Suchý šampon Amica :)

by - 6:30

Krásné ráno :) Ode dneška mi začínají prázdniny!! Je to super pocit, když vím, že někteří ještě budou muset  chodit do pátku do školy :D A ještě než začnu recenzí, taky má někdo ten samý problém s bloggerem jako já? Nechce mi načítat příspěvky blogů, které odebírám :( Ani na mobile, ani na pc a už nevím, co s tím mám dělat. Pokud někdo víte, prosím poraďte :)
Balení není moc pěkné a působí na mě retro dojmem. Použití je úplně jednoduché. Na obalu je napsáno, že byste si měli do dlaně nasypat 3g gramy šamponu, ale podle mě stačí méně. V balení je totiž 30g, takže by to znamenalo, že šampon vydrží na 10 použití. Což je ale blbost, od počátku si dělám na papír čárku pokaždé co šampon použiju a zjistila jsem, že jsem ho použila už 15x a pořád mám skoro půlku obsahu. Než začnu hodnotit schopnosti, tak bych měla říct jaké mám vlastně vlasy. Mé vlasy jsou jemné a u kořínků se dost mastí, takže je musím mýt obden.
Já si při aplikaci stoupnu k vaně a předkloním se. Poté si šampon nasypu do dlaní, ty promnu a následně vmasíruju ke kořínkům vlasů. Poté si vlasy vytřu ručníkem a pročešu. Vlasy jsou po použití zbaveny mastnoty, trochu objemnější a umýt si je můžu až následující den :) Ve vlasech (mám středně hnědou barvu vlasů) mi nezanechává žádné bílé skvrny ani nic takového. Jediná věc, co mi na šamponu vadí je vůně. Je hrozně výrazná a pronikavá. Smrdí mi to jako nějaká stará kosmetika. Cena je kolem 20-30,- (záleží, kde ho koupíte). Už mám koupené i další balení do zásoby :)

Používáte suché šampony? Jaký je Váš favorit?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Taky jsem na tenhle suchý šampón psala recenzi... :) A co se bloggeru týče, nejsi jediná, taky mi to blbne :/ lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Suchý šampon jsem zkoušela jenom jeden a to ve spreji a když se ho dalo hodně, tak to šlo.. Myslím, že podobně jako tenhle by mohl fungovat dětský pudr :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja už se bez suchých šamponu neobejdu a můj favorit je zatím Schauma :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)