Tekuté linky od Essence

by - 15:51

Před těmito linkami od Essence jsem v minulosti vyzkoušela pouze dvoje tekuté linky a to od značky Elf a Estyle. Vzpomínám si, že ty Elf mi vůbec nevyhovovaly, protože při druhé vrstvě se ta původní smývala a pak že nešly odlíčit a nechávaly na víčku fleky. Po této zkušenosti jsem dlouho žádné neměla, pak jsem vyzkoušela ty od Estyle a byla spokojená, ale ty mi bohužel časem došly a pak jsem zase nějakou dobou tekuté linky nepoužívala. Nakonec jsem se rozhodla nějaké další zkusit a sáhla jsem po těchto od Essence. 
Myslím, že jsem je ještě u nikoho neviděla, takže jsem nevěděla, co od nich čekat. Jako vždy bych recenzi začala obalem. Obal linek se mi líbí, vypadá sice obyčejně, ale nijak mi nevadí. Není na něm ani moc zbytečných nápisů.

Tyhle linky se mi líbily v tom, že po odšroubování víčka se nenachází typický aplikátor, ale je tam štěteček tvořený z těch jednotlivých štětinek. To by bylo fajn, ale bohužel tento štěteček je nemá úplně rovně střižené. 

Detail:

Se štětečkem se i tak dobře pracuje a dá se s ním udělat hezká tenká linka i ocásek. S tím bych vůbec neměla problém. Dokonce i pigmentace je moc hezká a barva je sytě černá. Problém bohužel nastává až během nošení, protože linky mi nevydrží. Během dne mi tak nějak popraskají a jakoby na některých místech i zmizí. A to je u mě ten hlavní problém, díky kterému je nemůžu mít ráda. Já prostě nemám během dne čas si líčení nějak upravovat anebo pořád kontrolovat, aby ze mě nebyla panda. 
Detail pigmentace:

Já linky bohužel nemůžu doporučit a už je ani nechci používat. Nemám chuť po takových produktech ani sahat, když vím, že z nich nebudu nadšená. 
V balení jsou jich 3 ml a kupovala jsem je asi za 60,-, což není moc a možná mi už ta cena mohla napovědět, že nebudou dobré. Bohužel, stalo se a tak aspoň můžu varovat vás, abyste si je nekupovaly.

Máte s nimi někdo zkušenost? Jaký typ linek preferujete vy- tekuté, ve fixu nebo gelovky? Jaké linky jsou podle vás ty úplně nejlepší na světě a naopak, jaké nejhorší jste kdy vyzkoušely? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já s linkami neumím pracovat a aspoň vím, že s těmito se ani do zkoušení pouštět nebudu.
    Můj blog: Beauty by K. + na mém FB probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se nima pracuje dobře, ale vlastnostmi nestojí za nic :(

      Vymazat
  2. Ja ju mám doma, akože som s ňou spokojná, páči sa mi tá pigmentacia, aj sa mi s nou celkom dobre pracuje. Jediný problém je, že po pár hodinách sa mi akoby "trhal ten chvostík"... takže to musím potom domaľovať. Inak celkom fajn. :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže s ní máme ten samý problém, akorát já takové linky používat nechci, protože během dne nemám čas si to líčení předělávat :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)