Odličovací týden #2- Nemastící odličovač očí od Maybelline

by - 12:05

Jak už jsem psala v pondělním článku, tak tento týden bych chtěla věnovat odličovacím produktům, protože se mi jich tu hned několik nashromáždilo. Tuto sérii bych možná chtěla dělat častěji a zaměřovat ji na jiné typy produktů nebo třeba na značky, tak mi napište co si o tom myslíte :)
Minulý článek byl o micelární vodě od Yves Rocher (recenze) a dnešní bych chtěla věnovat očnímu odličovači od Maybelline. 


Vím jistě, že se tento odličovač dál sehnat v setu s nějakou Maybelline řasenkou, ale nevím, jestli se dá někde v kamenném obchodě sehnat i takhle samostatně. Já ho měla výměnou přes vinted a byla na něj opravdu zvědavá. 
Tento odličovač má klasicky 2 složky- modrou "olejovou" a průhlednou. Ta modrá část by měla obsahovat nějaké jemné čistící částečky, které by měly odstranit veškerý makeup a průhledná část by měla být pleťová voda, která odstraní všechny zbytky makeupu. Taky odličovač slibuje, že není mastný. 
Popis na obale a složení:

Obal se mi líbí a nic proti němu nemám, stejně tak to mám i s dávkováním- funguje a to mi stačí. 

Po protřepání lahvičky dojde ke smíchaní obou složek a můžete se vrhnout na odličování. Složky se zase oddělí docela rychle, ale dá se s ním i tak v pořádku pracovat. Nesouhlasím s tvrzením, že odličovač není mastný. Podle mě mastný je, tak jako všechny podobné odličovače, ale to já neberu jako mínus. Tento typ odličovačů si kupuju právě kvůli tomu mastnému složení, protože to jediné mi odlíčí oči bez námahy a rychle. Sice mi pak zůstává mastný film kolem očí, ale ten hned setřu micelární vodou, takže to nevidím jako problém, ale měly byste o tom vědět. Tenhle odličovač je opravdu fajn a nemám mu co vytknout. 

V lahvičce je 125 ml a na internetu jsem našla, že se dá sehnat na některých eshopech za cenu kolem 130,-. To není tak špatné, ale určitě někdy musí být i v nějaké slevě a výsledná cena pak může být ještě lepší. Já bych ho mohla doporučit, pokud ho někde uvidíte, tak se nebojte po něm sáhnout, protože poslouží opravdu dobře. :)

Jaký typ odličovače očí je pro vás ten nejlepší? A naopak, který typ odličovače nemůžete vystát? Vyzkoušela některá z vás právě tento? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tenhle odličovač jsem v drogerkách nikdy nepotkala, trochu škoda. Já mám nejraději odličovač od Mixy nebo dvousložkový, posilující od Garnier. Naopak mi hrozně nesedl takový ten krémový odličovač od Avonu, měla jsem po něm zamlžené vidění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mixu ani Garnier jsem ještě neměla, ale souhlasím s tím krémovým od Avonu. Já ho používala ve svých začátcích líčení a byl hrozný!

      Vymazat
  2. Tenhle odlicovac vubec neznam, ale obecne mam dvoufazaky na oci nejradeji :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)