Vanilkový balzám na vlasy od Kallos

by - 8:58

Před měsícem tu byl poslední článek o nějakém produktu na vlasy, takže dnes přicházím s dalším. Navíc, tento balzám už mám doma hodně dlouho a myslím si, že jsem ho už měla čas hodně vyzkoušet, takže vám o něm můžu říct :)
Kondicionér jsem si koupila z jednoho jediného důvodu- cena. Byla tak nízká, že jsem se rozhodla ho vyzkoušet, ikdyž není určený na můj typ vlasů. Je určený pro suché vlasy, které já určitě nemám. Moje vlasy jsou hodně jemné, bez objemu a nemají sklony k tomu, aby byly suché nebo poškozené a to ani v konečcích. I tak jsem ho začala používat a musím říct, že je to prostě obyčejný kondicionér. Nijak mi vlasy nezatěžuje ani nemastí, ale dokáže je zjemnit. Nevím, zda by stačil na úplně suché vlasy, protože jeho konzistence je docela řídká. Každopádně mu jako takovému nemám, co vytknout. Jediné, co mi trochu vadí je to balení, protože má kondicionér litr. Takže se s ním hůř manipuluje, ale dá se to přežít. Má moc hezkou vůni.
Jak už jsem psala, tak mé balení má litr, ale mám pocit, že se dá koupit i v menším i větším balení. Tato litrovka se dá sehnat i za 65,-, což je opravdu nízká cena. Pokud máte chuť tuto značku vyzkoušet, tak do něj běžte, ale není to nic, co byste museli mít. Je to obyčejný kondicionér, nic víc, nic míň. :)

Popisy a složení na obalu:


Máte s tímto balzámem nějakou zkušenost? Jak vám vyhovují produkty značky Kallos? Je nějaký, který byste mohli opravdu doporučit? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Od Kallos jsem měla jen masku na vlasy a z té jsem měla podobné pocity jako píšeš, hezky voněla, ale jinak neurazila, nenadchla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně tak. Vyzkoušela jsem i tělové mléko a taky jsem z něj měla takové pocity. A pak šampon a ten nebyl dobrý.

      Vymazat
  2. S Kallos zadnou zkusenost nemam, ale uz jsem na jejich produkty cetla dost kladnych recenzi, takze me docela laka neco vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala už u komentáře výše, tak u balzámu unešená nejsem, z tělového mléka jsem také měla takové pocity a šampon mi moc nevyhovoval.

      Vymazat
  3. Tento kondicionér jsem koupila mé sestře. Důvod byla cena. :) Měla stejný názor jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. S touhle značkou zkušenost nemám a upřímně mě ani nikdy nelákala. :) Kondicionér nevypadá špatně, ale nekoupila bych si ho už kvůli tvé zkušenosti. :) Ale cenově to bude asi fajn. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho chtěla vyzkoušet jen kvůli té ceně, takhle nízkou cenu na tak velké balení jsem snad ještě neviděla. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)