Nákupy ŘÍJEN 2014

by - 6:30

Už v předminulých nákupech jsem říkala, že moc nechci utrácet za kosmetiku, protože brzo budou Vánoce a nějakou určitě dostanu a také musím nakupovat hlavně dárky pro ostatní a ne kosmetiku pro sebe :) Mám ze sebe dobrý pocit a myslím si, že jsem si toho nepořídila moc. Ale přece jen se ke mě nějaká nová kosmetika dostala :)

Tyto všechny produkty se ke mě dostaly díky swapu s kamarádkou Zdeňkou. Na celý swap jsem psala článek a v něm také najdete odkaz na balíček, který jsem kamarádce připravila já. Byly jsme dohodnuté na 400,-. Produkty vypisovat nebudu, pokud Vás zajímají, tak se podívejte do samostatného článku :)

Tento měsíc mi přibylo několik produktů na nehty. Došel mi odlakovač, takže jsem v tetě koupila ten nejlevnější, který měli. Je to bezacetonový odlakovač Valea a stál 35,-. Jelikož mi nepřijde nejlepší, tak jsem si v Dm koupila ještě odlakovač od Ebelin za 35,-, abych doma měla i nějaký lepší. Dostal se ke mě sušič laku ve spreji od Flormar a společně s ním 3 laky od Fantasy Nails. Krvavý je v odstínu 17, pískový nude v odstínu 114 (na tento už jsem psala recenzi) a černý má odstín číslo 14. A poslední lak je od Miss Sporty v odstínu 345 a dostala jsem ho od kamarádek.

Začalo mě trápit padání vlasů. Mamka se byla poradit v lékárně a tam mi doporučili posilující šampon od Vichy. Jeho cena je trochu vyšší než jsem zvyklá, protože za 200 ml zaplatíte 330,-. Doufám, že za tu cenu bude něco dělat, zatím jsem v testovací fázi. Mamka pak byla o pár dnů později v jiné lékárně a tam ho měli zrovna v akci, tak mi koupila 2. balení šamponu za 240,- do zásoby. V říjnu mi došel oblíbený pudr a ten co doma ještě mám začal být tmavý, takže jsem si musela nějaký pořídit. V drogérii jsem hledala ten nejlevnější (nechtěla jsem ani Essence, ani Miss Sporty a ani S-he) a padla volba na Dermacol. Tento pudr mě vyšel na 90,- a nejvíce mě naštvalo, když ho asi o 5 dní později v Tetě zlevnili na 60,-!. Pak se ke mě dostala Garnier hydratační maska s výtažky z hroznů, která stojí 20,-. V Rossmanu jsem si koupila balzám na rty od Isany za 30,-, protože jsem potřebovala nějaký bezbarvý. A poslední věcí je Salloos odličovací olej, který jsem pořídila na stránce www.lekarna.cz za 72,-. 


Co jste si pořídili vy? Máte s nějakým produktem zkušenost?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Hydrofilní odličovací olej je moc fajn věc :) škoda je, že se dá sehnat za dobrou cenu pouze na netu, v dm stojí skoro 140,- :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se divila no.. :/

      Vymazat
    2. Já ho v DM sehnala za stovku... holky, pokud jste z Prahy, skočte si do Pemi, tam je mají za 79,90 kč!

      Vymazat
    3. Bohužel, do Prahy se jen tak nedostaneme :D

      Vymazat
  2. Už chci hrozně dlouho zkusit ten pudr od Dermacolu, který tady ukazuješ ale vždycky na něj zapomenu, když jsem v drogérce :D Taky chci vyzkoušet tu rtěnku od GS Al Bacio.

    Dávám odběr :) www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr je super :-) Během listopadu se tu objeví recenze. A na rtěnku už jsem psala recenzi :-)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)