Nákupy ZÁŘÍ 2014

by - 6:30

V minulém díle nákupů jsem říkala, že v září nechci nakupovat hodně a taky se mi to podařilo (řekla bych). Pár věcí mi přišlo k recenzi, pár jsem dostala ke svátku, dokonce jsem vyhrála jednu giveaway a sama jsem si toho koupila minimum. Jdeme na to :)
Kondicionér určený pro hnědé vlasy obsahující henu od Timotei mi dala ke svátku sestra spolu s šamponem s vůní třešní pro objem vlasů od Baley :) Ani jeden produkt jsem ještě nezkoušela díky jiným, které mám teď rozpoužívané a tyto zatím čekají na řadu. V giveaway jsem vyhrála termoochranu od Loréalu, na kterou jsem velmi zvědavá, ale zatím jsem ji také nezkoušela. 
Mamka mě obdarovala hydratační pleťovou maskou s ovocem Acai od Avonu. Toto je mé druhé balení této masky, ale ani to první balení se ještě nedostalo na řadu a nezkoušela jsem ho. V našem městě je renovovaná Teta drogerie a mě tam hrozně baví chodit (možná za to může i kafe zadarmo k nákupu nad 20,- po přiložení kartičky). No a právě v Tetě jsem pořídila ve slevě za 50,- Dark Spot Corrector od Garnier a za 30,- hydratační čistící krém od Nivey. Garnier už jsem začala používat a brzo na něj bude nějaká recenze a čistící krém jsem zatím zkoušela jen jednou, takže toho moc říct nemůžu. V Oriflame jsem si nějak na začátku srpna objednala pleťový peeling s meruňkou za 35,- a dorazil mi až teď, bohužel jsem ho ještě také nezkoušela. A masku od Baley jsem vyhrála spolu s termoochranou od Loreal. 
Začala jsem se trochu více potit a proto jsem si pořídila Dove maximum protection antipespirant ve vůni Original Clean a pak tu okurkovou verzi. Každý mě vyšel ve 40% slevě za 90,-. A pak jsem si ještě proti pocení pořídila za 60,- Lady Speed Stick gelový antiperspirant. Luna tělové mléko mi dala opět sestra. 
K recenzi mi byla zaslána sada 12 štětců s pouzdrem a na tu se tu objeví během následující 2 týdnů určitě recenze. :) Obvykle Vám tu neukazuju nekosmetické věci, ale musela jsem se pochlubit sadou náušnic, které jsem dostala od rodiny. Náušnice jsou nádherné a ten obal, který má vypadat jako knížečka je dokonalý :) Pokud by Vás to zajímalo, náušničky jsou z Avonu, ale jméno netuším :) 
Dekorativky je tu také dost. Nejdříve ze všeho jsem od přítele dostala nádhernou paletku očních stínů In The Buff od W7. Psala jsem na ni recenzi zde a pokud jste ji četli, víte, že jsem z ní nadšená! Všechny produkty od E style (tužka na rty, oční stíny, lesk na rty a tekuté linky) mi byly zaslány k recenzi a brzo se na ně objeví recenze. Zatím prozradím, že mě překvapily. :) V Avonu jsem už delší dobu číhala na akci na bázi pod oční stíny a konečně jsem se dočkala! Byla zlevněná na 59,-. A poslední 2 produkty (Carmex a řasenka The Colossal Volum´) jsem vyhrála v téže giveaway, kterou jsem zmiňovala výše :) 

Tohle je  za tento měsíc všechno. Jak vidíte, tak jsem opravdu neutrácela moc a to, co jsem si předsevzala jsem i dodržela :) Co jste si nakoupili vy? Vyhovuje Vám kosmetika E style?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Garnier Dark spot Correktor za 50,- ? :D Dobrej kauf :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou podle mě i tak není nic moc. Za chvíli bude recenze :)

      Vymazat
  2. Chtěla bych vidět ty náušnice :-) Ta krabička vypadá úžasně! Můj nákupní článek: http://enjoycosmetics.blogspot.cz/2014/10/nakupy-v-zari.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já svůj článek o nákupech teprve chystám, měl by být zítra:)
    Paletky od W7 vypadají opravdu krásně, kolikrát už jsem byla nahlodaná, ale trošku si brousím zuby na originál Naked, ale uvidím no.. přecijen to není nejlevnější záležitost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako paletka je to super, ale určitě to nejsou nejpigmentovanější stíny na světě :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)