Oblíbenci za měsíc únor :)

by - 6:30

Dnes jsem si pro vás připravila článek o mých oblíbených produktech v tomto měsíci, ale než začnu tak vám chci něco říct. V jednom z minulých článků, jsem vám říkala, že pro vás plánuju giveaway. V té době měla být výhra na cestě a každý den mi dorazit, ale nedorazila. Zjistila jsem, že se při přepravě ztratila (ach, ta česká pošta!!!!), takže zatím giveaway dělat nebudu. :-) 
Už jdeme na oblíbence! Vybrala jsem opět 7 produktů, tak jako v každém díle oblíbenců. 

Prvním produktem je tělové mléko od Avonu s vůní pomeranče a zázvoru, které se už (bohužel) neprodává. I tak jsem vám ho chtěl ukázat, protože je skvělé jako všechny ostatní mléka z řady Naturals. Není úplně nejvíce hydratační, ale za to mají v této řadě naprosto dokonalé vůně. Tyto mléka si kupuju pořád a většinou je střídám s nějakými výživnějšími. :) Další produkt už asi z mého blogu znáte, protože je to pleťový peeling s meruňkou od Oriflame, na který jsem psala i recenzi- klik. Peeling je sice hrubší, ale za to nádherně obrousí pleť a ta je pak nádherně hebká i další den. Bohužel jsem ho ve stálé nabídce v katalogu už neviděla, ale možná se objeví v nějakém výprodeji, doufám v to! Ve sprše aktuálně mám sprchový gel od Dermacolu ve variantě Karibský sen. Tohoto sprchového gelu už mám druhé balení a psala jsem na něj i recenzi- klik. Z počátku se mi ta vůně nezdála úplně úžasná, ale při používání jsem si ji zamilovala. Teď po nějaké době používám sprchový gel znova a ta vůně je prostě skvělá, takže to není mé poslední balení :)

Mým obrovským oblíbencem se stal noční regenerační krém na pleť a denní vyživující krém na pleť od Nivey. Oba jsou z té přírodní řady a spolu tvoří skvělé kombo. Používám je už skoro 2 měsíce, ubyla jen trocha, krásně voní, nezhoršují pleť a udržují ji v moc pěkném a hebkém stavu :) V budoucnu (asi tento měsíc) na ně napíšu recenzi, protože si je opravdu nemůžu vynachválit. Na nehty jsem si moc oblíbila zeleno-modrý lak na nehty od UMY v odstínu Nothing Compares To UMA. Oblíbila jsem si ho hlavně v kombinaci se zlatými třpytkami a taky díky tomu, že jsem byla na plese a moje šaty jsou ve stejném odstínu jako tento lak. V budoucnu by se na něj tady na blogu měla objevit recenze. A poslední věc je antibakteriální gel na ruce od Bath&Body Works ve vůni Paris. Dostala jsem ho od přítele, který byl na pobytu v USA. Dostala jsem celkově 3, mohli jste je vidět v srpnových nákupech- klik. Tento už mám téměř spotřebovaný, takže se asi brzo objeví ve spotřebovaných produktech. 

A to by bylo asi vše k tomuto vydání oblíbenců. :) Doufám, že se vám článek líbil. 
Máte s nějakým produktem zkušenost? Je ve vašem městě dostupná značka UMA? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Jsem ráda, že se ti lak na nehty líbí :) Co jsem zjistila, tak jsou ty sprcháče Dermacol dost oblíbené (bavily jsme se ve škole jednou o volné hodině s pár holkama a taky vychvalovaly jejich vůně - začalo to teda úžasně vonícím tělovým sprejem z Avonu :D).

    OdpovědětVymazat
  2. UMA laky jsou super (nepsala jsem to už někdy někde?) :-) Ten sprcháč musím někdy vykoušet, jen jich mám teď rozdělaných asi dalších pět a nestíhám spotřebovávat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od UMY jsem vyzkoušela jen tento lak, u nás se vůbec neprodává, takže sbírku asi nerozšířím..

      Vymazat
  3. Ten Uma lak bych chtěla hodně vyzkoušet, škoda že u nás Uma není no, pěkně mě to štve, proč nemůžou být všechny Tety stejné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak :D Určitě bych si rozšířila svou sbírku, ale takhle to nejde. :/

      Vymazat
  4. Od avonu veľmi zbožňujem telové spreje avon naturals, sú super :) a dermacol sprcháče takisto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové spreje od Avonu mám také moc ráda! Měla jsem jich už hrozně moc a teď používám asi 3 :D

      Vymazat
  5. UMA značku vůbec neznám :/ Sprcháče od Dermacolu jsou super!

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)