Professional Cleansing gel od Karin Herzog :)

by - 8:37

Před nějakou dobou mi přišla nabídka na zrecenzování produktu od značky Karin Herzog. Tuto značku jsem vůbec neznala, ale řekla jsem si, že nějaký produkt vyzkouším a to hlavně dík jejich ceně, protože mě zajímalo jestli se bude nějak lišit kvalitou od drogérkových produktů. :) Zároveň je to asi můj první dražší produkt, ale už jdeme na samotnou recenzi.
Obal tohot gelu se mi moc líbí a působí luxusním dojmem. Někomu by na něm mohlo vadit, že na něm ani jeden nápis není česky, takže pokud si popisky nepřeložíte je třeba si je někde najít. Na obalu mě ještě zaujalo složení, protože je v něm sepsáno jen 7 složek, což mi přijde docela neobvyklé. Ten gel má docela zvláštní konzistenci, takovou gelovo-krémovou a zároveň takovou kluzkou, no těžko se popisuje :D Vůně tohoto produktu je docela výrazná, ale mě se líbí a nijak mi nevadí. Gel se může nanášet na vlhkou pleť anebo na suchou. Při použití na vlhkou pleť se pak oplachuje teplou vodou anebo se pleť otře vlhčeným hadříkem. Při použití na suchou pleť by se pak měl otřít vlhčeným ubrouskem anebo vlhčeným hadříkem. Zkoušela jsem ho na oba způsoby a připadá mi, že funguje úplně stejně. Po obou použitích mám pleť odlíčenou, hebkou a není vysušená. Je určený i na oční okolí, ale to jsem zkoušela jen párkrát, takže to berte s rezervou. Zkoušela jsem ho k očím dávat jen na mokro a trochu mě pálily, ale myslím si, že to bylo způsobené vodou v očích a ne samotným přípravkem. Každopádně oční makeup odlíčit dokáže a netrvá to nijak dlouho. Měl by si poradit i s voděodolnými líčidly, ale to jsem nezkoušela. 
Toto mé balení je pouze miniaturka obsahující 25 ml. Plné balení má 50 ml a jeho cena je cca 70€. Abych řekla pravdu, tak i když mi samotný produkt vyhovuje, sama bych si ho nikdy nepořídila za tuto cenu. Je na vás, jestli byste za něj tu sumu dali, ale já ne. :)
Zde si o můžete objednat nebo si přečíst další informace o tomto produktu a dalších produktech z jejich nabídky. :)

Má někdo z vás zkušenost s tímto produktem? Je pro vás značka Karin Herzog neznámá anebo už jste o ní slyšeli? Byli byste ochotni dát skoro 70€ za tento gel na pleť? :)

Děkuji PR zastoupení značky Karin Herzog za poskytnutí gelu k recenzi. 

You May Also Like

8 komentářů

  1. O značce jsem slyšela, lákala by mně, to ne že ne, ale ty ceny jsou trochu vysoký level..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak. Tento gel doporučit můžu, ale sama vím, že bych si ho nikdy za tu cenu nekoupila.

      Vymazat
  2. Tyjo ta cena je někde jinde :D Z fotek vypadá dobře, balení je fakt super. Sama bych si ho nekoupila, ale kdybych ho dostala na zrecenzování, tak bych neodmítla :))

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o této značce slyším poprvé, celý obal nevypadá špatně. Ale za tu cenu si můžu pořídit desítky jiných sprchových gelů :D Takže fakt ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak. Každopádně samotný výrobek ale není špatný. :)

      Vymazat
  4. Jméno značky jsem už párkrát zaslechla, i když produkt vypadá skvěle, tak 70 euro už mi přijde trochu přemrštěná cena :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je už nás tu už pár, kterým to tak přijde. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)