Sprchové gely od Avonu a od Cienu :)

by - 6:30

Ve sprše právě mám 2 sprchové kousky (jeden od Cien a jeden od Avonu). Oba jsem si oblíbila a dnes vám chci říct proč a v čem se liší:) 

Hydratační sprchový gel Indulgent od Avonu
Tento sprcháč mě zaujal už v katalogu a to díky krémové konzistenci. Nikdy jsem takovéto sprchové gely nevyhledávala a až v poslední době jsem si k nim našla cestu. :) Líbí se mi, že tyto kousky vůbec nevysušují a pokožka je po nich hebčí než po jiných sprchových gelech. Měl hy hydratovat, ale určitě mi nenahradí tělová mléka. Má naprosto skvělou vůni, která je krémová, ale zároveň nasládlá a působí na mě hodně příjemně a tak nějak relaxačně. Sprchu s ním si užívám a to i díky tomu, že perfektně pění, což já ráda! :) Moc se mi líbí i jeho obal, takže samy můžete vidět, že mi vyhovuje ve všech ohledech.  
V lahvičce je 250 ml, ale dá se sehnat i v balení s 500 ml. Menší balení se prodává za cenu do 50,- a velké balení do 80,- (záleží i na akcích a slevách). 

Sprchový gel Sunshine Shower od Cienu
Obal tohoto sprchového gelu je hodně výrazný (je to způsobeno tou oranžovou barvou) a má i pěkný potisk. Celkově na mě působí dobře a na používání je také super. Kámen úrazu může být vůně, ze které hodně cítím med s nějakými květy a myslím si, že by se nemusela líbit každému (např. mojí mamce hrozně smrdí). Obsahuje částečky, které při používání vůbec nejdou cítit. Je určený jak na tělo, tak i na vlasy, ale na ně jsem ho nezkoušela, protože tomu moc nevěřím. Je super, že nevysušuje pokožku těla. Celkově mu nemám nic za zlé, jen jeho vůně je docela zvláštní a podle mě by se nelíbila každému. 
Lahvička má 300 ml a kupovala jsem ho asi za 30,-. Za tu cenu je super a ráda bych vyzkoušela i nějaký jiný sprchový kousek této značky :)

Máte rády sprchové gely od Avonu? Jak se vám líbí ty jejich krémové? A co sprchové gely od Cienu, máte s nimi nějakou zkušenost? :) jaká je vaše oblíbená značka sprcháčů?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Oba sprchové gely mám, ten od Avonu si nechávám na podzim/zimu (ještě musím dopotřebovat ty, co mám z léta) a Cien jsem ulovila taky, jen nevím, jestli mi nezbyde až na příští léto, zásoby sprchových gelů mám fakt bohaté:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v zásobě asi dalších 8 balení sprchových gelů.. :D Určitě mi dej vědět, jak ti sedly ;)

      Vymazat
  2. Na ten sprcháč z Lidlu jsem se dívala, ale nakonec jsem si ho nevzala, protože mám sprcháčů dost :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho vzala i přesto, že mám veliké zásoby a to hlavně díky té ceně. Prostě jsem chtěla vyzkoušet jestli tak levný produkt může být fajn. :)

      Vymazat
  3. Ten sprcháč jsem si taky koupila s Melounovou vůní a asi i tady tem asi před 3měsíci z limitce 300ml za 21.90.Zatím používám melounovou vůní a super spokoj.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)