Ovocná pleťová sada od Oriflame

by - 9:20

Po delší době jsem tu opět s článkem a tentokrát bych vám chtěla ukázat krásnou ovocnou sadu miniaturek od Oriflame, kterou jsem si před nějakou dobou pořídila. Pokud můj blog odebíráte nějakou dobu, tak určitě víte, že pokud je nějaká kosmetika s ovocem, tak ji prostě musím mít! :)


Než se dostaneme k samotným produktům, tak bych chtěla říct, že všechny přijdou v hezké barevné krabičce. Na krabičce najdete popis produktů, ale i složení všech kousků.

Pleťový gel s melounem

Nejprve jsem si myslela, že tento gel bude sloužit k mokrému čištění obličeje, ale to jsem se hodně spletla. Gel má sloužit k hydrataci vaší pleti a díky své gelové konzistenci byl ideální právě v létě. 
Má se nanášet jako klasický pleťový krém, tzn. rozetřít na vyčištěnou pleť ráno i večer. Abych se přiznala, tak gel používám nejméně ze všech produktů a to z jednoduchého důvodu. Na pleti sice hrozně příjemně chladí a tím pádem vás i osvěží, ale po vstřebání pleť hrozně lepí. Ano, to se dá u gelu čekat, ale i tak mi to je nepříjemné a moc ráda ho nepoužívám. Dalším problémem je pro mě i nízká hydratace. Když to vezmeme z druhé strany, tak bych chtěla pochválit jeho úžasnou vůni a pak tu výraznou barvu, která používání dělá zábavnější.  

Když to shrnu, tak mě gel moc nezaujal a příště bych si ho spíše nepořídila. V tubičce je 30 ml produktu. 

Pleťová maska s borůvkama

Pleťová maska mě na pohled taky velmi zaujala a to hlavně díky tomu krásnému barevnému obalu. Maska se používá klasicky jako ostatní masky, tzn. že se nanese na vyčištěnou pleť a nechá působit 10 minut. Poté se má pleť jen opláchnout. Přesně takto masku používám a bohužel z ní taky nejsem moc nadšená. Po opláchnutí totiž nemám pocit, že by maska něco dělala. Jediné čeho si můžu všimnout je trochu hebčí pleť, ale nic víc. Tak nějak bych čekala větší efekt. Během těch 10 minut působení mě maska na pleti pálí a po použití ji mám trochu zarudlou. Nevím, jestli to tak má dělat anebo je to alergická reakce. Alergickou reakci na pleťovou masku jsem měla několikrát u značky Balea, ale to mě pleť pálila mnohem více, tak nevím co si myslet o této. Ještě jsem zapomněla zmínit, že má krémovou konzistenci, krásnou modrou barvu a suprově voní. 

Masku bych si znova určitě nepořídila, protože mě taktéž nezaujala. Dokonce si ani nejsem jistá, jestli ji vůbec zvládnu spotřebovat a to kvůli tomu pálení na pleti. Tuba má taktéž 30 ml. ¨

Pleťový peeling s meruňkama

Už v minulosti jsem jeden meruňkový pleťový peeling od Oriflame měla (recenzi si můžete přečíst zde), tak jsem si myslela, že budou stejné. Ten původní jsem měla moc ráda, dokonce mám teď ještě jedno rozdělané balení. Ale jsou trochu jiné. 
Peeling má opět krásné barevné balení, které hned zaujme. Používá se opět klasicky, nanese se na vyčištěnou pleť, krouživými pohyby se s ním pleť masíruje a poté stačí pleť jen opláchnout. Má gelovou konzistenci, které obsahuje částečky. Ty jsou malinké, je jich hodně a jsou i docela drsné, takže to asi nebude nic pro citlivou pleť. Mně částečky nevadí a vyhovuje mi, že pleť opravdu obrousí. Opět musím zmínit krásnou vůni. 

Peeling mi vyhovuje nejvíce ze všech 3 miniaturek a možná bych si ho i pořídila znova. Tuba má taktéž 30 ml.

Všechny produkty mají klasické dávkování, jaké by se čekalo u tohoto typu balení. 

Zapomněla jsem ještě zmínit, že sada stojí kolem 100,- a nakonec se ještě jednou pokochejte těmi nádhernými obaly, protože jsou fakt povedené! :)

Máte s touto sadou zkušenost? Který produkt zaujal nejvíce právě vás? Taky se vám tak moc líbí ty barevné obaly? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Obaly jsou moc hezké, vůně taky, ale jinak jsem spokojená snad jen s tím peelingem. Maska mně neštípe, ale nepřijde mi, že by měla nějaký efekt, ale za to mně štípe na pleti ten gel a ještě k tomu mně taky lepí.

    OdpovědětVymazat
  2. Přemýšlela jsem o jejich koupi, ale po této recenzi zní tak nějak nic moc a tu stovku radši utratím za něco lepšího :) Takže díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kup si něco lepšího, opravdu nejsou tak super :/

      Vymazat
  3. Také jsem se touhle sadou nechala zlákat, nedalo se jí odolat! :) Ještě jsem produkty nezkoušela, ale u toho melounového gelu/krému jsem právě předpokládala, že asi bude lepit, tak jsem zvědavá, jak mi bude vyhovovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s miss Velvet, nejvíce mi vyhovuje peeling. Když jsem nanesla masku byla tak světlá, že jsem ani nepoznala (vzhledově), že něco na obličeji mám. A gel použiji jen v nejnutnější době, kdy po ruce nemám žádný krém.
    Ale plus (i když v tomto případě docela k ničemu) této sady je, že všechny tři produkty voní opravdu kouzelně! :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)