Tužky na oči od Avonu :)

by - 6:30

Vím, že posledních pár dní byly články věnované dekorativce, ale i dnes bych vám chtěla 2 kousky ukázat. Jedná se o vysouvací tužky na oči od Avonu, které mám ve 2 odstínech. :)
Když si linky objednáte, tak vám přijdou každé zvlášť v černé jednoduché krabičce. Obal linek je plastový a náplň vysouváte otočením, což mi vyhovuje. Konzistence linek hned po nanesení je spíše krémová, ale po chvilce zaschnou a už se z víček ani nehnou. Jejich výdrž je opravdu dobrá, úplně bez problému vydrží celý den na svém místě, ale musím se přiznat, že jsem je nezkoušela nosit s ocáskem. Linky nijak nevoní, což by mohlo být pro některé super. S linkama se skvěle pracuje a nestává se mi, že by se na víčku hrudkovaly nebo dělaly nějakou neplechu při aplikaci. Pigmentace linek je taky bezproblémová- intenzitu, kterou vidíte na fotce, jsem dostala jedním tahem. 
Linky mají 0,28g a jejich cena se pohybuje od 59,- do 109,-. Můžu je jednoznačně doporučit :)

Máte zkušenost s těmito linkami? Nosíte linky? Jaký typ linek je váš nejoblíbenější? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Jedny linky z řady glimmerstick mám a jsou super! Ráda nosím linky (tužky na oči), hlavně ty vysouvací, protože je nemusím strouhat a je to rychlé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) Ráda nosím i linky vytvořené stíny :-)

      Vymazat
  2. Ta pigmentace je neuvěřitelná, to bych vůbec od té tužky nečekala :D akorát teď moc ne tužky nejsem, ale to zase přijde to období :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak si počkej na akci a kup! :-) Fakt jsou super ;-)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)