Jemný tělový krém s bambuckým máslem a čokoládou od Avonu

by - 8:48

Na tento krém jsem se opravdu hodně těšila, protože je z mé oblíbené řady Planet Spa. Takže jsem ho začala s nadšením používat a dnes bych vám chtěla říct své dojmy. 
Jako vždy začneme celkovým vzhledem. Krém má opravdu hezký obal, který na mě působí luxusně a je plně funkční, takže s ním nemám problém. Možná by někomu mohlo vadit, že do krému je třeba hrábnout rukou, ale mi to nevadilo. Já hlavně oceňuji, že je z opravdu pevného plastu, který působí bytelně. Po prvním otevření krému jsem si myslela, že ho ani nebudu používat. Měl hrozně divnou konzistenci, se kterou jsem se ještě nikdy nesetkala. Vypadal jako našlehaná šlehačka, která zároveň obsahovala i drobné hrudky, prostě hrozně zvláštní konzistence. Snad to aspoň trochu půjde vidět na fotce:
Konzistence na dotek není nijak hutná, takže se skvěle roztírá a není krému třeba velké množství. Do pokožky se vpije docela rychle, ale zvláštní je to, co nastane pak. Krém zanechá na pokožku takový film a jde cítit, že je pokožka opravdu hydratovaná. U ostatním krémů se mi to taky někdy stane, ale u tohoto krému ten pocit někdy vydrží kolem 20 hodin, dá se říct, že vydrží do doby, než si dáte sprchu. S tímhle jsem se ještě nesetkala a je to opravdu zvláštní. Akorát nevím, jestli za to jsem ráda anebo nejsem. Je super, že po něm pokožka je tak dlouho hydratovaná, ale na druhou stranu mi ten pocit na pokožce někdy trochu vadil. Jeho vůně je další zvláštní věcí na tomto krému, už třetí. Cítím tam trochu bambucké máslo, které se s něčím mísí, to asi bude ta čokoláda. Každopádně se mi vůně docela líbí, je neobvyklá, ale voní mi. Například mojí mamce a sestře krém strašně smrdí a nemohou ho ani cítit. 
No a teď závěrečný verdikt. Já jsem s krémem spokojená, ale nevím, zda bych si ho koupila znova. Spíš bych teď asi sáhla po nějaké jiné verzi, abych zjistila, jestli má taky takové vlastnosti anebo se hodně liší. Každopádně na něm není nic, co by mi vadilo v jeho používání, takže bych ho spíše doporučila. Popsala jsem vám jeho vlastnosti, takže se musíte rozhodnout sami, zda byste ho vyzkoušeli anebo ne. :) Krém má 200 ml a jeho cena se pohybuje kolem 200,-. Pokud máte zájem o koupi, počkejte si na nějakou akci a seženete ho o dost levněji. :) 

Popis na obale a složení:


Máte s tímto krémem zkušenost? Jak vám vyhovuje? Vyzkoušely jste nějakou jinou verzi tohoto krému z řady Planet Spa? Taky jste si tak oblíbili řadu Planet Spa? Jaký je váš top produkt? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Já mám z téhle řady tělový peeling a voní mi hezky. S krémem zkušenost nemám, ale měla jsem tělový krém s olivovým olejem a až na tu vůni, ta se mi moc nelíbila byl fajn. A v zásobách mám krém se sopečnými minerály, na ten se moc těším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naopak olivový peeling a ten je super :) A v zásobě mám také ten krém se sopečnými minerály.

      Vymazat
  2. S produkty z rady Planet Spa zadnou zkusenost nemam, vlastne s Avonem obecne, ale krem nevypada spatne, ta konzistence je zajimava :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už vyzkoušela docela dost produktů od Avonu a mám i své oblíbence. Pokud by ses někdy rozhodla něco vyzkoušet, tak doporučuju řadu Planet Spa, pak jejich vůně a parfémy a mou milovanou řasenku SuperShock ;)

      Vymazat
  3. S touto řadou zkušenost mám, ale s konkrétním produktem ne. A ani jiný krém z této řady jsem nezkoušela, ale mám vyzkoušené pleťové masky, které mám teda hodně ráda. Jsou to u mě jedny z nejpoužívanějších. :) Teď k Vánocům jsem dostala další, takže mám zásobičku. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich masky mám taky ráda, vyzkoušela jsem jich několik a v zásobě dokonce ještě jednu mám. :) Krém jsem měla jen tento a pak ještě jeden, co má ten krásný obal (takový ten retro).

      Vymazat
  4. Já jsem měla olivový tělový krém, ale teď si nejsem jistá, jestli byl z téhle řady
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti neřeknu, olivové produkty mají i v řadě Naturals. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)