Hydratační oční krém od Avonu :)

by - 6:30

Tento oční krém se už bohužel nedá normálně v katalogu sehnat, ale ve výprodejích se pořád objevuje, takže na něj ještě recenzi napíšu. Je to totiž jeden z mála očních krémů, který je určený především na hydrataci očního okolí a ne jen na vrásky. :)
Krém je v tubě a má zúžené hrdlo, takže se skvěle dávkuje. Má gelovo krémovou-konzistenci a jemnou příjemnou vůni. Měl by se používat 2x denně (ráno a večer) a aplikovat vklepáním do kůže. Já ho používám jen jednou denně, většinou večer a při pravidelném používání opravdu vidím rozdíl. Předtím se mi totiž stávalo, že jsem měla suchou kůži pod očima, která se zvýraznila hlavně po nanesení korektoru a nevpadalo to hezky. Krém už nějaký ten měsíc docela pravidelně používám a oční okolí už nemám vůbec vysušené, takže jsem s ním spokojená :) Je super, že mi vůbec nedráždí oční okolí a nijak nevadí. 
V tubě je 15 ml, což se jeví jako malé množství, ale krému je třeba jen troška, takže vám vydrží na dlouho. Kupovala jsem ho za nějakých 50,- ve výprodeji a ve stálé nabídce už není. Snad se tam někdy vrátí, protože vůbec není špatný, ale příště bych chtěla vyzkoušet i nějaký jiný kousek, protože toto je můj první oční krém a třeba ho nějaký překoná :) Docela mě láká Ziaja, ale ještě uvidím. 

Používáte oční krémy? Jaký je váš oblíbený? Nemáte tip na nějaký který není určený na vrásky, ale spíš na hydrataci? Máte zkušenost s očními krémy od Ziaji? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já mám od Oriflame, oční krém Vidět znamená věřit (nebo tak nějak se jmenuje) a ten není na vrásky, je hydratační a jsem s ním spokojená. Ale není v tubě, ale v kelímku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se po něm kouknu. Kolik přibližně stojí?

      Vymazat
  2. Krémy od Ziaji určitě můžu doporučit, měla jsem olivovy, s kozim mlékem i s petrželkou a ani s jedním jsem neměla žádný problém a oční okolí vypadá lépe, nemám ho tak napjaté ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně bych je chtěla vyzkoušet, tak snad časem :)

      Vymazat
  3. Já mám momentálně od Cien, ale mám moc ráda od Ryoru.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)