Oblíbenci za měsíc březen :)

by - 6:30

Už tady máme skoro půlku měsíce a proto přicházím s oblíbenci! Tento měsíc jsem vůbec neměla těžký výběr a produkty jsem měla jasné hned :)
Ještě než začnu, tak bych chtěla zmínit, že mám v opravě notebook, takže nevím jestli na neděli stihnu předepsat článek, ale mám upravené fotky na flashce, tak snad se mi podaří ho sepsat! 


Posledních pár měsíců jsem makeupy moc nepoužívala, protože jsem měla nějakou zblázněnou pleť  a nevypadaly vůbec dobře.. Možná to bylo tou zimou, ale fakt nevím. Naštěstí se mi už dala do pořádku a proto jsem mohla zase na denní líčení používat makeup. Můj nejoblíbenější na světě je Match Perfection od Rimmelu, který už mi dochází (z fotky to nejde poznat, protože jsem ho protřepala, abych neukazovala prázdnou lahvičku) a budu ho muset koupit znova. Mám odstín 100 Ivory (nejsvětlejší odstín u nás v drogerii) a je mi trochu tmavší, ale dá se pěkně rozmazat a zapracovat, že to nejde moc poznat. Navíc pak mám aspoň nějakou barvu, když ho použiju :) Psala jsem na něj už i recenzi, můžete sei ji přečíst zde. Další produkt je paletka zapečených stínů od Makeup Revolution v odstínu Pure and Innocent, na kterou se brzo objeví recenze (a bude mega pozitivní!). Dále je na fotce štětec na tvářenku od Essence, na který jsem už psala recenzi (zde) a je skvělý na pudr :) Poslední produkt je vzorek odličovacího mléka s minerály od ForLife & Madaga. Odličovací mléka nesnáším, ale tohle je skvělé! Dostalo se ke mě několik vzorků této značky a já se podělila s rodinou a kamarádkou (odkaz na její blog) a každá pár testujeme. Během příštího týdne by se tady na blogu měla objevit recenze asi na 20 vzorků, takže se máte na co těšit!! :) 
Mám tu parfém od Essence, na který jsem už také psala recenzi a sami můžete vidět, že ho už hodně ubylo :) Ve sprše mi teď společnost dělá sprchový gel od Dermacolu Karibský sen. Z tobu mi nevoněl úplně nejlépe, ale při používání jsem si ho opravdu oblíbila! Dokonce je to už mé 2. balení této vůně a určitě ne poslední :) Můj aktuální nejoblíbenější antiperspirant je Clean Sensation od Garnier. Krásně voní, nelepí, nedělá hrudky a nezanechává fleky na oblečení. Taky se na něj objeví recenze :) 

Jací jsou vaši oblíbenci? Máte s nějakým produktem zkušenost? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Ten štětec od Essence taky používám na pudr, nevím, kde přišli na to, že je na tvarenku :D taky mám v plánu recenzi na paletku od Makeup revolution ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu, kde na to přišli. Na recenzi se už těším :)

      Vymazat
  2. Mám tu voňavku, je super, a sprcháč, ale ten jsem si moc neoblíbila. Mám nejradši ten pistácoivý. Jinak moji oblíbenci z poslední doby? Třeba ta podkladová báze od essence, nové nude rtěnky od essence a od L´Orealu a stíny L´Oreal. Dokonce i make-up 3v1 od Miss Sporty. Ale taky jsem třeba zklamaná z řasenky od Max Factor. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pistáciovou variantu jsem ještě nezkoušela, ale moc mě laká :) Nemám zkušenost s ani jedním produktem z těch, co jsi zmínila :)

      Vymazat
  3. Paletku mám taky a taky jsem hodně spokojená :) Antiperspirant od Garnier mám podobný, ale zdá se mi, že mi na oblečení zanechává potom skvrny, takže jsem ho vyměnila za tekutý Dove (i když tekuté nesnáším) a ten nebarví vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten štětec od Essence si chci koupit. Sprcháče od dermacolu jsou top a make-up od Rimmelu jsem si kdysi chtěla koupit, ale četla jsem, že je tekutý a já jsem zvyklá spíš na ty hustší :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháče od Dermacolu mám moc ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)