Spotřebováno za LISTOPAD :)

by - 8:30

Minulý díl byl hodně nabušený a tento bude také. Opět tady mám hodně produktů, takže se na to rovnou vrhneme, ať tu nejsme týden. :)


Vlasy
Yves Rocher šampon na vlasy proti lupům- lupy sice nemám, ale šampon jsem normálně používala. Měl hezkou bylinkovou vůni a na vlasy mi vyhovoval. Zbytečně je nemastil a zároveň je hezky umyl. Znova si tento asi nekoupím, spíše bych sáhla po verzi pro objem vlasů. Měl 300 ml a stojí do 100,-.

Yves Rocher šampon pro objem vlasů (recenze)- šampon jsem měla už několikrát a mám ho moc ráda. Vlasy mi více nemastí, ale bohužel se mi díky nošení čepic teď mastí vlasy trochu více a také na to má vliv naše tvrdá voda. Šampon má hezkou bylinkovou vůni a určitě si ho koupím znovu. Měl 300 ml a stál do 100,-.

Syoss šampon na vlasy pro objem (recenze)- v minulosti mi šampon vyhovoval, v současné době už bohužel ne. Vlasy mi hodně mastil, takže jsem s ním plýtvala a nakonec ho používala na čištění štětců. Měl 500 ml a zatím si ho znovu neplánuju koupit.

Batiste suchý šampon ve verzi Floral Essence (recenze)- šampon byl super a už mám v zásobě několik balení v jiné vůni. Snažím se ho nepoužívat moc často, ale vždy když po něm sáhnu, tak jsem spokojená. :) Krásně odmastí, voní, dodá lehký objem, ale ten mi bohužel nevydrží. Měl 200 ml a stál 95,-.



Odličování, čištění a péče o pleť
Nivea micelární voda (recenze)- tuhle micelárku jsem měla už několikrát a zase ji mám v zásobě. Krásně odličuje, nedráždí pleť, nedělá lepkavý pocit a když s ní přejedu v očním okolí, tak mě nepálí. Opravdu je super. V balení je 200 ml a stojí kolem 130,-.

Yves Rocher zklidňující tonikum ve spreji (recenze)- původně jsem si myslela, že když se to nazývá tonikum, tak bude pleť čistit. Bohužel na čištění určené nebylo, bylo spíše na osvěžení pleti. Díky tomu bych si ho už nepořídila. Taky mi přišlo, že se hrozně rychle spotřebovávalo. Mělo 150 ml a cena se pohybuje kolem 170,-.

Avon čistící pleťový gel Nutra Effects (recenze)- pleťový gel byl super s hrozně mě překvapil. Měl krásnou osvěžující vůni, pleť vyčistil a nejlepší na něm bylo, že ji nevysušoval. Už mám v zásobě další balení a moc se na něj těším. Ještě bych měla upozornit, že pokud se vám dostane při smývaní do pusy, tak má hnusnou chuť. :D V balení bylo 150 ml a cena se pohybuje kolem 150,-, ale určitě je často i ve slevě.

Nivea denní a noční krém Pure and Natural (recenze)- krémy jsem měla už několikrát a aktuálně zase používám další balení. Tyto krémy vyhovují i mému příteli a jako jedny z mála mu pleť nedráždí, takže mi je používá a díky tomu je rychleji spotřebovávám. Krémy hezky voní, pleť hydratují, zbytečně nemastí a prostě jim nemám, co vytknout. Oba mají 50,- a stojí kolem 150,-, opět záleží na akcích.

Lirene pleťový krém s citrónem a třešní (recenzi jsem nepsala, ale zmiňovala jsem ho v oblíbencích)- hodně mile mě překvapil, protože krásně svěže voněl, pleť nemastil a byl příjemný. Kupovala jsem ho ve výprodeji za 30,-, takže už asi nepůjde sehnat, ale každopádně byl fajn. :)

La Roche-Posay pleťový krém Hydreane Legere- nebyl špatný, ale mohl mít vyšší hydrataci. Jinak mi na něm nic nevadilo, ale i tak koupi plného balení neplánuji. Měl 15 ml.



Tělo, ruce, nohy
Yves Rocher sprchový gel s karambolou- měl krásnou sladkou vůni, žlutou barvu, hodně pěnil a pokožku nevysušoval. To je vše, co bych od sprchového gelu očekávala, samozřejmě aby také umyl, takže jsem s ním spokojená a klidně bych si ho koupila znovu. :) Měl 200 ml a normálně stojí cca 80,-, což je podle mě hodně, takže je vždy kupuju v akci.

Yves Rocher sprchový gel s peelingem s malinama- v gelu bylo zrníček málo a nebyly hrubé, takže se dal používat na denní bázi. Měl hrozně hezkou vůni, dobře pěnil a nevysušoval, ale zrníčka v něm nic nedělala. Jako sprchový gel bych si ho klidně koupila znovu, jako peeling na obroušení pokožky určitě ne. Měl 200 ml a mám pocit, že jsem si ho kupovala na dovolené asi za nějakých 90,-.

Avon tělové mléko s karambolou a kokosem (recenze)- v létě se objevila tato vůně v katalogu poprvé a já jí neodolala. Koupila jsem si celou sadu, ze které mi teď zbyl jen sprchový gel. Vůně byla opravdu příjemná, samotné mléko bylo spíše řidší a hydratace nebyla nijak velká. I tak si ale v budoucnu koupím určitě další balení, protože moc hezky voní a ty vůně se nedají jen tak někde sehnat. Mělo 200 ml.

Avon tělové mléko s cesmínou a bambuckým máslem- tělové mléko jsem taktéž měla několikrát a v budoucnu si ho určitě znovu pořídím. Má 2 složky, každá má jinou barvu a obsahuje hodně třpytek. Ty pak zůstávají na kůži, co mám hrozně ráda hlavně v létě, protože se na sluníčku krásně lesknou. Mléko jsem v létě nestihla spotřebovat, takže jsem ho teď dodělávala a to jsem už ze třpytek nebyla tak nadšená. Mělo 150 ml a může stát tak nějak do 90,-.

Yves Rocher tělové mléko s mandlema (nepsala jsem na něj recenzi, ale zmiňovala jsem ho v oblíbencích)- mléko jsem dostala loni na Vánoce a bylo super. Mělo úžasnou vůni, která připomínala marcipán. Konzistence byla spíše hutnější, na těle bylo mastnější a opravdu dobře hydratovalo.  Mělo 200 ml a netuším, zda se dá pořád sehnat.

Ziaja krém na ruce s kakaovým máslem (recenze)- krém na ruce nebyl špatný, ale měl docela nízkou hydrataci, takže jsem ho musela dávat větší množství anebo nanéšst několik vrstev po sobě. Docela nepraktické bylo i to balení, protože se hned poškrábalo (a to jsem ho se sebou nikam nenosila) a navíc ke konci balení šel krém špatně vymačkat. Krém si asi znovu nekoupím, ale určitě to není přešlap. Měl 80 ml a cena se pohybuje kolem 50,-.

Balea krém na ruce s heřmánkem- měl mini balení, takže jsem ho nosila se sebou v kosmetické taštičce. Vůně byla příjemná a nevadila mi, ale na rukou nechával takový hodně mastný/mazlavý pocit, což mi nebylo úplně příjemné. Díky tomu šel i po namazání docela dlouho cítit. Jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, ale znovu si ho nekoupím. Já jsem ho měla z loňského Balea adventního kalendáře, ale mám pocit, že jsem ho viděla i normálně v regálu Dm. Měl 30 ml.



Dekorativní kosmetika
Clarins balzám na rty- měla jsem ho z vinted a bylo to menší balení. Balzám byl docela hustý a voněl sladce jako bonbóny. Hydratace byla docela fajn a na rtech zůstával dlouho. Nemám potřebu se koukat po ceně plného balení, ale byl fajn a jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela. Měl sice jen 3 ml, ale vydržel mi docela dlouho, protože ho stačilo málo.

Carmex balzám na rty s třešní- mám ho už docela dlouho a pořád v něm něco je, ale rozhodla jsem se ho už vyhodit. Já vím, že ho většina lidí miluje, ale mi k srdci moc nepřirostl. Nejvíce mi na něm vadil ten mentolový pocit na rtech a takové to lehké brnění. Já celkově nemám ráda mentolové věci na rty, takže i to byl důvod proč mi úplně nesedl. A i z toho důvodu jsem ho moc nepoužívala. Měl 10 gramů.

Regina jelenní lůj višeň a malina- balzámy jsem nespotřebovala a hned vám řeknu proč. Jednoho dne mi došel balzám a potřebovala jsem nový, tak jsem sáhla po tom malinovém. Při druhém použití se mi ale zlomil, tak jako předchozí 2 balení, takže jsem se naštvala, roztopila ho a přelila do nádobky, kde jsem ho nechala ztuhnout a teď ho nanáším na rty prstem. Abych předešla zlomení toho višňového, tak jsem s ním udělala to samé. Balzámy docela chemicky voní a hydratace taky není nic moc. Už si je opravdu nekoupím. Vždy jsem kupovala sadu 3 příchutí za 60,-.



Vůně a tělové spreje
Avon toaletní voda Summer White Sunset- tuhle toaletku jsem používala hlavně v létě, protože to byla ta pravá letní vůně. Cítila jsem v ní možná nějaké citrusy, ale každopádně byla hrozně příjemná. Po létě mi jí trochu v lahvičce zbylo, takže jsem ji teď spotřebovala, aby se mi nezkazila do dalšího léta a to i přesto, že se mi pro tohle období skoro vůbec nehodí. Měla 50 ml a já ji měla přes vinted, ale tuším, že stojí kolem 200,-.

Avon parfém Today Tomorrow Always Amour- tuhle vůni jsem si před nějakou dobou hodně zamilovala a díky tomu jsem dostala i druhou lahvičku. Tu jsem si tak moc šetřila až jsem se jednoho dne navoňala a myslela jsem, že mě z toho smrádku klepne. Vůně se změnila a mám pocit, že má i jinou barvu. Hrozně mě to mrzí, protože tato vůně má jen 30 ml a stojí kolem 600,-, ale co se dá dělat.

Avon tělový sprej s pomerančem a skořicí- sprej jsem v minulosti měla moc ráda, ale nyní mi už nevoní a nechci ho používat. Nejspíš ho spotřebuju na osvěžení vzduchu anebo ho prostě vyhodím. Měl 100 ml a mohl stát kolem 50,-.

Rexona antiperspirant Maximum Protection Confidence- měla jsem už několik balení v různých vůních a určitě si koupím i další. Loni jsem měla pocit, že funguje úplně maximálně, teď už z něj tolik nadšená nejsem, ale proti pocení funguje. I když je ale pravda, že když spěchám do školy, tak se i tak zpotím, ale to mu nemohu vyčítat, protože hodně spěchám. Nanáším ho vždy večer, abych si ráno nezamazala oblečení, které si hodlám na sebe vzít. Měl 45 ml a jeho cena se pohybuje kolem 150,-, dá se ale sehnat i akci v 1+1, kdy jsem si jich loni nakoupila menší zásobu.

Ostatní a vzorečky
Oriflame pánská pěna na holení- původně byla přítele, ale já jsem ji normálně taky používala. Voněla příjemně, vytvářela hustou pěnu, ale při roztírání na pokožku to chtělo mít jen vlhkou (ne mokrou) kůži, protože jinak pěna nedržela a mizela. Jinak jí nemám, co vytknout. Měla 200 ml.

Vzorky:
Dessange Paris šampon na vlasy- šampon měl hrozně divnou vůni, množství ho bylo tak akorát, vlasy jsem po něm měla na dotek už ve vaně suché a další den jsem je po něm naopak měla hrozně umaštěné u kořínků a musela jsem si je znova umýt. Nevím, kde se dá sehnat a určitě po tom pátrat ani nebudu.
Ziaja regenerační olivová maska na vlasy- maska voněla opravdu krásně, nebyla úplně hutná, takže konzistencí to byl spíše kondicionér a na vlasech nevím, jaká byla, protože jí bylo v pytlíku hrozně málo a nestačila mi ani na 1 použití.
Pantene regenerační kondicionér na vlasy- měl super vůni, ale s vlasama nic extra neudělal. Nemám důvod si ho znovu kupovat.
Vichy hluboce čistící pleťový gel Normaderm- byl moc fajn, krásně voněl, v pytlíku ho bylo dost, takže mi vyšel tak na 3 použití a neměla jsem s ním vůbec žádný problém. 
Vichy pleťový krém pro problematickou pleť Normaderm- problematickou pleť nemám, ale i přesto jsem ho vyzkoušela. Hezky voněl, ale měl na mě moc nízkou hydrataci.
La Roche- Posay krém Redermic C- byl určený na vrásky, ale i tak jsem ho používala. Vzorky jsem měla 2 a z krému jsem nebyla nijak nadšená a hrozně mi vadilo jeho drolení. 
La Roche-Posay krém Toleriane Ultra- tenhle krém nebyl špatný a nic mi na něm nijak zvlášť nevadilo. 

Loccitane tělové mléko- mléko nebylo špatné hydratací ani konzistencí, ale hrozně mi na něm vadila ta vůně. Vůbec se mi nelíbila.
Dermacol sérum proti celulitidě- vyšlo jen na 1 použití (zadek a stehna) a z toho moc nejde vypozorovat. Každopádně hezky vonělo, dobře se roztíralo a pokožku nepodráždilo.
Nivea čistící pleťové mléko- mléka jsem měla vzorky 2, na pleti bylo hrozně příjemné, ale podle mě neodlíčí úplně všechno. Když jsem po něm přejela obličej micelárkou, tak byl tamponek ještě trochu od makeupu. Ale jinak bylo mléko opravdu příjemné a přemýšlím, že bych si ho pořídila na dočištění pleti, protože na zimu by mohlo být super.
Cien hydratační pleťová maska s aloe- hezky voněla, ale na pleti jsem žádný super efekt neviděla. Ještě mi zbývá jeden pytlíček, ale myslím si, že můj názor to nezmění.
Balea medová hydratační maska- už to byl můj druhý pytlíček a mám pocit, že s pletí také nic nedělala. Jo a neměla jsem na ni alergickou reakci, takže super.
Loccitane tělový balzám- tento balzám měl vůni lepší, ale pořád to nebyl úplně můj šálek. Hydratoval taky dobře, ale bylo ho třeba větší množství než toho předchozího mléka. 

Co jste za měsíc listopad spotřebovaly vy? Máte s nějakým produktem zkušenost? Podle mě byly nejhorším produktem měsíce ty balzámy na rty od Reginy, protože mě nejvíce vytočily, co nejvíce naštvalo vás? Nebo zaujal vás nějaký produkt tak moc, že naprosto předčil vaše očekávání? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ty ses do té spotřeby opřela, to je pořádná hromada:-) Tu vůni TTA Amour jsem měla moc ráda. Taky jsem si dřív nějaké produkty šetřila, hlavně voňavky, ale zkazily se mi, tak teď už nešetřím a snažím se průběžně vše používat, nic nenechávat dlouho otevřené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se o to snažím vždycky, jen tuhle vůni jsem si prostě hrozně šetřila, protože mi moc voněla a navíc byla dražší, takže jsem ji nechtěla mít hned fuč :/

      Vymazat
  2. Hodně mě z tvých spotřebovaných výrobků zaujal pleťový krém od Lirene. Kdybych ho ještě někde viděla, tak určitě koupím. Musel i krásně vonět. Měla jsem i krém na ruce od Balei a s ním jsem byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo krém byl opravdu supr. A vůně krásně osvěžila :) Ale kupovala jsem ho tak 2 měsíce zpátky, tak nevím :/ Krém na ruce byl na mě moc mastný, nebo spíš mi vadil ten ulepený pocit na rukou.

      Vymazat
  3. Teda takových produktů! :) Já se snažím taky hodně spotřebovávat, abych neměla doma zbytečně tunu otevřené kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc dobré přípravky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)