji v kuchyni a třeba se někdy bude hodit. Polévky mají 55-82 gramů a stojí 40,-. 

Develey jogurtový dresink- tento dresink jsme bohužel ani neochutnali, protože jsme ho nedali do ledničky a pak se báli, aby nebyl zkažený. To mě docela mrzelo, protože vypadal fakt dobře.  Lahvička měla 200 ml a stojí 40,-. 

Vitana gurmánské koření- toto koření se také nějak spotřebuje, ale zase to není něco, z čeho bychom byli unesení. Pytlík je nějaký inovovaný, protože má průhledné okénko, díky kterému můžete vidět, jak koření vlastně vypadá. Pytlíky mají 25-30 gramů a prodávají se za 23,-. 

V boxu bylo celkem 7 produktů a jejich cena mi tady vychází na 288,-.  

Brandnoozbox za měsíc srpen
Naopak u tohoto boxu se mi zdálo, že obsahuje hodně produktů a opravdu jich tam je více než v tom minulém boxu. 

Racio Cornies s medvědím česnekem- podobné kukuřičné chlebíčky mám moc ráda a na tyto se také velmi těším. Mám ráda i česnek, takže jsem hodně zvědavá, jak budou chutnat chlebíčky právě s tím česnekem. 115 gramů vychází na 22,-.

Mirinda Hruška- klasickou pomerančovou mirindu určitě známe všichni, ale tato hrušková je novinkou z června. Já ji poprvé ochutnala v práci, takže už ji znám, ale je fakt výborná, takže jsem ráda, že se v boxu objevila a mile mě to překvapilo. :) 500 ml se prodává za 22,-, což mi přijde jako hodně vysoká cena. 

Tranquini- tento nápoj jsem doposud neznala. V dopise se píše, že je to drink, který zmírňuje stres, zvyšuje soustředění a umožňuje příliv pozitivní energie. Nevím, jak to bude fungovat nebo chutnat, ale vypadá to zajímavě. Plechovka má 250 ml a stojí 36,-.

Hamé Easy Sandwich - toto je tuňáková pomazánka. Nikdy jsem ji ještě neviděla, ale myslím si, že by mohla být dobrá. Pak se mi na ní velmi líbí, že je bez lepku. 100 gramů stojí 27,-.


Pedro Medvědi na jahodách + Pedro Dezertíky- želatinové bonbóny mám moc ráda, takže jejich přítomnost v boxu mi také vyhovuje. Tyto jsou novinkou srpna a já je nikdy neochutnala, tak jsem zvědavá. Oba balíčky mají po 80 gramech a stojí 15,-.

Kotányi citrón a máta- nevím, jak tuto věc nazvat. V boxe píší kořenící směs, ale já bych to prostě nazvala jako příchuť do dipu. Směs se má smíchat se zakysanou smetanou nebo jogurtem a vytvoří to dip. Tohle je pro mě zbytečnost, ale ok. Stojí 18,-.


Opavia zlaté ovesné s jablky- sušenky mám moc ráda a tyto jsem opět ještě nevyzkoušela, takže jsem za ně ráda. Buď v boxu mohly být obyčejné anebo s jablky, my máme s jablky. Mají 215 nebo 225 gramů a stojí 30,-.

Lorenz Monster Munch- toto jsou nějaké slané lupínky a ty se určitě neztratí. Také jsem je nikdy neměla, ale vypadají dobře. Mají mít jemně kořeněnou chuť a díky menšímu 20 gramovému balení jsou vhodné i na cesty. Tento pytlík stojí 10,-.

Emco Tyčinky 100% ovoce- tenhle produkt se mi moc líbí. Musím mít všechno, kde je ovoce a toto je navíc ze 100% ovoce! Máme příchuť lesní ovoce, která se mi vkusově nejvíce líbí. Dále je v jahodové a meruňkové příchuti. 30 gramů stojí 20,-.

Toma Nádech okurky a limetky- tato voda se v boxu objevila kvůli nové příchuti okurka a limetka. Myslím si, že by mi mohla chutnat, ale u mě doma se nikomu extra nelíbila. Je to klasické 1,5 litrové balení a stojí 15,-.

Nestlé Kit Kat- Kit Kat na fotkách bohužel nemám a to z jednoduchého důvodu. Hned jak box přišel a moje sestra zjistila, že tam je Kit Kat, tak ho musela sníst. Byla to 41,5 gramové balení, které se normálně prodává za 13,-.

Když si sečteme produkty, tak nám vyjde číslo 13. To se mi líbí mnohem více, než 7 u minulého měsíce. Je pravda, že produkty jsou levnější a proto jich může být více, ale i tak se mi mnohem více líbí složení boxu za srpen. Je více pestré, plné nových produktů a celkově prostě zajímavější. Cenově produkty vychází na 279,-, což je méně, ale i tak jsem prostě s posledním boxem více spokojená. 

Jak jste s boxem spokojené vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Libila se mi obe vydani. Treba ta Milka z cervence byla naprosto luxusni, s pritelem jsme si fakt posmakli.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala, sama bych po té Milce nesáhla, takže jsem ani neměla potřebu ji ochutnat :)

      Vymazat
  2. V červenci byla jasným favoritem Milka. V srpnovém boxu u mě zvítězila tuňáková pomazánka a Pedro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pedro bonbony jsou super , ale nejvíce mě zaujaly ty plechovky Tranquini :)

      Vymazat
  3. Mně určitě více zaujal červenec! Mňam ty sladkosti, hlavně Oreo!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)