Nákupy SRPEN 2015 :)

by - 6:30

A je to tady- škola! Přeju vám, abyste do nového školního roku vkročili dobře a aby vám všechno vyšlo podle vašeho plánu. :) 
Už to dále nebudu okecávat a jdeme rovnou na článek o kosmetických produktech, které jsem si za poslední měsíc koupila. A není jich úplně málo!
Při focení tohoto článku jsem si dala s fotkami více práce, protože jsem chtěla, aby spolu produkty na jednotlivých fotkách souvisely. Nejprve bych chtěla začít s produkty od Avonu, které jsem si pořídila. Řadu Planet Spa naprosto zbožňuju a proto tu mám hned několik produktů. Jako první můžete na fotce vidět hydratační pleťový olej z olivové řady. Použila jsem ho zatím jednou, takže ho nemůžu hodnotit. Jediné, co můžu zmínit je velmi příjemná vůně. Ze stejné řady tu mám ještě tělový peeling. Ten jsem ještě nevyzkoušela, protože teď mám v koupelně 2 jiné kousky, ale má naprosto boží vůni a hodně se na něj těším. Koupila jsem si docela nový pleťový krém pro mastnou pleť z řady Nutra Effects. Mastnou pleť nemám, ale chtěla jsem ho na léto. Už jsem ho několikrát použila a není špatný, akorát ho potřebuju kombinovat s jiným více hydratačním krémem na noc. Poslední produkt je tělové mléko se sopečnými minerály a pramenitou vodou. Je to novinka v katalogu a já prostě neodolala. Ještě jsem ho ani neotevřela, protože mám načaté nějaké jiné a asi si ho nechám až třeba na zimu.

Přes vinted se ke mě dostaly tyto produkty, většinou výměnou. První věcí je sprchový gel značky C-Thru. Má sladkou svěží vůni. Ve stejné balíčku jsem ještě měla tělové mléko a lak na vlasy od Wellaflex. Z tělového mléka jsem bla zklamaná hned jak dorazilo, protože je to to obyčejné mléko z Kiku. Trochu se ho bojím používat, ale uvidím co s ním provedu. Lak na vlasy jsem už několikrát použila a musím říct, že je vážně dobrý! Mám teď nově ostříhané vlasy po ramena (nechala jsem se ostříhat cca o 20 cm) a ráda je točím kulmou, takže potřebuju fixaci. Dále jsem si objednala miniaturky primerů. Ta největší je od značky Monu a další 2 od značky Silky Chocolate. Ještě jem je nevyzkoušela. A poslední věcí je balzám na vlasy, ze kterého jsem úplně zklamaná. Na použití není špatný, ale má tak odpornou vůni! 

V srpnu jsem dělala i jednu internetovou objednávku. Na stránce krása.cz jsem si objednala celkem 4 věci. Jako první vás určitě zaujme paletka očních stínů od Makeup revolution. Vybrala jsem si ji v odstínu Iconic Elements. Samotná paletka se mi moc líbí, obsahuje 12 stínů a z nich je jen jeden lesklý. Paletku jsem si vybrala hlavně kvůli tomu, že obsahuje hodně světlých odstínů, ale na ruce jsou si hodně podobné. Na paletku se určitě objeví recenze, protože ji používám ráda a navíc jsem si dostala od kamarádky k budoucímu svátku, takže mám důvod navíc, abych ji používala. :) Stála 199,-. Dále jsem si objednala 2 kusy mého oblíbeného pudru od Rimmelu, protože ho na této stránce mají jen za 56,-. Má ho normálně v transparentním odstínu. A protože už mi začíná docházet i korektor, tak jsem chtěla zkusit nějaký nový a výběr padl na slavný korektor March Perfection od Rimmelu. Mám ho v odstínu 001 Ivory a zatím ho používám moc ráda!

Nakupovala jsem i v drogerii a tam jsem ulovila 4 antiperspiranty Maximum protection od Rexony. Na verzi Stress control jsem už psala i recenzi, ostatní kousky mám schované v zásobě. Konkrétně mám verze: Sensitive dry, Confidence, Stress control a Everyday fresh. V Tetě na ně měli akci 1+1 a díky tomu jeden kousek vyšel na 80,-, což je bomba!

V Tetě jsem si ještě pořídila makeup Anti Shine od Astoru, který jsem si pořídila kvůli ceně a tmavému odstínu. Z Řecka jsem byla opravdu dost opálená a všechno jsem doma měla světlé. Tento byl o kousek tmavší, takže jsem ho používala na míchání. Stál jenom 50,-. Ve výprodeji jsem ještě objevila lak na nehty, který jsem si zamilovala už loni, když se dostal do drogerie. Je to lak od Rimmelu z řady Glitter Bomb v odstínu 020 Midnight Mistletoe a pořídila jsem ho za 20,-. Na nehtech jsem ho měla zatím jen jednou, protože si kvůli práci nehty nelakuju. Podobně jako s lakem a nehty jsem to měla s tímto gelem na obočí od Alverde. Uvažovala jsem, že si ho pořídím hned co se objevil v drogerii, ale nakonec jsem odolala a sehnala ho vy výprodeji za 20,-. Mám radost i kvůli tomu, že jsem ho sehnala v odstínu 20, což je hnědá. Používám ho téměř každý den a moc se mi líbí! Krém na ruce s třešní od Dermacolu jsem si koupila spolu s časopisem Cosmopolitan. Moc hezky voní a za 50,- si není proč stěžovat. :)

A to by byly všechny mé nákupy! Bylo jich docela dost, ale nakupovala jsem hlavně v akcích a výprodejích, takže.. :) 

Co jste si pořídily vy? Také jste využily akce v Tetě na Rexonu? A co krému na ruce v časopise Cosmopolitan, koupili jste si ho? Máte s nějakým produktem zkušenost? Určitě mi dejte vědět dolů do komentářů!

You May Also Like

10 komentářů

  1. Ta cena antiperspirantů je skvělá, také čekám vždy na akci :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem z té akce fakt radost a když jsem zjistila, jak skvělé jsou! :)

      Vymazat
  2. Akce na Rexonu MP jsem taky využila, ta cena byla naprosto úžasná, takže ani nemám výčitky, že jsem si vzala stejně jako Ty 4ks, aspoň bude zásoba:-D A ta nová řada od Avonu se sopečnými minerály mně zaujala a i hezky voní, tak si chci taky něco objednat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama, co kupuje několik produktů v akci :D Už se nemůžu dočkat až to mléko začnu používat, ale mám jich v zásobě tolik...

      Vymazat
  3. Páni to jsou nákupy :D Ten pudr od Rimmelu je snad můj nejoblíbenější... Jinak s korektorem nemám žádně zkušenosti třeba dáš vědět jaký je :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě chci na korektor napsat recenzi, zatím jsem si ho fakt oblíbila :)

      Vymazat
  4. Ta paletka stínů vypadá fakt úžasně! :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky je úžasná! Používám ji každý den, od té doby co mi přišla. :)

      Vymazat
  5. Ten korektor bych taky někdy ráda vyzkoušela, nedávno jsem si konečně pořídila makeup ze stejné řady a moc mi vyhovuje :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, protože je fakt skvělý. Dokonce teď v Tetě mají slevu 25% na dekorativní produkty značky Rimmel. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)