Šampon pro objem vlasů s třešní od Baley :)

by - 6:30

Zjistila jsem, že jsem vám už delší dobu neukázala žádný produkt na vlasy, proto jsem tady dnes s jedním kouskem. Nejsem si jistá, jestli se ještě pořád prodává v Dm, protože tam moc nechodím, ale snad jo :)
Obalu nemám vůbec co vytknout. Víčko dobře drží a zatím se neutrhlo a s dávkováním také nemám žádný problém, protože se množství dá hezky korigovat. Vůně šamponu je velmi příjemná květinová, ale bohužel z vlasů nejde po umytí vůbec cítit. Konzistence šamponu je gelová a velkou výhodou je, že šampon neobsahuje silikony. Já sama to moc neřeším, ale je pravda, že poslední půlrok používám jen šampony bez silikonů. Při aplikaci dobře pění, ale vlasy po něm nejsou nijak extra hebké, takže je nutnost použít kondicionér nebo nějakou masku. Bez kondicionéru se vlasy nerozčesávají nejlépe. Vlasy mi více nezatěžuje, ale zároveň mi ani neprodlouží dobu mezi jednotlivými mytími (musím si vlasy pořád mýt ob den). V lahvičce je 300ml a cena šamponu je asi 30,-. Bohužel si opravdu nejsem jistá, zda je pořád v prodeji nebo ne. Navíc jsem ho dostala jako dárek.

Jaká značka šampónů vám nejvíce vyhovuje? Máte rádi Balea šampony? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Od Baley jsem pár šamponů měla a většinou jsem s nimi byla spokojená (moc náročná nejsem), nevím ale jestli bych do nich zase šla... Možná až se objeví nějaká limitka a já budu šampon potřebovat, tak koupím, ale jinak mě teď moc nelákají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jen tento průměr, ale znova bych ho nechtěla, protože se o něm špatně rozčesávají vlasy.

      Vymazat
  2. Podla mna su ich sampony celkom fajn. Ked sa nad tym zamyslim najviac asi pouzivam Loreal sampony :)

    Pozyvam na valentinsku giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Od Baley jsem ještě žádný šampón nevyzkoušela, momentálně používám od Aussie a Garnier :)¨

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Od Aussie jsem měla jeden šampon a ten byl super a od Garnier jsem jich měla víc, ale nejvíce mi seděl nějaký zelený pro objem vlasů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)