Paletka očních stínů a tvářenek

by - 8:25

Tuhle paletku jsem si původně neobjednala sobě, ale měla být do soutěže pro vás. Bohužel mi přišla rozbitá, takže jsem ji do soutěže pro vás dát nemohla. Já sama mám paletek dost, takže už další nepotřebuju a proto jsem ji ani na víčka nezkoušela. 
Paletka dorazila v krabičce, která ještě byla obalená fólií, ale i přesto mi dorazila rozbitá. Bylo mi to jasné, hned jak jsem otevřela její obálku, protože barevný prášek byl všude.
Dnes bych chtěla začít samotným sestavením paletky, protože je docela neobvyklé. Jak můžete vidět, tak obsahuje 16 očních stínů, ale to není všechno. Dole má vysouvací šuplík, který obsahuje 4 odstíny na tvář. Jsou to 3 tvářenky a jeden světlý odstín, který by se možná dal použít jako pudr. Jedna z tvářenek mi bohužel přišla rozdrcená..
Jinak se mi její obal líbí, protože obsahuje hodně odstínů a dokonce i velké zrcátko. Obsahuje i aplikátor očních stínů, který je k ničemu. 
Nyní se přesuneme na pigmentaci jednotlivých odstínů. Já bych pigmentaci této paletky ohodnotila jako hodně dobrou, můžete se sami přesvědčit na fotkách níže. 
Stíny nejsou ani přehnaně prášivé, takže v tomto ohledu jí nemám, co vytknout. Paletku jsem nezkoušela hlavně z toho důvodu, že obsahuje spíše tmavší barvy a odstíny, které bych prostě nevyužila. Z očních stínů bych používala často maximálně 4, ale zase to nejsou barvy, které bych doma už neměla. No a tvářenky nepoužívám vůbec, takže to by pro mě bylo úplně zbytečné. 
Na paletku se můžete detailně podívat zde. Prodává se za cenu 309,-, což vůbec není špatná cena na to, kolik barev obsahuje a jak hezky jsou pigmentované. Bohužel to ale nemůžu posoudit z pohledu výdrže.

Jak se vám tato paletka líbí? Co říkáte na odstíny, které obsahuje? Vlastní ji některá z vás? 


Děkuji stránce postovnezdarma.cz za poskytnutí paletky k recenzi.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Barvy má moc hezké, jak tvářenkové, tak ty oční stíny. Teď to musím zaklepat, ale zatím mi nikdy nic nedorazilo rozbité..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ne. Objednávala jsem si už několik paletek a všechny byly v pořádku až na tuto. :/

      Vymazat
  2. tyjo, vypadá to fakt krásně, hlavně ty oční stíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ale má odstíny, které obsahují i jiné mé paletky.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)