Oblíbenci za měsíc říjen :)

by - 6:30

Jako každý měsíc přináším článek o mých 7 oblíbených produktech, které jsem v říjnu používala :) Tentokrát u mě vede spíše dekorativní kosmetika :)

Vyzkoušela jsem už hodně odličovačů a nejlepší ze všech je pro mě Zklidňující odličovač 2v1 od Garnier. Nějakou dobu jsem ho nepoužívala a teď jsem se k němu opět vrátila. Psala jsem na něj před nějakou dobou i recenzi. Z péče o pleť jsem si velmi oblíbila hydratační pleťovou masku s ovocem acai od Avonu. Má naprosto dokonalou sladkou vůní a pleť udělá velmi hebkou. Na nehty jsem si oblíbila sušič laku ve spreji od Flormaru. Opravdu urychlí schnutí laku a navíc nehty pak vypadají velmi pěkně. Určitě na všechny produkty bude recenze :)

Z dekorativky tu mám hned 4 produkty. Jako první zmíním rtěnku od Gabrielly Salvete z řady Al Bacio v odstínu 02 MY DREAM. Už jsem na ni také psala recenzi. Barva je dost přirozená, rtěnka krásně hydratuje, ale moc nevydrží. Delší dobu jsem čekala, kdy bude báze pod oční stíny od Avonu konečně v akci a dočkala jsem se! Báze je opravdu skvělá a můžete se těšit na recenzi! Tekuté linky jsem nikdy nepoužívala, protože mi s ní linka nešla namalovat. Ale tyto tekuté linky od Estyle jsou naprosto skvělé! Mají jednoduchou aplikaci, vydrží celý den a vypadají moc hezky :) Moje nejoblíbenější řasenka ever je SuperShock od Avonu! Nádherně řasy prodlouží, zahustí, rozdělí a neopadává! Recenze na všechny produkty už se brzo objeví :)

Co jste si oblíbili tento měsíc vy? Máte nějaký produkt, který jsem zmínila?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem si za poslední dobu hodně oblíbila Elf maximum coverage korektor! :) Ten odličovák je super, taky jsem ho měla a určitě bych si ho chtěla koupit znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten korektor je fajn, ale pro mě asi je nahraditelný :D

      Vymazat
  2. Odličovač od Garnieru je taková moje stálice, ke které se pořád budu vracet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Masku na obličej mám doma, zatím jsem ji nepoužila ani jednou,ale už se na ni chystám :) Co se týče báze jsem naprosto spokojená! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)