Nákupy ČERVENEC 2015 :)

by - 21:38

Celý minulý týden jsem měla docela hektický, takže jsem na neděli vůbec nestihla připravit článek o produktech, které jsem si koupila v červenci. Proto si nákupy dáme opožděně až dnes. :) Myslím si, že tu mám docela dost kosmetiky, tak snad se vám článek bude líbit. :)
Dnes začneme dekorativkou, protože jí mám méně než pečující kosmetiky. Jako první na fotce můžete vidět paletku 6 očních stínů od Essence s názvem All About Chocolates. Tu jsem pořídila ve výprodeji za 35,-, protože se stahovala z prodeje. Paletka se mi odstíny moc líbí a celkově se i nezdá nijak špatná. Od Essence jsem si pořídila i quatro očních stínů a to jen díky těm odstínům. Jsou to nádherné světlé barvičky, které já využívám pokaždé, když si nanáším oční stíny. Je v odstínu  a ještě jsem ji nezkoušela. Další paletku jsem si pořídila ve výprodeji v H&M. Měli ji za 15,- a koupila jsem si ji kvůli tomu barevnému složení. Obsahuje 6 stínů, z nich by měly být 3 na oči a další 3 na obočí. Ty na oči jsou lesklé a na obočí matné, takže je to pro mě ideální paletka jen tak do kosmetické taštičky nebo na cesty. Její pigmentace by mohla být lepší, ale za tu cenu si fakt nestěžuju :) Dále je na fotce houbička na makeup, kterou jsem si objednávala v katalogu Oriflame. Stála nějakých 59,- a je vážně super, ale časem se na ni objeví i pořádná recenze :) Byla jsem na dovolené s rodinou a když jsme byli nakupovat, koukla jsem i do obchůdku Pupa. Měli tam nějaké slevy a já si řekla, že si něco prostě musím pořídit a sáhla jsem po tužce na oči v odstínu 23, což je studená růžová se třpytkama. Na růžovou sice nejsem, ale tužku jsem si naprosto zamilovala, takže se těšte na samostatnou recenzi. Budete si myslet, že jsem cvok, ale koupila jsem si 3 balení sypkého pudru od She. V Dm ho měli jeden za 35,- a já je za tu cenu musela mít. Původně jsem si koupila jen jeden, ale pak jsem si tam musela zajít znova a koupit další 2 kvůli té ceně. Ten pudr není špatný, ale není ani ničím úžasný, prostě průměr.

Tak a teď přejdeme na pečující kosmetiku. Jako první produkt tu máme kondicionér na vlasy ve spreji od Oriflame, který jsem dostala od kamarádky. Moc hezky voní, ale zatím jsem ho ještě nepoužila, protože kondicionéry ve spreji používám spíše sporadicky. V Dm jsem si za 40,- pořídila odlakovač na nehty od Dermacolu díky samým kladným recenzím, ale zatím jsem ho nepoužila. Na instagramu jsem u někoho zahlédla sprchový gel od Cienu a moc se mi líbil, takže jsem si ho v Lidlu pořídila. Stál nějakých 20,-, ale netuším, zda se dá pořád sehnat. V létě je třeba udržovat chodidla v hezkém stavu, protože se hodně ukazují v otevřených botách a proto jsem si objednala přístroj Pedi Spin, který obrušuje ztvrdlou kůži. Brzy se na něj objeví recenze, takže k němu zatím nebudu nic říkat. Poslední drobnou věcí na fotce je kondicionér na řasy od Fm Group, který jsem dostala k recenzi. Už ho používám 10 dní a o 15 dnech by se měly dostavit výsledky, tak uvidíme. 

Od značky Fm Group tu mám ještě micelární vodu. Tu používám skoro každý den a je super, takže se těšte na recenzi :) Mám tu i 2 pleťové produkty značky Balea, které jsem si pořídila jen díky výprodejové akci. První je nějaký matující krém proti akné, ale není na něm český popis, takže vám víc neřeknu. Původně jsem ho chtěla používat lokálně na pupínky, ale zkoušela jsem ho už několikrát i na celý obličej, protože se mi teď z práce trochu zhoršila pleť Nijak pleti neškodí, ale nevidím, že by pomáhal proti pupínkům. Dalším produktem je pleťová maska s kyselinou hyaluronovou. Víc k vám k ní neřeknu, protože opět nemá český popis. Každopádně je to první maska od Baley, která mi nezpůsobila na pleti neplechu a nedráždí mě. Dále tu mám micelární vodu od Lirene, kterou mi dala sestra, protože jí nevyhovuje. Ještě jsem ji nezkoušela.

Na dovolené jsem si ještě udělala radost v prodejně Yves Rocher. Jako první jsem si tam koupila sprchový peeling s malinami, který mě vyšel v přepočtu asi na 120,-. Z testeru voněl božsky, ale ještě jsem ho na tělo nepoužila. Pak jsem v jejich prodejně od paní prodavačky dostala slevovou knížku, kde mě zaujala sleva na sprchové gely z řady Jardins du Monde. Když jste koupili 2 jakékoliv sprchové gely, tak třetí jste měli zadarmo. To znamená, že mě všechny 3 vyšly cca na 120,-. Vybrala jsem si vůni grepugranátového jablka a karamboly. Všechny vůně se mi moc líbí a těším se na jejich používání :)

Na dovolené jsem si ještě v lékárně pořídila 2 cestovní sety kosmetiky. První je od Biodermy a obsahuje produkty z řady Hydrabio Legére, konkrétně micelární vodu (20 ml), lehký hydratační krém (15 ml) a hydratační sérum (15 ml). Celý tento set stál v přepočtu asi 120,-. Druhý cestovní set je od La Roche-Posay a obsahuje miniatury produktů pro citlivou pleť, konkrétně termální vodu (50 ml), micelární vodu (50 ml), hydratační krém (15 ml), fluid (3 ml) a makeup (1 ml). Tato sada vyšla na 140,-, což i přijde super :)

Při focení jsem ještě zapomněla na termální vodu od Vichy, kterou mi na dovolené pořídila mamka. Stála asi 120,-.

A úplně poslední věc je nekosmetická, takže jsem ji ani mezi produkty nepřidávala. Je to kosmetická taštička, kterou jsem si objednala v Avonu za nějakých 150,-. Bohužel se vyprodávala, takže netuším, zda se dá pořád koupit nebo zda se ještě v katalogu objeví. Já si ji úplně zamilovala a tahám jí teď pořád sebou. Zajímalo by vás co v ní všechno nosím? Dejte mi vědět, zda mám článek o obsahu kosmetické taštičky udělat ;)

Co jste si koupili vy? Jak se vám líbí produkty, které jsem si pořídila? Máte s nějakým produktem zkušenost? Zajímal by vás článek o obsahu mé kosmetické taštičky? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Pěkné věci :) hlavně ta taštička z Avonu :)

    http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Akce na sprchové gely YR jsem taky využila a Dermacol odlakovač je super:-) A článek o obsahu kosmetické taštičky by mně zajímal, tahle, co sis pořídila vypadá úžasně:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu taštičku máme doma taky, akorát mi ji zabavila mamka :D Akci na sprcháče yves rocher chci taky využít :)

    Recenze na značku Freeman

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tasticka vypadá tak roztomile, a úplně ti závidím tu sadu od LaRoche, za tu cenu pecka :) jinak moc pěkné nákupy, Yves Rocher taky někdy prubnu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží! Z té sady jsem také nadšená, ale zatím jsem nevyzkoušela ani jeden produkt :D V Yves Rocher bych někdy chtěla nakoupit více produktů, abych je mohla otestovat :)

      Vymazat
  5. Ten malinový peeling je super, taky ho mám a asi si budu muset zajít ještě pro jeden.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)