Nákupy za ZÁŘÍ a ŘÍJEN :)

by - 8:50

Nevím, jestli jsem to někde zmiňovala, ale snažím se teď zbytečně neutrácet. Tak nějak jsem si myslela, že se mi to podařilo a nenakupovala jsem tolik, ale při focení jsem bohužel zjistila, že opak je pravdou. Mám tu toho opravdu hodně, takže článek asi bude opět trochu delší. 

Nejprve začnu tím nejnovějším, co je v mé sbírce. Pokud mě sledujete nějakou dobu, tak jste mohly zaznamenat, že na nehty používám gel laky od Sally Hansen. Na celou sadu jsem psala i recenzi, kterou si můžete tady přečíst. Bohužel jsem si při stěhování lampu nevzala a nechala ji sestře, takže jsem si musela pořídit novou. Na vinted jsem narazila na slečnu, která prodávala LED lampu i se sadou gel laků, takže jsem neodolala. Za lampu a 6 laků jsem zaplatila kolem 300,- i s poštou, ale 1 lak tu není, protože se mi nelíbil. A pak jsem narazila ještě na jednu slečnu, která prodávala stejnou značku gel laků a prodala mi jich 6 za nějakých 200,- i s poštou, takže jsem byla ráda :)
Vedle lampy můžete vidět všechny barevné odstíny, ale víc je asi popisovat nebudu, plánuju na laky psát samostatnou recenzi :)
Tady na druhé fotce mám ještě 1 barevný gel lak jiné značky a pak 2 top coaty a 2 base coaty. Ještě před koupí všech těchto jsem si koupila top coat od Sally Hansen, který jsem na vinted sehnala asi za 150,- i s poštou. :) A poslední věcí na fotce je olej na nehtovou kůžičku od Schol, který mi dala mamka.

Budu pokračovat dalšími malými produkty. Úplně vlevo jsou 2 balzámy na rty od Ellie, které jsem koupila v Tetě drogerii za neuvěřitelných 5,-/kus. Jsou s třešňovou vůni a chutí, dokonce rty i lehce zabarví. V ten samý den jsem si pořídila i linky ve fixu od Dermacolu, které byly za plnou cenu asi 150,-. Potřebovala jsem nějaké nové linky a padly mi do oka právě tyto, protože jsem je viděla na youtube, že je někdo vychvaloval. Zrovna neměli černý odstín, tak jsem sáhla po hnědém Coffee Brown, který ale na víčku vypadá černě, takže mi nevadí. Jinak mě ještě zaujala ta smaragdově zelená, ale to bych asi nevynosila tak často. V Dm jsem ve výprodeji našla úžasný odstín laku na nehty od Essence. Je to krásná studená světle šedá, kterou jsem měla od Maybelline, ale bohužel mi už došel a ztuhnul. Tento lak má odstín 14 Sunny London a je opravdu krásný. Akorát mě trochu zklamalo, že je matný, úplně jsem to v obchodě přehlídla. Ale stál mě 10,-, takže to přežiju :) Další 3 laky na nehty jsem dostala jako dárek k nákupu té lampy. 2 jsou od značky Joli, růžový je v odstínu 37 a červený v odstínu 50. Poslední lak je od Editt, ale netuším odstín. 

V Dm jsem si také koupila tekuté mýdlo na ruce od Baley s vůní papáji a bambuckého másla, protože bylo v akci za 20,- a moc hezky vonělo. Na ruce mi vyhovuje a zbytečně nevysušuje, takže jsem spokojená. Dále jsem si koupila malé balení B.U. antiperspirantu, které bylo součástí nějakého časopisu asi za 40,-. Voní docela hezky, ale vůně je až moc cítit, že mě trochu dusí. Pod ním je sůl do koupele s vůní lesního ovoce, na kterou jsem narazila normálně v Tescu a stála taky kolem 40,-. Vůně je moc hezká, ale ve vaně moc nevydrží a spíše akorát obarví tu vodu. I tak většinou k soli používám pěnu do koupele, takže mi to tolik nevadí :) Vedle je termální voda od značky Carroten, kterou mi koupila sestra v Tetě, protože ji měli ve výprodeji jen za 10,-. Tomu přece nešlo odolat! Předposledním kouskem je nový transparentní sypký pudr od Avonu, který mám v rámci toho jejich magazínu jen pro avonlady. Stál tam nějak kolem 100,-, ale nejsem si tou cenou jistá. Zatím jsem ho ještě nepoužila. A poslední věc jsem také objevila ve výprodeji v Tetě, je to pleťový krém s třešní a citrónem od Lirene a stál jen 30,-.

No a další věci mám od mamky. Vlevo je třpytivé tělové mléko s vanilkou od Yves Rocher, vedle něj je pleťový čistící gel od Avonu, kterého jsem právě spotřebovala jedno balení a byl super, dále pěna do koupele s orchidejí a malinou od Avonu, minibalení suchého šamponu Batiste, pleťová čistící maska s bylinkami a eukalyptem od Avonu, tělové mléko se zeleným čajem od Avonu a klasická Alpy, kterou používám na odmaštění nehtů při dělání gelovek. Z těchto produktů mám zkušenost akorát s tím gelem, Batiste suchým šamponem a pak jsem 1x použila masku od Avonu, takže zatím k nim nemám moc co říct.

A to by bylo všechno. Tento článek jsem zveřejnila už teď, protože bych do konce měsíce už nechtěla nakupovat kosmetiku. Mám objednaných akorát dalších pár věcí na gelovky a chci jít omrknout značku Trend it up, ale jinak nemám v plánu kupovat žádné produkty. :)

Co jste si v poslední době koupily vy? Jaký produkt vás nejvíce překvapil? Máte zkušenost se značkou Trend it up? Co byste od nich doporučily? :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Jsou, ale aspoň se utěšuju tím, že produkty jsem kupovala výhodně ve slevách nebo výprodejích :)

      Vymazat
  2. No, pořádně ses rozšoupla. Krém Lirene a linky Dermacol jsou parádní:)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  3. NO to je teda produktů :) a na vinted jsi pokoupila úplně parádně. Já si naposledy koupila 2 spreje od Garnier. Co potřebuju je pudr, tužka na obočí a to je myslím teď všechno, že jinak vše mám :D. A gel na holení mi dochází od Baley, tak přemýšlím, jestli koupím nový nebo zkusím holení s kokosovým olejem. Trend it up jsem zatím jen tak v rychlovce prohlídla, mají božkou nabídku barevných laků

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vinted se dá občas dobře pořídit, jen se vždycky bojím, aby všechno bylo opravdu v takovém stavu, jaký slečny uvádí. Já nepotřebuju aktuálně vůbec nic, jedině neutrácet :D Já pěnu na holení kradu příteli, on vždycky dostane na Vánoce a narozeniny tolik kosmetiky, že to absolutně nestíhá spotřebovat, takže mu jakože pomáhám :D

      Vymazat
  4. Nákupy jsou to pořádné, na druhou stranu jak čtu je spousta věcí z výprodejů nebo za pár kaček, takže byly výhodné:-) Od Trend It Up mám doma pudr a rozjasňovač, zatím jsem je vyzkoušet nestihla, ale příště se u stojanu zase zastavím a zase něco pokoupím:-) Ten transparentní sypký pudr od Avonu mně docela zajímá, určitě pak dej vědět, jestli stojí za to:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, aspoň ta cena věcí mě utěšuje, že jsem zas neutratila tolik. Já si dneska odnesla 3 produkty Trend It Up, tak jsem zvědavá, jak mi sednou. :) A o pudru dám určitě vědět!

      Vymazat
  5. Tak to byly pořádné nákupy..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Prý budu se snažit neutrácet :D. Super nákupy, jsem na tom dost podobně!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)