Jablkové tělové mléko od Avonu :)

by - 6:30

Mám ráda vůně produktů z řady Naturals od Avonu a proto, když se v létě objevila v katalogu jablková sada, musela jsem ji mít. Součástí sady byl sprchový gel, tělový sprej a tělové mléko, na které se dnes blíže podíváme :)
Obal je úplně obyčejný, je vyrobený z průhledného plastu, který se dám i trochu zmáčknout, aby se obsah dostal lépe ven. Vůně je opravdu skvělá, voní přesně jako zelené jablka. Konzistence je trochu tekutější, ale to mi vůbec nevadí. Tělové mléko se lehce nanáší, ale připadá mi, že docela rychle ubývá, protože na namazání těla je mléka potřeba dost. Hydratace se nějaká objevuje, ale myslím si, že pro suchou pokožku by to mohlo být málo a tím pádem by byla vysušená.
Tělové mléko má 200 ml a prodává se v katalogu od 59,- do 99,-. Dá se také sehnat v nějakých akcích a různých sadách. 
Tyto tělové mléka mám ráda v tom, že se v Avonu často objevují nové a limitované edice vůní, které jsou mnohdy opravdu kouzelné :) Aktuálně mě hrozně láká si objednat fíkovou sadu :)

Máte zkušenost s tělovými mléky z řady Naturals? Taky se Vám tak líbí vůně, které tato řada má v nabídce? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Myslím, že jsem nějaké mléko od Avonu už měla, ale je to tak dávno, že už si to ani nepamatuji:) K Avonu už nemám moc přístup, ale vždycky se mi také líbilo, že měli nepřeberné množství vůní a variant :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle tělové mléka od Avon jsem ještě nikdy nevyzkoušela, jenom od mamky jedno s fialkou a liči :) Ale vůně jsou úžasné (podle testerů v katalozích nebo tělových sprejů co jsem už měla), takže jednou jeden určitě vyzkouším, až zúžím svoje momentální zásoby :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)