Vzorky od značky FOR LIFE AND MADAGA :)

by - 6:30

Dnes mám pro vás trochu speciální recenzi, protože vám ukážu několik vzorků, které jsem já a lidé v mém okolí za poslední dobu testovali :) Dnešní článek bude delší než obvykle, tak se na mě nezlobte :)
Jak můžete vidět, tak vzorečky byly ve 3 různých typech obalu (plastové lahvičky, kovové tubičky a pytlíčky). Nefotila jsem každý vzorek zvlášť, protože by to bylo hrozně na dlouho.
Nejdříve začneme produkty v pytlíčku.
 Denní hydroaktivní krém s žen-šenem pro normální a smíšenou pleť- jeho konzistence byla krémová a měl bílou barvu. Voněl příjemně, velmi rychle se vstřebával a zanechával hebkou pleť. Problém nastal jakmile jsem na něj chtěla nanést makeup nebo jen pudr- při jejich aplikaci se mi na pleti vždy začaly tvořit šupinky a suchá místa.. Proto jsem ho pak používala jen ve dnech, kdy jsem se téměř nelíčila. Jinak jsem s ním neměla žádný problém, ale jeho plné balení bych si asi nepořídila. Možná, že mi pleť vysušoval jen kvůli tomu, že je byla zima a má pleť byla sušší než obvykle, takže by mi třeba na léto seděl, ale nevím to jistě. 
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (50 ml) je 328,- a můžete se na něj podívat zde.

Noční krém s žen-šenem a vitamíny pro normální a smíšenou pleť- jeho konzistence byla krémová a měl bílou barvu. Voněl příjemně (stejně jako denní hydroaktivní krém s žen-šenem), velmi rychle se vstřebával a zanechával hebkou pleť. Nezvýrazňoval mi suchá místa a ani mou pleť nevysušoval. Vyhovoval mi více než jeho denní kolega.
Má 2 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (50 ml) je 328,- a můžete se na něj podívat zde

Collagen active krém pro zralou pleť-  jeho konzistence byla krémová a měl bílou barvu. Voněl nejkrásněji ze všech těch krémů, velmi rychle se vstřebával a zanechával neuvěřitelně hebkou pleť. Mamka z něho byla nadšená a pořád mi říkala, jak krásně hebkou pleť po něm má :) Pleť mojí mamky je spíše sušší a tento krém její pleť hydratoval, vůbec nevysušoval ani nezvýrazňoval sušší místa. 
Má 2 ml, cena vzorku je 45,-, cena plného balení (50 ml) je 655,- a můžete se na něj podívat zde.

Hyaluronic Acid krém pro zralou pleť- jeho konzistence byla krémová a měl bílou barvu. Voněl úžasně (stejně jako Collagen active krém), rychle se vstřebával a pleť po něm byla hebká. Pleť hydratoval a nezvýrazňoval sušší místa. Mamce vzorek vyšel na 2 použití, takže z něj nemohla posoudit, zda opravdu pomáhá proti vráskám. 
Má 2 ml, cena vzorku je 45,-, cena plného balení (50 ml) je 635,- a můžete se na něj podívat zde.

Gel na problematickou pleť pro problematickou a mastnou pleť- Gel testovala kamarádka a napsala o něm toto: Tento gel je určený přesně na můj typ pleti (smíšená a mastná) a byla jsem nadšená, že ho můžu vyzkoušet. Po otevření mě zarazila hutnější než jsem u gelu zvyklá. Trochu jsem se bála, že má pleť bude po jeho použití mastnejsi než je. Nakonec gel předčil mé očekávání a pleť vypadala o něco čistší, nebyla mastná, ale zároveň ji nechyběla hydratace, protože i mastná pleť potřebuje výživu. Vzorek měl 4ml a vystačil mi na 2 použití. Stav pleti se mi nějak nezhoršil. Jeho vůně byla neutrální.
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (100 ml) je 231,- a můžete se na něj podívat zde.

Dále se přesuneme na produkt v kovové tubičce. Na první pohled vypadají všechny úplně stejně, ale zezadu mají vždy název, takže je nepopletete.
Gel s olivovým olejem- jeho konzistence byla gelová a měl mléčnou barvu. Voněl moc příjemně, možná po nějakých bylinkách? Používala jsem ho pro odlíčení očních partií. Nanesla jsem část produktu na vatový tampónek a začala s ním přejíždět oční okolí, abych odstranila makeup. Odličuje dobře a netrvá to s ním dlouho. V očích mě štípal jen jednou, protože jsem ho nanesla větší množství než bylo třeba, jinak oči nedráždí. Oční okolí po něm není ulepené ani suché, protože se gel do pleti vsákne. Tento gel mě hodně zaujal. :) Dá se používat také jako hydratační maska (má se nanést na vyčištěnou pleť pod krém 1x týdně), ale to jsem nezkoušela.  
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (100 ml) je 217,- a můžete se na něj podívat zde

Oční hydrobalzám Lipoderm- jeho konzistence je gelová a má nažloutlou barvu. Jeho vůně je nevýrazná, ale příjemná. Ihned po nanesení se vstřebá a zanechá napnuté oční okolí, což mi trochu vadí. Po vstřebání se na něj může dát krém anebo rovnou makeup. Oční krémy nepoužívám, takže jsem ho zkoušela jen s korektorem. To není úplně nejlepší, protože pod korektorem dělá neplechy a korektor pak vůbec nevypadá hezky.. Tento balzám mi moc nesedl, protože mi vadí napnutá kůže v očním okolí a to, že nespolupracuje s korektorem. 
Má 2 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (30 ml) je 413,- (aktuálně ho mají ve slevě za 330,-) a můžete se na něj podívat zde.

Hydratační krém s minerály 24h pro smíšenou a mastnou pleť- krém testovala kamarádka a napsala toto: Vzoreček používám už 5 dní v kuse 2x denně a stále tam něco je, takže jsem schopna poznat, jak mi krém sedí. Dávkování v tubičce mi přijde mnohem lepší než v pytlíčku. Má velmi lehkou konzistenci a vstřebává se téměř hned, jak ho rozetřu do pleti. Dokonce pociťují, jak se mi krém začíná vsakovat do pleti, protože je více napjatá. S hydratací jsem spokojená, protože pleť není umaštěná a zároveň není vysušená. Krém má také příjemnou svěží vůní, kterou ale z obličeje během dne necítím. Žádné akné ani jiná vyrážka se mi neobjevila, takže mi krém sedl. Určitě ho můžu doporučit, navíc je vhodný i pod makeup, protože na něm pěkně drží a nedělá neplechu.
 Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (50 ml) je 328,- (aktuálně ho mají ve slevě za 262,-) a můžete se na něj podívat zde.

Krém s liposomy- konzistence je gelovo-krémová a má nažloutlou barvu. Voní příjemně, ale to je asi vše, co o něm můžu říct. Zkoušela ho moje mamka, ihned po nanesení ji štípal na pleti a do druhého dne (použila ho večer) se ji na pleti objevily červené lišaje. Asi je na nějakou složku v obsahu alergická, takže jsem ji říkala, ať už vzorek více nezkouší. 
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (50 ml) 328,- a můžete se na něj podívat zde

Ochranný krém- jeho konzistence byla krémová a měl bílou barvu. Voněl příjemně (stejně jako denní hydroaktivní krém s žen-šenem), velmi rychle se vstřebával a zanechával hebkou pleť. Jakmile jsem na něj použila makeup nebo pudr, tak se mi na pleti vytvořily šupinky. Ve dnech, kdy jsem se nelíčila byla fajn, ale denní použití pro mě nebyl :) 
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (100 ml) je 259,- a můžete se na něj podívat zde.

Intenzivní maska s minerály po všechny typy pleti- její konzistence je krémová a má bílou barvu. Voní příjemně a na pleť se nanáší v tenké vrstvě. Po uplynutí 15-20 minut se smývá vodou a pleť se má dočistit tonikem. Maska mi vyšla asi na 4 použití a jsem z ní docela zklamaná. Má pleť je po ní stejná jako před nanesením, možná trochu sušší.. Mám pocit, že maska vůbec nic nedělá.
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (18 ml) je 149,- a můžete se na ni podívat zde.

Tónovací krém pro suchou, zralou, normální a smíšenou pleť- konzistence je krémová a má tmavší odstín, který mě na poprvé hodně zarazil. Při nanášení na pleť se krásně přizpůsobí a vůbec nevypadá tmavě. Jeho vůně je příjemná. Může se používat buď samotný anebo v kombinaci s pleťový krémem, ale s krémem bych ho doporučila jen sušší pleti, protože tónovací krém sám zvládne pleť hydratovat a pomoc nepotřebuje. Je super, že nezvýrazňuje suchá místa. Pokud sháníte něco krycího, tak tento produkt nebude pro vás, protože vůbec nekryje. Já si ho oblíbila hlavně ve dny, kdy ve škole mám tělocvik, protože i když se zpotím, tak se mi nikde nerozteče a navíc je lehký, takže pleť může dýchat. :) Já jsem si s ním opravdu spokojená a doufám, že mi vydrží ještě na hodně použití. :)
Má 4 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (50 ml) je 328,- a můžete se na něj podívat zde.

Natural look- jeho konzistence je dost tekutá a má hodně oranžovou barvu obsahující velké množství malých zlatých třpytek. Oranžová barva po rozetření není vidět, protože se krásně přizpůsobí pleti. Po nanesení na pleť jsou třpytky hodně vidět, nejhorší je to na umělém světle nebo na sluníčku. Od tohoto produktu určitě nečekejte krytí, protože na pleti vůbec nejde poznat, že tam něco máte (když nepočítám ty třpytky). Můžu ho použít i bez pleťového krému a pleť nemám vůbec suchou, protože ji během dne hydratuje. Má příjemnou vůni. Mrzí mě, že obsahuje třpytky, protože bez nich by to byl super tónovací krém na léto. :)
Názor kamarádky: Hned po otevření mě zarazila jeho oranžovější barva, ale na obličeji nic nepoznáte, protože ani já nepoznám, že jsem si na tu pleť právě něco dala. Tento ,,tonovací'' krém totiž nic nedělá- nesjednocuje, nezakryje nedokonalosti. Prostě se chová jako normální krém na obličej. Největší průšvih tohoto krémů je obsah malých zlatých třpyteček, které sice nejsou vidět z dálky, ale z blízka ano. Rozhodně to nevypadá dobře, zvláště na mastnější pleti. Jediné pozitivum vidím v jeho příjemné květinové vůní.
Má 2 ml, cena vzorku je 50,-, cena plného balení (30 ml) je 425,- a můžete se na něj podívat zde.

Tělová emulze Sfingolipids- konzistence byla gelovo-krémová a mělo bílou barvu. Vonělo úplně jinak než ostatní vzorky, ale moc příjemně. Bohužel mi vzorek vyšel jen na namazání půlky těla, takže vám k němu nemůžu moc říct. Pokožka po něm nebyla vysušená a byla místo toho krásně hydratovaná. 
Má 4 ml, cena vzorku je 15,-, cena většího balení (200 ml) je 285,-, cena největšího balení (500 ml) je 528,- a můžete se na něj podívat zde.

Dostali jsme se k poslední kategorii vzorků a to k lahvičkám. :)
Pleťové čistící mléko s minerály pro všechny typy pleti- konzistence je typická pro odličovací mléka a moc pěkně voní (nejspíš po bylinkách). Používala jsem ho na odličování makeupu z pleti a zamilovala jsem se. Odličovací mléka nenávidím, ale tohle (a pak ještě jedno, které vám popíšu níže) je naprosto skvělé. Aplikace a odličování je s ním hrozně příjemné a užívala jsem si to.  Pleť je po něm ulepená, ale to mi nevadí, protože si obličej opláchnu hned vodou. 
Má 15 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (200 ml) je 184,- a můžete se na něj podívat zde

Pleťové čistící mléko pro zralou, náročnou, suchou, normální a smíšenou pleť-  k tomuto produktu bych mohla napsat to stejné jako u toho výše. Je hrozně příjemné, voní podobně (jen z něj více cítím citrusy), odličuje dobře a opravdu mi vyhovuje :)
Má 15 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (200 ml) je 184,- a můžete se na něj podívat zde.

Pleťové tonikum s hamamelisem pro normální a smíšenou pleť- tonikum bylo klasicky tekuté a mělo nažloutlou barvu. Jeho vůně byla hodně zvláštní- mi připomíná ocet, sestřence okurky, ale každopádně mi vůbec nebránila v používání. Na dočištění bylo opravdu skvělé a je škoda, že jsem ho už spotřebovala, protože se mi moc líbilo! Pleť mi po něm vůbec nelepila a ihned jsem na něj mohla nanášet krém. Super výrobek! :) 
Má 15 ml, cena vzorku je 35,-, cena plného balení (200 ml) je 184,- a můžete se na něj podívat zde.

Vlasový šampon s minerály- šampon měl průhlednou gelovou konzistenci a příjemně jemně voněl. Pěnil hodně dobře, ale bohužel mi vyšel jen na 2 použití takže o něm nemůžu moc říct. Při těch 2 použitích mi nepřipadalo, že by vlasy více mastil ani nic podobného, ale na opravdovou recenzi bych potřebovala šampon zkusit vícekrát. :)
Má 15 ml, cena vzorku je 35,-, cena většího balení (200 ml) je 175,-, cena největšího balení (500 ml) je 245,- a můžete se na něj podívat zde.


Ze všecho vzorků se mi nejvíce líbily tyto: Gel s olivovým olejem, Tónovací krém, Tělová emulze Sfingolipids, obě Pleťová čistící mléka a Pleťové tonikum s hamamelisem. :)

Znáte tuto značku? Máte s nějakým produktem zkušenost? Láká vás nějaký produkt této značky? :)

Děkuji stránce FOR LIFE & MADAGA za poskytnutí vzorků k recenzi.

You May Also Like

4 komentářů

  1. A kdo si myslíš, že ti to bude jako číst!? A to poděkování za poskytnutí vzorků k recenzi nechceš dát ještě menší, ať to nikdo nevidí? Když se za to stydíš, tak si o spolupráce nepiš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tě nenutím ať to čteš :) Kdýž tě mé články nebaví a nelíbí se ti, tak je prostě nečti :)

      Vymazat
    2. Vždy nejvíce kritizuje jen ten, kdo nic neumí a nic nedělá. Celkově je skvělé, když má člověk nějaké zájmy. O to více když jsou pozitivním přínosem i pro okolí. Radko, tvůj článek a celkově recenze na kosmetické produkty Life for & Madara super. Také jsem s výrobky této značky velmi spokojená. Zvažuji pořízení tonovacího krému. Proto jsem si tento článek včetně recenzí četla třeba já.

      Díky a měj fajn den.
      Andy Riff

      Vymazat
  2. Pardon For Life & Madaga ��

    Andy Riff

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)