Laky na nehty od Trend it up

by - 8:30

V dnešním článku bych se chtěla zaměřit na značku Trend it up, konkrétně na jejich laky na nehty. Mám i pár jiných produktů této značky, ale na ty se podíváme zase někdy příště. Mám momentálně 3 laky na nehty a všechny jsem už stihla vyzkoušet, tak bych vám chtěla říct, co si o nich myslím. :)



Jak už jsem psala, laky mám celkově 3. 2 z nich jsou z řady Double Volume and Shine a 1 je holografický. Nejprve bych začala těmi Double Volume a ten nejzajímavější si necháme na konec :)

Lak na nehty Double Volume and Shine v odstínu 090
 Tahle barvička je opravdu nádherná. Je to taková docela přirozená růžová nude barvička. Na nehtech vypadá úžasně a strašně se mi líbí. Má čistě krémový odstín bez nějakých třpytek nebo shimmeru. Opravdu je nádherná, porovnejte samy podle fotky na nehtech. :)
Takto vypadá na nehtech:


Lak na nehty Double Volume and Shine v odstínu 370
 Tenhle odstín je taky strašně krásný. Je to opět krémová tmavě modrá inkoustová barva bez jakýchkoliv třpytek nebo shimmeru. Na nehtech opět vypadá suprově.
Na nehtech vypadá takto:



Lak na nehty Holo Dimension v odstínu 020
 Tenhle lak na nehty je zajímavější právě proto, že v každém úhlu vypadá jinak. Střídají se tam odstíny zeleno-stříbrné a pak krásné měděné. No na nehtech vypadá božsky a když jsem ho měla nalakovaný, pořád jsem se na něj musela koukat a všem ho ukazovat :D
Takto vypadá na nehtech:



Laky shrnu všechny dohromady, protože jejich vlastnosti jsou stejné. Všechny docela rychle usychají, ale můžete tomu i tak pomoct přípravky pro urychlení schnutí. Když uschnou, tak mají moc hezký lesklý povrch a trochu mi připomínají gel laky. Moc se mi líbí i jejich pigmentace, tmavě modrý a růžový v jedné větší vrstvě mají plné krytí a ten holografický potřebuje 2 tenké vrstvy. Na nehtech se mi všechny moc líbí, vypadají krásně, ale bohužel mi nevyhovuje výdrž. :( Tím, že teď několikrát denně myju nádobí, uklízím, vytírám, vařím a tak dále, tak mi bohužel nedrží tak jak bych chtěla. Díky těmto činnostem je mám už následující den oprýskané.  

Cena obyčejných laků je 65,- a ten holografický by měl stát kolem 70,-. Já bych je doporučila, ale pokud nebudete počítat s tím, že budou na nehtech držet jako přibité. Úklid a podobné činnosti mi dokáží zvládnout akorát gel laky na zapékání, tyhle bohužel ne. Jinak bych je doporučit mohla, protože mají hezké odstíny a dobře se s nimi pracuje. 

Máte s laky nějakou zkušenost? Jaký produkt od značky Trend it up jste vyzkoušely? Co vám sedlo a naopak, jaký produkt vám vůbec nevyhovoval? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já mám od téhle značky zatím jen rozjasňovač a pudr, oba výrobky jsou suprové. Laky mám dva, ale teprve pár dní, takže jsem ještě neměla možnost vyzkoušet. Ale ten holografický je úžasný, ten si píšu na seznam přání:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě 3 jiné produkty, ale ty pořád testuji, takže na ně bude článek až později :)

      Vymazat
  2. Já od této značky zatím nic nemám, ale laky se mi docela líbí, mají krásné odstíny. Jen škoda výdrže.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží na tom, kdo lak nosí. Podle mě by třeba u slečen v pubertě, které nemají na starost domácnost vydržel lépe, ale bohužel to nejsem. :/

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)