Brandnoozbox za únor 2015 :)

by - 6:30

Minulý týden nám opět dorazil box  jídlem, i když tentokrát došel s týdenním zpožděním. Na obsah jsem byla hrozně zvědavá a musím se přiznat, že se mi moc líbí! :)


V tomto boxu se objevil opět čaj a já jsem z něj nadšená, ale ještě jsem ho neochutnala :D Je to černý čaj od Liptonu s příchutí borůvkového muffinu :) Už se nemůžu dočkat, až ho ochutnám :) Krabička má 28 gramů a stojí 50,-.

Z dalšího produktu jsem taktéž totálně nadšená, protože je to džus Jumex!! Jupí, tyto džusy miluju!! Sice je ve stejné příchuti (mango), jako byl minule, ale to mi vůbec nevadí :) Je ho 0,5l a stojí 39,- :)

V tomto boxu se objevilo i koření od Kotányi, konkrétně Tomato mix. Myslím si, že by mohlo být fajn třeba na pizzu, ale uvidím, co s ním mamka vymyslí (já totiž neumím vařit). :) Jeho cena je 20,-.

Velkou radost mi také udělaly grahamové krekry od Tuty. V minulém boxu byly v rajčatovo-olivové variantě a byly vynikající, takže si myslím, že tyto na tom budou stejně :) Mají 85g a jejich cena je 18,-.

První věcí, kterou jsem z boxu sežrala byly ovocné tyčinky s malinami od Emca. Byly výborné, ale vypadaly trochu nechutně :D V krabičce byly 3 kusy po 30g a celé balení stojí 40,-. Je to únorová novinka :)

Jediná věc, která se mi z boxu nelíbí je mátový sirup od Kitl Syrob. Je to způsobeno tou příchutí- nesnáším mátové věci! Nejspíš ho pošleme dál. Má 0,5l a stojí 119,-.

Předposledním produktem je energetický drink od SERAF. Ten mě úplně nezaujal, ale si ho někdy s přítelem dám, moc na energetické drinky nejsem. Má 0,5l a stojí 35,-.

Poslední věcí jsou sýrové tyčinky od Bertyčinky. Tyčinky mi chutnají, takže si myslím, že i tyto budou moc dobré. :) 100 g se prodává za 13,-. Tyčinky jsou lednovou novinkou.

Jaký je váš názor na únorový box? Co byste snědli/ vypili jako první? Co byste naopak vůbec nevyužili? :)

You May Also Like

2 komentářů

  1. První věc, kterou jsem z boxu sežrala :D :D nemožem :D :D na ten čajík se těš, je opravdu zvláštní, nevoní třeba jako lesní směs, ale chuť je zajímavá ;) to nové logo se ti moc povedlo, skvělá práce ! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nešlo říct jinak, jen co jsem box otevřela, tak už ty ovocné tyčinky nebyly :D :D Čaj jsem už zkoušela a chutná mi, ikdyž z něj necítím borůvky :) A děkuju moc! :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)