Co jsem si sebou vzala do Chorvatska? :)

by - 6:30

Ano, vím, že jsem se nikde v článku nezmiňovala, že někam jedu, ale jela jsem. V úterý jsem se vrátila :) Bohužel nám nevyšlo počasí a sluníčko nám svítilo minimálně, takže jsem plno věcí tahala zbytečně. V moři jsem párkrát byla, ale vždy jen na chvilku, protože byla zima. Každopádně jsem si to naplno užila :)

Tyto produkty jsem ani jednou nevytáhla z kosmetické taštičky, ale i tak je do tohoto článku zařadím. Jsou to Avon Chladivé mléko ve spreji s vitamínem C a aloe, Eucerin mléko na opalování s SPF 50 a Helios Herb mléko na opalování s SPF 20.
Šampon a kondicionér pro mě byli nutností a vzala jsem si sebou Garnier z řady Volume. Velmi příjemnou záležitostí byl sprchový gel od Nivei s vůní Hawaiian flower. Krásně voněl, hodně pěnil a měl v sobě olejové kuličky :)
Na pobytu jsem zapomněla, že sebou mám i limetkový sprej na nohy od Avon, takže jsem ho vůbec nepoužívala. Naopak antiperspirant Adidas Soften a deodorant antiperspirant Neo od Garnier jsem používala i víckrát denně. Místo parfému jsem si vzala tělový sprej Riviera Goddess od Avonu (nedá se už sehnat, byla to loňská letní limitka).
Dalšími produkty jsou antibakteriální gel na ruce od Baley, Aloe Vera gel, Garnier Essentials dvousložkový odličovač (je přelitý v té malé lahvičce), Elmex zubní pasta pro citlivé zuby, Avon hydratační pleťová voda s broskví a bavlnou a Balea odličovací ubrousky Light Blue (loňská limitka).
Poslední věcí z pečující kosmetiky byly 2 vzorky tělového mléka do sprchy od Nivea. Z dekorativky jsem měla korektor Affinitone a řasenku the Colossal Volum´ Express waterproof. No a vpravo na fotce můžete vidět štětec na pudr a kartáček od staré řasenky na pročesání řas.
Jelikož jsem alergická na štípance, tak jsem měla sebou gel po bodnutí hmyzem. Na pleť jsem měla mandlový olej. No a nesměl chybět ani  Avon balzám na rty s SPF 30, který jsem mimochodem ani nevytáhla. Vzala jsem si i Color tattoo v odstínu 35 On and on bronze, ale vůbec jsem je nepoužila a poslední věcí je pudr od Jordana :) 


Myslíte, že jsem toho měla hodně? Co byste vyřadili? Jaké věci sebou na dovolenou berete obvykle vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já bych se snažila si vzít co nejvíce věcí v mini verzi nebo je do něčeho přelít, abych toho moc netahala :) Nebo hledat věci, které můžu použít na více způsobů a místo jednoho produktu mít jakoby dva ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, taky jsem se letos byla po dlouhé době podívat v Chorvatsku, ale musím se přiznat, že já si toho teda s sebou ani zdaleka tolik nebrala. Když jezdíme na dovolenou, tak toho s sebou raději beru co nejméně. Jen takové ty nezbytné nutnosti. Je ale pravda, že každý to má jinak. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)