Garnier Spot Corrector :)

by - 6:30

Tento krém jsem si koupila jen díky výprodeji v drogerii. Četla jsem na něj pár recenzí a skoro nikdo nebyl nadšený.. Rozhodla jsem se o něm napsat i přesto, že jsem ho používala teprve 2 týdny. 
Obal krému je hliníkový s plastovým dávkováním a víčkem. Dávkování je zúžené a tím se dá dobře korigovat množství krému pro aplikaci na pleť. Ze začátku balení krém samovolně vytékal. Konzistence je gelová a krém má bílou barvu. Vůně je taková svěží, ale příjemná. V recenzích jsem četla, že krému stačí opravdu málo, ale s tím moc nesouhlasím. Když krému dám na pleť malou vrstvu, tak po chvíli mám na pleti pocit jako bych se ani nenamazala, proto krému musím dávat větší množství. Vstřebávání je velmi rychlé a to i při nanášení většího množství krému. Pleť je po vstřebání krému lepkavá a celkově nepříjemná. Krém jsem používala pravidelně každý večer po dobu 2 týdnů a přišlo mi, že se mi pleť trochu zhoršila. Za tu dobu jsem si nevšimla, že bych pleť měla nějakou sjednocenější. Zkoušela jsem ho párkrát použít i ráno, ale když jsem tak udělala tak se hrudkoval pod makeupem a celkově se během dne drolil. Za 2 týdny používání jsem ani nečekala, že by pleť byla nějaká hezčí nebo sjednocenější. Krém jsem přestala používat z toho důvodu, že za ty 2 týdny jsem spotřebovala skoro půlku balení a jelikož ho mám se sestrou napůl, tak jsem nechtěla spotřebovat více. 
Krém má 50 ml a já ho pořizovala ve výprodeji za 50,-, normální cena je kolem 200,-.
Za mě krém nemohu doporučit a to hned z několika důvodů. Drolení, nepříjemný pocit po aplikaci, je nutné použít větší množství a tím pádem velmi rychle ubývá. No a poslední věcí je vysoká cena. 

Máte s tímto krémem zkušenost? Pozitivní nebo negativní?

You May Also Like

1 komentářů

  1. Možná, kdybych měla opravdu na pleti nějaké skvrny, tak bych to zkusila, ale jelikož nic takového nemám, tak mě to nijak nezaujalo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)