Nákupy za listopad 2016 :)

by - 8:30

Krásný den! 
Dnes bych vám chtěla ukázat kosmetické produkty, které jsem si v poslední době koupila. Snažila jsem se zbytečně neutrácet za kosmetiku, když mám tak velké zásoby a myslím, že se mi to docela povedlo. :)


Jak už možná víte, hodně ráda používám webovou stránku vinted a díky ní se ke mě dostává zase nějaká ta kosmetika. Přijde mi to fajn, protože zbavím věcí, které už nechci nosit nebo nějaké kosmetiky, o kterou nemám zájem a získám tak nové věci. Listopadu se mi povedlo takto získat hned 4 věci. Prvním produktem je micelární voda od Nivey pro normální až smíšenou pleť. Měla jsem několik balení té pro suchou pleť, ale myslím si, že tato mi bude také vyhovovat a že v nich zas takový rozdíl nebude. Ve stejném balíčku jsem měla i sprchový gel s brazilskou kávou od Yves Rocher. Tyhle sprchové gely mám ráda a tuhle vůni jsem ještě nevyzkoušela, tak se na něj moc těším. Na očichání je vůně fakt skvělá!
Další 2 produkty jsou také kávové, ale od značky Dermacol. Tahle vůněmi kávu tolik nepřipomíná, spíše voní jako kakao, ale každopádně je vůně i tak příjemná. Sprchový gel jsem měla už v minulosti, takže aspoň mám další balení a nově vyzkouším i tělové mléko. Tělové mléka z řady Aroma Rituals jsem už v minulosti měla, tak jsem zvědavá, zda toto bude mít stejné nebo odlišné vlastnosti. 

Tím, že moje mamka dělá Avon, tak se dostávám často k různým produktům. Tentokrát mi mamka dala 2 balení tělového mléka Nutra Effect, protože jsem vyzkoušela vzoreček a byla jsem opravdu nadšená. Zatím je mám v zásobě, ale už se na ně těším. No a druhým produktem je hluboce čistící pleťová maska. Tu už jsem začala používat, ale nějaký verdikt si nechám ještě na později. 

Další produkty jsem si sama koupila v Tetě drogerii. Jen tak jsem se procházela po prodejně a zaujaly mě pleťové krémy od Astrid. Nejvíce mě zaujala ta cena, protože ve slevě jedno balení vycházelo na 35,-. Sáhla jsem po výživném mandlovém krému a krému pro jemnost a hydrataci. Zatím jsem je ani neotevřela. No a ve výprodeji jsem narazila na pudr Affinimat za pouhých 80,-. Už mi dochází slisovaný pudr, který nosím v kosmetické taštičce, takže jsem si tento koupila do zásoby. Zatím jsem ho použila jen párkrát. 

No a poslední 2 produkty jsem pořídila na vinted. Slečna tam nabízela více produktů od značky Naturalium, takže jsem nakoupila pár i jako vánoční dárky. Pro sebe jsem si ukořistila tělové máslo s pistácií a mandlí a tělové mléko s broskví. Vím, že v tomto článku je hodně produktů na tělo, ale tím, že se mažu tak 5-6 krát za týden, tak mám mlék spotřebu. Tyhle jsem ještě taky nevyzkoušela, ale za 60,-/kus jsem je prostě musela mít. 

No a co jste si v poslední době pořídily vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? Podařilo se vám sehnat nějaký suprový produkt v nějaké parádní slevě? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. Koukám, že máš stejně úžasný vkus jako já, irská káva od Dermacolu, kávový sprchový gel od Yves Rocher, Naturalium a pudr Maybelline jsou i moji oblíbenci :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Stejné tělové mléko od Avonu mám a musím říct, že je moc fajn. A vůni Irské kávy od Dermacolu je krásná, ani mně moc nepřipomíná typickou vůni kávy, ale i tak se mi moc líbí, sprchového gelu jsem měla už několik balení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se mléko taky zdálo se vzorku fajn, doufám že mi bude sedět i v plném balení. :)

      Vymazat
  3. Miluju Dermacol a jejih vůni irské kávy a je jedno jestli to je krém, mdlo an ruce nebo srpchový gel! Úžasný!

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vyzkoušela jen sprchový gel, na mléko se taky moc těším, ale mýdlo jsem vůbec žádné nevyzkoušela.

      Vymazat
  4. Krémy na obličej Astrid mám moc ráda :) hezky se vstřebávají, krásně voní a pleť je hydratovaná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo, super, kdyby mi sedly! :) Už se na ně těším.

      Vymazat
  5. Koupila jsem si Astrid tělové mléko ve výprodeji a jsem nadšená z toho, jak voní!

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že ty na pleť budou taky krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako taky se těším, až si zase pořídím nějaké krémíky a podobné věci. Teď jsme ale dělali dětské pokojíčky, takže šly veškeré finance do toho. Holt už nám děti odrostly a v jednom pokojíku být nemůžou a vlastně ani nechtějí. Vždyť starší syn si za chvíli může domů přivézt slečnu a mladší mu nemůže křenit. :-) A tak jsme kupovali třeba dětské kusové koberce a zařizovali mladšímu synovi nový pokojíček. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)